En ny upplevelse

12 jul, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Jag har just insett att svenska statens uppgift är att  plåga människor och det är därför man har uppfunnit passen. Igår var hela familjen och tog nya pass inför vår resa till Egyptien. Inga leende, stå bara rakt upp och ned och du har två kort på dig att se så anständig ut som möjligt. Lägg till ett ljust foto utan skuggor så att ingen får en tillstymelse till haka. Jag ser galen ut. Dottern ser ut dyster ut och mannen liknar mest en förbrytare som har tagit bild inför fängelsevistelsen. Jag antar att det är rätt tråkigt att jobba i tullen så det här är väl en internationell överrrenskomelse så att de stackarna kan få sig några skratt per dag.

Karin undrar över den närmaste tiden för Skorpionen. Juli blir en bra månad, särskilt om du är född i slutet av tecknet. Du har det lugnt och skönt och det finns en möjlighet att du hittar en ny passion i ditt liv. Det behöver inte vara en person utan det kan vara en ny aktivitet som du börjar brinna för.

Filippa undrar över kombination Oxe och Våg. Det är en sund och bra relation förutom att det kan finnas en varning för svarsjuka. Vågen kan upplevas som väldigt flirtig och inte visa sin partner så mycket uppmärksamhet som han/hon i det här fallet skulle vilja. Det kan leda till att den misstänksamma Oxen blir svartsjuk.

🙂

Felicia

Annons