Fredag 15/7- söndag 17/7

15 jul, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en livlig helg där du får både mycket gjort och har jätteroligt samtidigt. Under fredagen och lördagen är du som mest aktiv. Du förenar nytta med nöjen. På kvällen umgås du med vänner och familj. Under söndagen trappas tempot ned något och det finns utrymme för en siesta om du skulle känna dig trött. Glöm inte ett löfte som du gett en vän. Han/hon räkna med att du ställer upp och skulle bli förtvivlad om du inte gjorde det.

Oxen 20/4-20/5

Den här helgen handlar om att ta hand om familjen. Du myser med de dina och du tar dagen lite som den kommer. Fredagen passar bäst för lugna aktiviteter och familjemys. Du behöver koppla bort arbete och ansvar. Lördagen blir lite festligare med god mat och trevligt umgänge. Kanske någon form av utomhusaktiviteter. Under söndagen passar du på att avsluta ett projekt som du har haft gående under lång tid. Du känner dig väldigt nöjd med dig själv.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Var själsäker och visa att du vet vad du vill den här helgen. Dina möjligheter att träffa en person som du kan imponera på och som kan bli en nära vän är stora. Fredagen är den mest stressiga dagen då du måste visa upp resultat. Lördagen handlar mest om att fullfölja ett löfte som du gett. Söndagen varvar du ned och njuter av lugnet. En bra avslutning på en fin helg. Under både lördagen och söndagen ska du undvika att lägga ut pengar på spel.

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen tar du på dig ett ansvar som egentligen inte borde vara ditt. Du är alldeles för snäll och nu får du jobba hårt utan anledning. Lördagen blir en trevlig och avkopplande dag. Du passar på att göra mindre projekt som du inte hunnit med tidigare. Just nu så är det viktigt för dig att ha fint och ombonat hemma. Under söndagen tittar du förbi en vän på en spontanfika eller ringer ett längre samtal till en släkting som du träffar alldeles för sällan.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vet att du borde ta tag i din situation, men nu när det är sommar är det enklare att bara sopa problemen under mattan. Tänk på att det kommer att bli svårare och svårare att förneka att du har en del saker som du borde reda ut. Fredagen och lördagen blir lugna på gränsen till tråkiga. Det verkar som du inte har särskilt många vänner hemma just nu. Under söndagen passar du på att träffa en yngre släkting eller vän.

Jungfru 23/8-22/9

Du är väldigt svår att få tag i just nu och det beror på att du tycker det är skönt att stänga av mobiler och datorer och bara njuta av nuet. Under fredagen eller lördagen finns det en risk att du missar ett attraktivt erbjudande om du inte håller kontakt med omvärlden. Under lördagskvällen passar du på att träffa dina vänner och umgås på ett kravlöst och avslappnat sätt. Söndagen blir den dagen då du måste bestämma dig i en viss fråga. Det kan bli besvärligt eftersom du inte vet vad du vill.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du tar tag i en del småprojekt som blivit liggandes under våren och försommaren. Det gör att du känner dig väldigt nyttig. Under fredagen och lördagen är du inte särskilt social så du bör undvika att umgås i för stora sällskap. Söndagen handlar om att hantera en konflikt som har med familjen att göra. Du brukar undvika att ta ställning, men i det här fallet får du inte vara neutral, det förvärrar bara situationen.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen får du möjlighet att påverka ett beslut som du egentligen inte borde kunna påverka. Du känner dig rätt nöjd med din insats den här dagen. Under lördagen har du en del att göra så då gäller det att du ligger på latsidan. Försök att organisera upp den här dagen så kommer det att bli så mycket enklare. Söndagen handlar till stor del om att våga säga nej även om personen ifråga står dig nära.

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen kan du råka ut för ett missförstånd som kan komma att kasta en skugga över hela dagen. Du måste vara tydlig med vad du menar och inte tillåta andra att utnyttjar din goda vilja. Under lördagen visar du upp en ny sida av dig själ. Den kan komma att överraska många i din närhet. Söndagen blir den tråkigaste med på sätt och vis den skönaste dagen den här helgen. Då passar du på att sova mycket och avsluta lite mindre projekt.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Du tar dig själv på stort allvar och det är både bra och dåligt. Risken är att du blir sårad om någon bekant eller vän upplever dig som komisk. Under fredagen kan du få möjlighet att göra någon glad genom att överraska personen ifråga med ett besök eller en present. Lördagen blir lagom lättjefull. Du gör inte särskilt mycket nytta, men du tycker att dy förtjänar att få ta det lugnt. Under söndagen får du ett förslag som du har svårt att motstå.

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen blir en bra dag där du ägnar ett antal timmar åt en hobby. Har du en partner eller en familj kan det uppstå vissa motsättningar för att du unnar dig så mycket egentid. Under lördagen får du möjlighet att bara ta det lugnt och inte gör någonting. Det blir en riktigt skön och slö dag. Söndagen handlar om att en vän ska uppfylla ett löfte som han/hon har gett dig. Det är något du behöver hjälp med och du förväntar dig att löftet uppfylls.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar det lugnt just nu. Det är mycket lite rörelse i ditt horoskop utan harmoni och lugn dominerar stjärnorna i ditt tecken. Unna dig de här dagarna för att hitta din individuella frid. Det har varit periodvis väldigt mycket att göra så den här ledan är välkommen. Fredagen och lördagen passar bra till att träffa människor och umgås. Då är du som mest social. På söndagen håller du dig gärna lite för dig själv.

Annons