Fredag 24/6 midsommarafton- söndag 26/6

24 jun, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Midsommaren kan bli riktigt romantisk om du bara bjuder till. Har du en partner handlar det mer om en varm gemenskap än en svindlande passion. Är du nyförälskad kan det bli en kväll som du aldrig glömmer. Under lördagen passar du på att vara ute så mycket som möjligt. Du vill slappna av och vila efter en lång kväll. Söndagen blir en blandad dag med både aktivitet och vila. Det finns saker som du måste göra.

Oxen 20/4-20/5

Du tar det lugnt den här helgen. Midsommaren kan bjuda på något umgänge, men det är bara om du själv orkar engagera dig. Du känner dig på rätt dåligt humör och kan lika gärna välja att stanna hemma med en bra film istället för att träffa kompisar. Lördagen blir lite festligare. Då passar du på att handla något som du önskat dig. Under söndagen finns det en person som antingen fyller år eller firar något. Glöm inte att höra av dig till honom/henne.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Du satsar på en rolig helg och det märks för ditt humör är på topp och din charm oemotståndlig. Fredagen och lördagen blir precis så trevliga som du önskat dig. Du njuter av att umgås med roliga människor och av att göra saker som du inte brukar göra. Under söndagen varvar du ned och njuter av lite lugn ro. Glöm bara inte bort något som du lovat att göra den här helgen. En vän blir besviken om du inte ställer upp.

Kräftan 21/6-22/7

Du har fullt upp som vanligt. Midsommaren firar du antingen med nära vänner eller med familjen. För dig är det viktigt med traditioner så det vankas säkert både sill, sång och dans. Lördagen kan bli riktigt romantisk, särskilt om du har en partner. Venus går in i en gynnsam position och gör dig mer kelig än du brukar vara. På söndagen ska du undvika allt som för otur med sig. Du har inte oddsen på din sida så du kan lätt råka ut för problem.

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att säga nej till en vän som behöver din hjälp. Oavsett vilka planer du har för kvällen så får du offra ett par timmar av dagen för att hjälpa honom/henne. Under kvällen väntar mycket lek och mycket skoj. Det blir en kväll att minnas. Lördagen blir ovanligt seg. Helst skulle du vilja stanna i sängen hela dagen, men något som du måste ta tag i tvingar upp dig. Söndagen handlar mycket om frisk luft och motion. Du har ett behov av att hålla igång.

Annons

Jungfru 23/8-22/9

Du ser fram emot den här midsommaren av alldeles särskilda skäl. Det kan vara att du vill tillbringa den med en speciell person eller så är du helt enkelt på ett riktigt bra festhumör. Under kvällen kan det oväntade hända. Du känner att du är öppen för nya idéer och influenser. Lördagen blir lugnare, men fortfarande har du en hel del saker du vill hinna med. Under söndagen måste du ta en paus annars kommer du att somna innan middagen.

Vågen 23/9-22/10

Du har fullt upp den här helgen. Det kan handla om att umgås med familjen eller så reser du bort ett par dagar. Det blir en ovanligt trevlig midsommar, även om den tycks handla mer om att umgås med familj och vänner än om att träffa den rätta. Lördagen och söndagen sätter din förmåga att organisera på prov. Som tur var har du jordinfluenser i ditt tecken just nu och det hjälper dig att strukturera. Du är ovanligt effektiv.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Det blir en rolig och lite annorlunda helg. Det kan hända att du tillbringar midsommaren hemma med en vän och äter pizza framför tv eller så är du ute och festar hela natten. Som ditt horoskop ser ut just nu är det mest dagsformen som styr över dina handlingar. Du lyckas med allt du tar dig för och du mår toppen. Njut av den här påverkan för den kommer att bli mindre tydlig efter helgen. En komplimang från en person som du beundrar lyser upp söndagen.

Skytten 22/11-21/12

Du har massor av roliga aktiviteter inplanerade den här helgen. Glöm inte bort en vän som ofta hamna i skymundan. Om du inte har tid att träffa honom/henne, så hör i alla fall av dig och visa att du bryr dig om henne/honom. Under midsommaren ska du vänta dig det oväntade. Lördagen blir lugn på gränsen till seg bortsett från kvällen som är fullspäckad. Söndagen är en skön mix av lättja och arbete. Du känner att du äntligen har hittat en bra balans.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en lång och riktigt festlig midsommar att se fram emot. Umgänge och god mat kantar den här fredagen. Under lördagen passar du på att träffa de vänner som du inte såg på fredagen. Det verkar vara en del utomhusaktiviteter på gång. Söndagen blir riktigt lugn. Du sover länge och lägger dig tidigt. Det har varit en slitsam helg. Undvik att göra av med för mycket pengar den här helgen, du har en tendens att slösa.

Vattumannen 20/1-18/2

Månen gör dit tecken ambivalent och du har svårt att bestämma dig för vad du vill göra den här midsommaren. Det kan vara så illa att du tvekar ända fram till kvällen. När du väl bestämt kommer du att ha en lyckad kväll oavsett vad du bestämt dig för. Under lördagen passar du på att pyssla en del. Du vill få saker gjorda samtidigt som du uppskattar att ta en paus i form av en lång promenad i skogen. Söndagen blir en stressig dag eftersom du har saker du måste hinna med.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en riktigt romantisk och mysig midsommar. Det kan hända att du arbetar några timmar, men det påverkar inte ditt goda humör eller din vilja att festa. Venus gör att ditt tecken är ovanligt öppen för flirt. Som singel har du goda chanser att möta någon speciell om du bara ser till att vara ute och träffa människor. Både lördagen och söndagen ser sociala ut så du kommer vara rätt utpumpad på söndagskvällen.

Annons