Måndag 4/7-torsdag 7/7

04 jul, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du tar det ovanligt lugnt just nu. Det är som om musten gått ur dig. Har du semester så tar du en dag i sänder och planerar inte särskilt långt i förväg. Måndagen och tisdagen är beroende av vädret. Är det fin så tillbringar du mycket tid utomhus annars ägnar du dig åt en hobby eller läser. Under onsdagen passar du på att träffa personer som du inte ser så ofta. Torsdagen blir den livligaste dagen den här veckan. Då passar du på att testa nya saker.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen och tisdagen bygger du upp rutiner. Du gillar när saker och ting flyter på smidigt oavsett om det gäller arbetet eller i ditt privatliv. Under onsdagen ägnar du dig mycket åt dina egna behov. Det kan vara lite sommar spa hemma, eller en rejäl omgång på gymmet eller ett långpass i trädgården. Har du en partner kan onsdagskvällen bli romantisk. Venus gör dig attraktiv och sensuell. Torsdagen blir en rätt så lugn dag som handlar mest om att avsluta olika projekt.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu planerar du mycket och det märks i ditt horoskop eftersom de här dagarna verkar mer handla om vad som ska komma att ske snarare än nuet. Både måndagen och tisdagen blir lagom aktiva. Du passar på att hinna med små projekt som tenderar att halka efter i vanliga fall. Under måndagen möter du många ovanligt trevliga människor. Tisdagen kan bli stressig framåt kvällen och under onsdagen ska du vara extra rädd om dina pengar.

Kräftan 21/6-22/7

Du får inte bli arg eller sårad av en vän som är dålig på att höra av sig. Han/hon vill gärna träffa dig, men är ofta upptagen så då kan det bli långt mellan gångerna. Under den här veckan har ni möjlighet att ses mer än en gång. Gör det bästa av situationen. Just nu samlar du mycket på minnen. Du tar kort, plockar in stenar och snäckor. Det är som om du vill bevara den här tiden så du kan plocka fram den under långa och mörka vinterkvällar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är under en influens då du kan bli väldigt arg utan någon direkt orsak. Det är en intensiv påverkan som gör vardagen ganska jobbig. Om du arbetar måste jobba hårt på att tygla ditt humör. Under onsdagen blir den här influensen något mildare och dina vänner/kollegor kan andas ut. Det finns mycket känslor i ditt tecken just nu och det flesta kommer från Månen som är i stark gynnsam position. Det positiva är att du blir mer intuitiv, varmare och mer passionerad än vanligt.

Jungfru 23/8-22/9

Var bestämd mot en vän som ofta går för långt. Visa att du inte accepterar hans/hennes beteende längre. Ofta vill du inte ställa till besvär och drar dig undan när det blir bråkigt istället för att ta tag i situationen. Nu får du en strak påverkan från bland annat Mars som gör att du orkar ta tag i problemen. Under tisdagen och onsdagen ska du undvika lotter och spel. Risken är stor att du förlorar mer än du tänkt dig.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Har du semester så tillbringar du en stor del av dagarna utomhus. Du älskar att gräva ned tårna i sanden eller gräset och bara njuta av nuet. Om du arbetar kan du ha svårt att koncentrera dig. Tankarna vandrar gärna iväg till något soligt ställe, särskilt under måndagen och tisdagen. På onsdagen kan du bli tvungen att fatta ett jobbigt beslut. Det gäller att du vågar stå för din åsikt. Under torsdagen uppstår en situation som blir besvärligt, men som kommer orsaka en hel del skratt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att ar så bestämd som du måste i början av den här veckan. Du påverkas starkt av Vågen och det gör att du hela tiden ändrar ståndpunkt. Under tisdagen får du besök av någon som du saknat. Onsdagen och torsdagen flyter på som vanligt med undantag för smärre incidenter som är lätt att reda ut. Torsdagskvällen kan bli väldigt trevlig tillsammans med din partner och dina vänner. Glöm inte att höra av dig till någon som fyller år den här veckan.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar dagen som den kommer och du har väldigt svårt att planera för långt in i framtiden just nu. För dig är det nuet som gäller och dina vänner inser snabbt att det är besvärligt att bestämma aktiviteter med dig. Du njuter av att vara spontan, och ändrar dig hela tiden oavsett om det gäller lite större engagemang eller bara något så enkelt som en fika med en kompis. Störst är den här påverkan under onsdagen då du verkligen är helt omöjlig att ha att göra med.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tycker att det är roligt att händer saker i ditt liv och du ringer gärna upp dina vänner för att bestämma spontana träffar. Om du fortfarande arbetar så är dina arbetskamrater som får njuta av din spontana stil. Du tycker att det är jättekul att överraska, oavsett om de bara är med en kopp kaffe eller om du hittar på något större och mer välplanerat projekt. Under onsdagen och torsdagen väntar nyheter som du både vill och behöver få höra.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du är väldigt lugn just nu. För dig är det viktigt att få varva ned ordentligt och det har du möjlighet de här dagarna. Mycket i ditt liv kretsar kring hemmet. Du njuter av att göra klart de projekt som du påbörjat och du vill verkligen inte bli störd när du satt igång något. Tisdagen blir den absolut stressigaste dagen eftersom du måste kombinera dina egna projekt med andra, mer planerade möten.

Fiskarna 19/2-20/3

Du njuter av nuet och försöker att undvika att fundera så mycket över framtiden. För dig är det här lugna och sköna dagar då du njuter av att bara vara. Under tisdagen och onsdagen kan du bli glatt överraskad av en vän eller släkting. Under torsdagen får du inte glömma ett löfte som du gett din partner eller din vän. Risken är stor att någon blir sårad om du inte ser upp. Ibland är du lite väl egocentrisk och då glömmer du allt som inte intresserar dig.

Annons