Pyramidfeber

05 jul, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Nu ser jag en efter en droppa från jobbbet på semester och det riktigt svider i mig att veta att jag har en hel vecka kvar innan jag får gå. Min enda tröst är att när alla andra kommer tillbaka och får börja slita med vardagen igen så har fortfarande några veckor kvar. I år ska vi till Egypten. Det passar bra eftersom min dotter läst allt om mumier och pyramider i skolan. Egentligen är det väl mer en badsemester än en historieresa, men det skadar aldrig att passa på att allmänbilda sig lite när man ändå är i farten. Dessutom av egyptierna erkänt duktiga astrologer, och det måste jag ju forska vidare i.

Mariell undrar över kombinationen Oxe och Skorpion. Det är en spännande relation som kan bli väldigt passionerad. Det finns stor risk för svartsjuka från båda parter och på sikt kan Oxen bli störd av den känslosvallande Skorpionen. Skorpionen  kan å andra sidan tröttna på den praktiska jordbundna Oxen.

Anna undrar över sin sambo och om det går att lita på honom. jag skulle behöva lite mer information om när du och din sambo är födda.

🙂

Felicia

Bild på Pyramid

Annons