Måndag 27/6- torsdag 30/6

27 jun, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen påbörjar du ett projekt som du inte kommer avsluta i tid. Ditt största problem just nu är att du tror att du hinner med mer än du egentligen gör. Försök att vara lite mer strukturerad., under tisdagen eller onsdagen väntar goda nyheter. Torsdagen handlar om att våga ta det lugnt och om att visa att du faktiskt vet vad du pysslar med. Kvällen är lämplig för all form av motion och idrott. Du får massor av energi från Solen just nu.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir mer stressig än du tänkt dig och det gör att ditt humör dalar under dagen. På tisdagen mår du mycket bättre Mars hjälper upp energin i ditt horoskop och du lyckas med det mesta du tar dig för. Under onsdagen och torsdagen ska du undvika att hamna i konflikt med en vän eller kollega som gärna ställer till bråk just nu. Du har varken ork eller lust att hantera hennes/hans utspel som kan bli rätt så dramatiska.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en lugn start på veckan och det passar dig bra eftersim du är lite mör efter en lång helg. Försök att inte vara mer än den du är. Ibland så tar du på dig roller som du inte klarar av att leva upp till. En vän eller släkting vill träffa dig, men du är för upptagen för att hinna med spontana möten. Se till att boka in en tid då ni båda kan och unna dig en riktig mysig kväll tillsammans. Under torsdagen ska du undvika att göra av med pengar.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en lyckad vecka med många nya erfarenheter att se fram emot. Det kan också vara att du påbörjar någon form av resa under måndagen eller tisdagen. Se upp så att du inte glömmer något som du kommer att sakna om det inte är med. Onsdagen och torsdagen blir lagom jobbiga. Du vill bli klar med en uppgift som du tagit på dig, men frågan är om inte tidsramarna är något snäva. Du kommer att behöva stressa för att hinna.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en glanska stressig start på veckan. Under måndagen och tisdagen inser du att du gjort ett misstag och nu är det upp till dig att rätta till det. Våga stå för dina fel så kommer du märka att fler vill hjälpa dig att ordna upp den här härvan. Under onsdagen och torsdagen uppstår en oväntad situation. Du får hjälp av Månen intuitiva sid att förstå och avhjälpa det här problemet i tid. En vän eller en kollega behöver ditt stöd i en viss fråga.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att förlåta en vän eller en kollega för något som han/hon gjort och som drabbar dig. Som jordtecken kan du vara väldigt långsint och i just den här frågan så vägrar du att stryka ett streck över det som skett och gå vidare. Under onsdagen och torsdagen blir det ganska uppenbart att även du har dina brister och att du gjort mer än ett felaktigt val den senaste tiden var beredd på att svälja det bittra äpplet och be om ursäkt.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det du har att jobba mot den här veckan är saker som handlar om ditt självförtroende och din förmåga att tänka klart. Ofta tar du dig an svåra uppgifter som har med arbetet att göra. Men det är väldigt sällan som du städar upp din egen oreda inom dig. Du skyller på att du har för lite tid för att ta itu med problemen, fast egentligen handlar det om att du inte vill konfrontera dina spöken eftersom det tvingar dig att se de mindre sympatiska sidorna hos dig själv.

Skorpionen 23/10-21-11

Under början av veckan kan det dyka upp en person som försvårar din uppgift. Mycket handlar om att du och den här personen är väldigt olika och det gör att ni ibland har svårt att samarbeta. Tisdagen och onsdagen blir lugna dagar då du väntar på att något ska hända. Under torsdagen gör du något som du sällan brukar göra och det känns både lite förbjudet och roligt på samma gång. Tisdagskvällen passar bäst för träning och motion.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu är du inne i en period då du har mycket svårt att bestämma dig. Det handlar främst om att du har mycket att välja på och många av alternativen är frestande. Under tisdagen ökar Månens inflytande på ditt tecken och gör dig mer harmonisk. Du känner dg ganska nöjd med det du åstadkommer. Under onsdagen finns det en risk för en konflikt med en släkting eller nära vän. Torsdagen passar bäst till att mysa hemma.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en ganska fartfylld vecka att se fram emot. Främst handlar det om att du själv ser till att hålla almanackan full. Det kan vara arbete, men det kan också röra sig om olika semesteraktiviteter. Under hela veckan finns det en ton av rörelse i ditt horoskop. Det verkar som du hela tiden är på väg någonstans. Onsdagen och torsdagen är de bästa dagarna att reda ut konflikter och missförstånd. Då är din empatiska förmåga som störst.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Du vet inte riktigt vad det är du vill göra just nu. Det är som om din rastlöshet kommer ikapp dig, men att du inte orkar ta tag i den på allvar. Du känner ett gnagande behov av förändring, men du vet inte vilken del av ditt liv du vill förändra. Under onsdagen eller torsdagen uppstår det en situation som på sätt och vis ställer saker på sin spets. Du tvingas mer eller mindre till ett val. Efteråt känns det skönt att du äntligen tagit ett steg framåt.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns massor av värme och humor i ditt horoskop den här veckan. Vardagen kantas av mycket umgänge och glada skratt. En vän berättar en hemlighet för dig och det gäller att du kan hålla tyst även om det är frestande att för den vidare. Om du är sugen på att shoppa så är onsdagen den bästa dagen att göra fynd på. Under torsdagen ska du undvika människor som irriterar dig. Det finns en risk att du råkar i gräl den dagen om du inte ser upp.

Annons