Måndag 18/7- torsdag 21/7

18 jul, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar till stor del om at organisera och strukturera. Oavsett om du arbetar eller är ledig har du ett stort behov av att få ordning i ditt liv. Under tisdagen undviker du en person som du ofta upplever är lite påträngande. Onsdagen och torsdagen blir lugna dagar då tiden bara rinner iväg utan att du gör särskilt mycket. På kvällarna är du ute så mycket som vädret tillåter. Du njuter verkligen av sommaren.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen och tisdagen handlar till stor del om familjen eller nära vänner. Du gör inte särskilt mycket de här dagarna utom att njuta, äta och umgås. Arbetar du fortfarande så är det mycket skvaller och lite jobb. För dig är den sociala kontakten på arbetet väldigt viktig och just nu är du charmigare än vanligt. Passa på njut av din frihet. Onsdagen och torsdagen består av aktiviteter av olika slag. Du tycker att det är kul att hålla igång.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Under början av veckan ligger det en oro i ditt tecken. Det verkar som du funderar på något som har med familjen eller en nära vän att göra. Jupiter förstärker den här empatin och gör att du har svårt att inte lägga dig i din familj/väns göranden. Under onsdagen lättar den här påverkan och du känner dig befriad. Torsdagen blir en riktigt rolig dag då du upplever många glada skratt och en hel del överraskande vändningar.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är du inne i en period då du försöker att undvika att grubbla för mycket. Mars gör dig lättsinnig och ger dig en massa idéer. Det är mycket möjligt att dina vänner upplever dig som en smula överaktiv. Du har inte ro att bara sitta still och njuta utan vill hela tiden hitta på något. Onsdagskvällen eller torsdagskvällen passar bra om du vill träffa nya människor. Då är du ovanligt öppen för influenser från andra kulturer.

Lejonet 23/7-22/8

Det finns mycket i ditt tecken som pekar på att du är missnöjd med något eller någon. Du har ingen riktig ro i kroppen och det gör att du inte visar upp ditt charmigaste jag. Under måndagen och tisdagen brottas du med ett problem av privat karaktär. Onsdagen och torsdagen blir lugnare, men du känner dig fortfarande frustrerad och irriterad. Ditt största problem är att du skyller allt på omgivningen och ser inte vad du själv kan förbättra.

Annons

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen undviker du direkta konfrontationer med en kollega, granne eller bekant. Du gillar inte att vara osams med människor så därför håller du dig på din kant och surar lite istället för att prata ut om dina känslor. Tisdagen och onsdagen blir något lugnare även om du fortfarande ältar dina problem inombords. Under onsdagskvällen eller torsdagen så få du en positiv energikick från Månen som gör att du lägger allt gammalt groll åt sidan och börjar tänka framåt.

Vågen 23/9-22/10

Du är inne i en period då det flödar massor av positiv energi genom ditt tecken. Har du semester så kommer de närmaste dagarna vara riktigt äventyrliga och roliga. Om du arbetar får du ovanligt mycket gjort den här veckan. Du tänker kreativt och vågar lite extra. Under onsdagen eller torsdagen kan du vänta dig nyheter från en släkting. Torsdagskvällen ser ut att bli social. Du gillar att träffa mycket människor och din charm är på topp.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu tvekar du mycket. Du verkar stå inför ett val just nu men du vet inte viken väg du ska ta. Egentligen handlar det om att du inte vill missa någon chans. Måndagen och tisdagen bjuder på lugn och ro. Passa på att vila upp dig ordentligt. Varför inte en liten siesta mitt på dagen? Det kan vara skönt att bara få slappna av. Under onsdagen och torsdagen smyger den in en ny påverkan i ditt tecken som tillåter dig att se alternativa vägar.

Skytten 22/11-21/12

Du har en ganska stressig vecka att se fram emot. Det verkar som du är på väg någonstans eller att du planerar för en resa. För dig är det viktigt att du känner dig bekväm i dina kläder och det gör att du kan tillbringa rätt mycket tid med att packa. Dina vänner är förvånade över att din bekväma, lite slappa stil kräver en så omsorgsfull planering. Torsdagen är den bästa dagen om du vill ut och shoppa.

Stenbocken 22/12-19/1

Annons

Var försiktig med vad du säger under måndagen och tisdagen. Det finns en tendens att dina ord kan misstolkas och det kan skapa problem. Just nu är inte kommunikation din starka sida så du måste vara extra tydlig med vad du menar. Under onsdagen verkar du umgås med många människor samtidigt. Torsdagen ser lugnare ut även om den också är social. Du vill gärna omge dig med människor som du bryr dig om.

Vattumannen 20/1-18/2

Under måndagen och tisdagen passar du på att göra lite nytta. Det kan vara något oavslutat projekt hemma eller så fixar du i ordning det sista inför semestern. Just nu finns det mycket organisation och planering i ditt horoskop. Du vill gärna ha ordning och reda, även om det inte behöver betyda pedantisk noggrannhet.  Onsdagen blir en dag då du tillbringar flera timmar på väg någonstans. På kvällen är du trött och vill vara ifred.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en trevlig och omväxlande vecka. Du njuter av att få friheten att bestämma lite vad du vill göra. Särskilt måndagen och tisdagen ger stora utrymmen för att skapa fritt. Under onsdagen kan det bli problem med en släkting som tycker att du inte hör av dig tillräckligt ofta. Torsdagen blir lugn. Den dagen passar det bra att planera framtiden. Det finns flera olika alternativ i höst som du bör fundera över.

Annons