Fredag 22/7- söndag 24/7

22 jul, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under helgen tar du upp ett känsligt ämne med din partner eller en vän/släkting. Det är bra att du rensar luften så att inte den här osämjan leder till problem under sommaren. Fredagen och lördagen verkar annars rätt så slöa. Det kan finnas ett par mindre aktiviteter inplanerade, men inget som kräver hela dagar. Under söndagen verkar du fixa med något praktiskt i hemmet. Du gillar att jobba med händerna. Älven om du sällan avslutar det du påbörjat.

Oxen 20/4-20/5

Helgen blir händelserik. Du har flera aktiviteter inplanerade och det gäller att du håller dig till en uppgjord tidsplan för att hinna med. Särskilt lördagen kan bli stressig. Du är av naturen en tidsoptimist vilket innebär att du alltid räkna med minsta möjliga marginal. Vill du träffa vänner eller bekanta är söndagen den bästa dagen. Då är Venus som starkast i ditt tecken och det gör dig social. Är du förälskad så kan hela helgen bli rosaskimrande.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en varierande och trevlig helg där du hinner med et massa roliga aktiviteter men också hinner göra lite nytta. Särskilt fredagen verkar vara en riktig pysseldag. Då avslutar du flera projekt och hinner påbörja några nya. Under lördagen får du goda nyheter. Söndagen blir den slöaste dagen. Då passar det bra att ta en tupplur i hängmattan eller läsa en riktigt bra bok. Sluta oroa dig för din vän. Han/hon vet vad han/hon håller på med.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu har du väldigt lite tid över för spontana infall och det är tråkigt eftersom de roligaste stunderna oftast är de som inte är inplanerade. Under fredagen ska du avvakta om du får ett erbjudande som kostar pengar. Under lördagen bör du visa vart skåpet ska stå. Var inte rädd för att säga emot om du tycker något är fel. Söndagen blir mer harmonisk och familjeinriktad. Då umgås du med dina nära och kära. Det blir en härlig dag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du funderar inte lika mycket den här helgen som du gjort. Venus ger dig mer spontanitet och livslust något som blir en skön kontrast mot de mörka moln som hängt över ditt tecken tidigare i veckan. Det här är en bra helg för all form av samvaro. Särskilt om du har en partner så kan det bli en riktigt mysig helg med massor av värme. Undvik att ta upp känsliga ämnen på lördag. Risken finns att det uppstår en mindre konflikt på grund av missförstånd.

Jungfru 23/8-22/9

Du får en härlig helg ed massor av upplevelser. Se bara till att inte missa att svara på en förfrågan som du får under fredagen. Om du kan komma ifrån så kan det bli en härlig kväll som du kommer att minnas länge. Under lördagen och söndagen tar du det rätt så lugnt. Du vill gärna njuta av de stunder som du är ledig och inte boka in för många aktiviteter. Särskilt söndagen är bra om du vill vara ute mycket.

Vågen 23/9-22/10

Annons

Under fredagen undviker du att lyssna till rykten om en viss person. Du är orolig att du ska behöva välja sida och det vill du inte. Under lördagen passar du på att uppdatera dig om vad som har hänt den senaste tiden. Det har varit så mycket som du har missat. Under söndagen får du veta något om en vän som är visserligen är jätteroliga nyheter, men som du bör hålla för dig själv, åtminstone ett tag till. På kvällen passar du på att rensa i hemmet.

Skorpionen 23/10-21-11

Skorpionen har en ganska jäktig helg och det gäller att du inte glömmer bort vad det är du kan göra. Just nu bidrar Jupiter till en allmän förvirring i ditt tecken och gör dig lite glömsk. Om du är osäker ska du skriva en checklista. Då vet du vad du har framför dig. Lördagen och söndagen blir en blandning mellan hårt arbete och lättja. Du njuter när du tar en paus, men du blir snabbt rastlös igen och vill fortsätta med det du håller på med.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen tar du det rätt lugnt. Visst finns det att göra, men du känner inget tvång att stressa. Lördagen blir en dag då du fattar många beslut. Du känner dig tvungen att vara organiserad eftersom du är på väg bort, antingen en längre resa eller bara över dagen. Söndagen blir lugn och skön. Du njuter av att slippa ta ansvar och behöva sätta igång projekt. En härlig och avslappnande helg med andra ord.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tror inte på att en vän kan ta egna initiativ utan lägger dig ständigt i vad han/hon gör. Det här kan upplevas som väldigt frustrerande för den här personen. Försök att ta ett steg tillbaka. På det stora hela handlar den här helgen om vila, uteaktiviteter och om att respektera andras åsikter. Du tar det lugnt och njuter av nuet, något som du inte unnat dig att göra på väldigt länge. Det blir en riktig härlig helg.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vägrar att erkänna att du har fel och det kan leda till flera smågräl den här helgen. Ditt största problem just nu är din envishet och din oförmåga att ge med dig. Under fredagen är den här påverkan som starkast och det är då den orsakar som mest problem. Under lördagen och söndagen blir det lugnare, men du måste fortfarande vakta din tunga. Se upp så du inte sårar en äldre släkting i onödan. Han/hon är extra känslig just nu.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet vad du vill och du visar ingen nåd om någon kliver dig på tårna. Oavsett om det gäller arbete eller ditt privatliv så är du väldigt driven just nu. Du tvingar dig att göra saker även om hellre skulle ligga i hängmattan och dingla med benen. Lördagen blir den mest aktiva dagen den här veckan. Då driver du på både dig själv och din omgivning. Under söndagen slappnar du av något.

Annons