Min midsommar

24 jun, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Midsommar för mig är hundra olika saker. I år ska vi jagas av myggor ut på min kusins landställe. Det blir ett traditionellt firande med midsommarstång, fiskdamm och lekar. På kvällen ska det grillas och ätas jordgubbar tillsammans med femton andra gäster. Om jag är ledig älskar jag att plocka blommor tidigt på morgonen och binda kransar med barnen (som är rätt så stora nu, sju, femton och sjutton år). Vi brukar dansa kring minst två olika midsommarstänger och jag måste tillstå att jag är en hejare på små grodorna. Trots att vädret sällan eller aldrig är på min sida på midsommarafton så envisas jag med att tillbringa det mesta av dagen och natten utomhus. Vaddå? Det finns ju grillar där man kan värma sina stelfrusna händer vid och personligen tror jag det är nyttigt att få många myggbett tidigt på säsongen, då blir man immun, det har jag i alla fall läst någonstans.

Ida undrar lite om sitt förhållande med sin Tvilling/Oxe/Kräfta man. Som du så korrekt påpekar är Tvllingarna inte de känsligaste av män, men det däremot är Kräftor och till viss del Oxar. Du får nog vänja dig vid din pojkväns mjukare sidor eftersom de tycks dominera en hel del i hans horoskop. Själv verkar du vara något av en virvelvind med mycket styrka i ditt horoskop. Om relationen ska fungera så måste ni båda lära er att tolerera varandras, i ert tycke, mindre attraktiva sidor.

Elisa, när det gäller Fisken är Väduren inte den bästa partnern. Egentligen skulle du satsa på ett annat Vattentecken som förstår dina dagdrömmar och dina tendenser att plötsligt sväva iväg. En annan Fisk eller Kräfta skulle passa dig bra och är du lite mer äventyrligt lagd kan du alltid flirta med en Skorpion.

Firandet förra sommaren

🙂

Felicia

Annons