Tillbaka till civilisationen

28 jun, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Ni undrar säker varför jag inte gjort några inlägg de senaste dagarna och det beror på att vårt bredband har varit totalt utslaget i hela området. Jag insåg inte hur handikappande och frustrerande det kan vara utan tv, Internet eller telefon. I fyra dagar har vi varit förflyttade till 80-talet och jag vet inte om jag uppskattar den påtvingade samvaron som den här typen av erfarenhet ger. Nu är jag i alla fall tillbaka i det civiliserade samhället igen som en fullvärdig medborgare och det innebär att både räkningar och horoskop kommer att bli klara i tid.

Ninnie funderar över att köpa ett kafé. Det kan bli ett både kostsamt och jobbigt för dig så frågan är om du inte bör vänta ett par år. Stjärnorna talar om förändring i din livstil och beslut som kan bli dyra för dig så var på din vakt. jag tycker inte att du ska släppa din dröm helt utan fråga dig själv om du har har ork att jobba dygnet runt de närmaste åren.Du kommer att få offra en del av ditt privatliv om du ska få det här cafét att fungera.

Irene funderar över kombinationen Vädur och Lejon i det här fallet tangerar båda tecknen till granntecknen. Ni skulle kunna få ett stabilt, passionerat och härligt förhållande. Våga ge er hän.

😉

Felicia

Annons