Måndag 11/7- torsdag 14/7

11 jul, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen passar du på att göra något som du skjutit upp under en längre tid. Resultatet är av skiftande kvalitet mest för att du har svårt att samla tankarna just nu. Under tisdagen och onsdagen är det familjen som står i centrum . Torsdagen är en bra dag att påbörja eller avsluta en resa. Då har du mycket harmoni i ditt tecken och kan ta alla typer av stress på ett moget sätt. Kvällen passar bra till att umgås med vänner.

Oxen 20/4-20/5

Du vet inte hur du ska hantera en viss person som du tvingas att ha en relation med. Ibland fungerar det bra men för det mesta så känner du dig krystad i den här personens närvaro. Under måndagen eller tisdagen så ökar spänningarna ytterligare mellan er. Onsdagen blir en avslappnande dag då du egentligen bara låter timmarna glida förbi. Torsdagen handlar om att vara stark i de beslut du fattar. Låt inte din omgivning påverka dig negativt.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen blir rätt så stressig. S0om vanligt har du många järn i elden och det är sällan du stannar upp och bara tänker njuter av nuet. Under tisdagen och onsdagen tvingas du ta det lugnt. Det verkar som du befinner dig på en plats där det inte finns såå mycket att göra. Onsdagen blir rolig och annorlunda. Du får se och uppleva nya saker. En person som du möter gör ett starkt intryck på dig. Du tycker att han eller hon har ett fascinerande öde.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen bör du undvika att fatta allt för avgörande beslut. Med Pluto i en knepig påverkan kan det mesta bli fel de närmaste dagarna. Var inte rädd för att låta någon annan ta ledningen. Ibland kan det vara skönt att bara följa med strömmen. Under tisdagen och onsdagen får du träffa många trevliga människor. Det blir roliga och sociala dagar. Torsdagen blir den dagen då du avslutar saker. Det kan vara arbete, pågående projekt eller en resa.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är försiktig just nu eftersom du inte vill att en vän/släkting ska bli mer arg på dig än vad han/hon är. Du känner ett starkt behov av att bli bekräftad. Under måndagen och tisdagen är du som mest i behov av uppmuntran. Under hela veckan växer din självkänsla dag för dag och du känner dig både starkare och gladare. Onsdagen är en bra dag om du vill göra en investering. Torsdagen passar bäst för motion och träning.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu är du mycket upptagen och det gör att en del av dina vänner knappast har sett dig de senaste månaderna. Du borde se över dina prioriteringar. Visst är arbete roligt, men frågan är om det är mer värt än din familj och dina vänner? Tisdagen och onsdagen är bra dagar om du vill träffa någon lite spontant. Torsdagen är den bästa dagen för att bara ta det lugnt och njuta av nuet. Då är du harmonisk och saknar den rastlöshet som ofta återfinns i ditt tecken.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du satsar på Nuet och försöker att lägga all oro inför framtiden åt sidan. För dig är det viktigt att kunna ta dagen som den kommer. Under måndagen får du en del roliga förslag angående sommaren. Nu gäller det bara att välja rätt. Tisdagen och onsdagen blir intressant och rätt så varierande. Då får du testa din förmåga att tänka kreativt. Torsdagen handlar till stor del om att våga riskera något för att vinna ännu mer.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en händelserik vecka då du tvingas att fatt en hel del beslut på kort varsel. Du har så många olika saker som du vill hinna med, men frågan är om du komma kunna göra allt som du planerat. Ibland är det bra att göra få saker bra än många under stress. Tisdagen och onsdagen är de mest händelserika dagarna. Då bombarderas du av nya intryck och roliga upplevelser. Torsdagen blir mysig men rätt så lugn.

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att acceptera att du inte får som du vill i en viss fråga. Låt inte din stolthet styra dig. Var lite ödmjuk så kommer du att inse att det här grälet är alldeles onödigt. Under tisdagen får du in mer energi i ditt tecken från bland annat Mars och det kommer göra att du vill hitta på saker att göra de här dagarna. Se upp så du inte gör av med för mycket pengar. Det finns en indikation i ditt horoskop att du tenderar att slösa lite väl mycket just nu.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen eller tisdagen kan det dyka ett problem som du måste använda din kreativitet och din förmåga att tänka flexibelt för att lösa. Det handlar om något som har med sommaren eller semesterplaner att göra. Onsdagen blir en ganska tråkig dag. Det mesta du tar dig för går på rutin och det riktigt kryper i kroppen på dig. Under torsdagen tar veckan en oväntad vändning. Di inser att något som du hållit för sant faktiskt är falskt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar dagen som den kommer just nu och du njuter av att slippa allt för mycket ansvar. Har du barn eller barn i din närhet så handlar främst tisdagen och onsdagen mycket om deras intressen och om att göra saker tillsammans. Du får leva ut en barnsligare sida av din personlighet som du ofta förtränger. Under torsdagen blir du tipsad om en bra aktivitet för helgen. Nu är det upp till dig om du vill ändra det som du redan bokat in.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här veckan har du möjlighet att reda ut problem som ofta går dig på nerverna. Var noga med att hålla dig till fakta och undvik att brodera ut sanningen. Du kommer att upptäcka att konstruktiv kritik går hem väldigt bra medan subjektiv kritik kan motas med blandade känslor. De bästa dagarna att resa eller ge sig ut på utflykt är onsdagen och torsdagen då det finns en positiv rörelse i ditt tecken.

Annons