Fredagen 8/7- söndagen 10/7

08 jul, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en fantastik helg som bjuder på allt du kan drömma om. Det finns romantik, vänskap, fest och massor av värme. Både fredagen och lördagen bli spontana och överraskande. Njut av all positiv feedback som du får av din omgivning. Under söndagen tar du det lugnt. Är det bra väder så passar du på att vara ute så mycket som möjligt. Din kropp suger åt dig av den positiva energin från naturen. Just nu influeras du mycket av jord och det gör att du trivs bäst utomhus.

Oxen 20/4-20/5

Du gräver ned tårna i jorden och vägrar att gå in så länge det är fint väder. Solen ger dig massor av energi och du njuter verkligen av att andas frisk luft. Om du arbetar fortfarande så försöker du smita tidigare från jobbet så fort solen visar sig. Under fredagen och lördagen får du beröm för något som du gjort. Det kan vara en insats på jobbet eller ett privat initiativ som du tagit. Under söndagen pysslar mycket med detaljer. Du vill skapa en harmonisk hemmamiljö.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Var inte näsvis mot en vän eller kollega som försöker att hjälpa dig. Ta emot den hjälp du får och var glad över att någon tar sig tid att fundera över dina problem. Under början av helgen gör du flera allvarligare misstag och det är bara tack vare en omtänksam vänskapskrets som du kommer så lindrigt undan som du gör. Under lördagen passar du på att överraska en vän. Söndagen handlar och att vila och ta det lugnt.

Kräftan 21/6-22/7

Du har fullt upp med att ta hand om din familj just nu. För dig är dina närmaste det viktigaste du har i ditt liv och du lägger ned mycket energi på att din familj ska må bra. Fredagen blir väldigt social. Det kan vara en större middag eller en fest, På lördagen orkar du inte så mycket som du tänkt dig. Det blir mest mindre projekt som inte är allt för ansträngande. Söndagen blir verkligen härlig. Du umgås med vänner på ett spontant och avslappnat sätt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att ta till dig kritik just nu oavsett om det kommer från någon som står dig nära eller en kollega. Under fredagen blir du irriterad både en och flera gånger på personer som kritiserar dig. Lördagen blir bättre, då är det mer balans i ditt horoskop. Du kan njuta av nuet och inte grubbla så mycket över framtiden. Söndagen blir den stressigaste dagen den här helgen. Du har lovat bort dig på flera håll och en del av dina löften ser ut att kolidera med varandra.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar det lugnt på fredagen. Det har varit en jobbig vecka så nu vill du passa på att vill upp dig ordentligt. Under fredagskvällen fördrar du att vara hemma framför att umgås med kompisar. Under lördagen känner du dig piggare och har mer energi till att hitta på något spontant. Din humor är på topp och då är du väldigt svår att motstå. Under lördagskvällen kan det vara läge för en mindre flirt. Visa din charmigaste sida.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du har en förmåga att få över människor på din sida oavsett vad det tycker från början. Din charm och ditt mjuka sätt gör att alla vill bli omtyckta av dig. Under fredagen umgås du med dina närmaste vänner eller med din familj. Det blir en skön och harmonisk kväll. Lördagen handlar mer om utomhusaktiviteter och roliga upptåg än om vila. På söndagen passar du på att träffa vänner som du inte ser allt för ofta.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vet hur du ska få människor att trivas. Just nu har du en energifull påverkan från Solen som gör dig mer dynamisk och charmig än vanligt. Du vet precis vad du ska säga och hur du ska få din omgivning att må bra. Du har en lång och trevlig helg att se fram emot. Både fredagen och lördagen blir rätt så aktiva. På söndagen är du trött och behöver få vila upp dig. Då passar du på att läsa en bra bok eller bara ta en tupplur mitt på dagen.

Skytten 22/11-21/12

Annons

Du vill mycket just nu, men det är inte alltid som dina planer går vägen. Försök att ha marginaler när du planerar olika aktiviteter. Det blir mycket enklare och du kommer slippa känna dig stressad. Under fredagen är risken stor för gräl av något alg. På lördagen njuter du av att umgås med familjen eller nära vänner. Söndagen lämpar sig bäst för shopping och inredning. På kvällen får du höra ett rykte som kommer visa sig osant.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu har du många mindre projekt på gång. På fredagen ägnar du dig åt aktiviteter som får dig att känna dig nyttig. Lördagen ägnar du åt att bara ta det lugnt och slappa. Om vädret tillåter är du gärna utomhus annars så myser du inne. Söndagen är en bra dag att göra upp planer in för den närmaste framtiden. Har du en partner så ägnar ni en stor del av söndagen åt att vara med varandra. Det ligger en air av romantik i luften.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Fredagen blir roliga annorlunda och väldigt sen. Du umgås med vänner och tillsammans hittar ni på annorlunda och spontana aktiviteter. Det ser ut som du har börjat din semester eller så är det väldigt lite att göra på jobbet just nu. Njut av att vara ledig och unna dig den vila som du förtjänar. Under lördagen passar du på att göra saker i hemmet. Det finns ett par projekt som du påbörjar, men inte orkat avsluta. Söndagen blir en riktig vilodag.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu är du inne i en period då du hela tiden är upptagen med olika typer av engagemang. Det kan röra sig om projekt som du själv håller i eller så dras du med in i andra personers aktiviteter. Just nu har du svårt att säga nej när någon ber dig om hjälp. På lördagen får du tillfälle att göra en nära vän eller släkting glad genom att visa honom/henne lite extra omtanke. På söndag hinner du både med att lata dig och prova på en ny aktivitet.

Annons