Ogräskamp

03 jul, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Jag undrar varför ogräs växer så mycket bättre än de blommor som jag planterat och som jag verkligen månar om. Jag menar att jag har försökt med allt från ogräsmedel (ekologiskt självklart) till rena handgripliga metoder för att hålla dess marodörer borta från min fina rabatt, men det enda som händer är att de blir större och frodigare än någonsin. Nu börja jag undra om någon har bytt ut mitt ogräsmedel mot gödning istället och denna någon sitter nu och skrattar åt min bittra kamp.

Lina undrar över framtiden. Det finns hopp för dig, men då måste du börja se dig om efter möjligheter och arbete där du egentligen inte letat tidigare. Sommaren kan bli lite tuffare, men det mesta kommer att reda ut sig i början av hösten. Det viktiga är att du inte tappar självförtroendet och att du är flexibel.

Janette undrar när hon ska hitta kärleken. Janette är är en Kräfta.Du har din bästa tid nu de här sommarmånaderna, men tänk på att ditt horoskop indikerar att det troligtvis rör sig om en vänskap som djupnar  till starkare känslor.

🙂

Felicia

Annons