Måndag 25/7- torsdag 28/7

25 jul, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du avskyr att stressa så därför blir du grinig när pressen är hög i början av veckan., Det bästa är om du utnyttjar den positiva kraft som kommer in i ditt tecken under tisdagen och använder den i dina projekt. En vän vill gärna prata med dig om ett personligt problem, men du undviker henne eftersom du upplever att det blir för privat. Under onsdagen får du oväntad hjälp med något som du måste få klart i tid. Torsdagen blir relativt lugn.

Oxen 20/4-20/5

Du är lite nervös eftersom du står inför en resa av något slag. Du känner att du vill ha kontroll, men just nu verkar det mesta vara kaos. Gå in i dig själv och slappna av. Du kommer att märka att det går mycket bättre om du inte pressar dig själv allt för mycket. På onsdagen och torsdagen ska du undvika att träffa personer som du vet att du lätt blir irriterad på. Risken är stor att du annars börjar gräla med dem.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Du tar dagen lite som den kommer och det är riktigt skönt. Vanligtvis har du massor av aktiviteter uppbokade, men den här veckan ser väldigt lugn ut för din del. Är du nykär så handlar början av veckan till stor del om er två. Ni finner nöje i att bara vara med varandra utan att behöva aktivera er. Är du singel finns det goda chanser att du träffar någon som du tycker är speciell, särskilt under onsdagen eller onsdagskvällen.

Kräftan 21/6-22/7

Du vet att du måste försöka förstå din vän även om han/hon gör saker som verkar väldigt underliga i dina ögon. Just nu är det viktigt att ni stöttar varandra och respekterar varandras privatliv. Under måndagen hör du något som gör dig lite svartsjuk och misstänksam. Lyssna inte på rykten som du inte kan få bekräftade eller förnekade. Tisdagen och onsdagen blir bra men intensiva dagar. Under torsdagen lugnar det ned sig igen och ni kan njuta av att slippa göra någonting.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Måndagen och tisdagen blir väldigt intensiva. Di har svårt att koncentrera dig och det märks inte minst på ditt sätt att ständigt svara på fel fråga. Under onsdagen får du lite mer fokus av Mars och du kan börja planera för mer än ett par timmar i taget. Torsdagen är den mysigaste och mest familjära dagen den här veckan. Då umgås du med dem som står dig närmast och du njuter av varje sekund. Det blir en riktigt lyckad dag.

Jungfru 23/8-22/9

Den här veckan handlar om dig och de som står dig nära. Du satsar på att visa att du är den person som verkligen bryr dig om och lyssnar på vad dina nära har att säga. Under tisdagen eller onsdagen ska du vara flexibel. Det du har inplanerat att plötsligt förändras och du får leva med att det inte blir som du tänkt dig. Under onsdagen ska du undvika att göra av med pengar. Torsdagen blir den dagen då du vågar visa mer av dina känslor.

Vågen 23/9-22/10

Annons

Du har svårt att säga nej till en person som står dig nära och det märks inte minst på ditt sätt att försöka undvika hans hennes samtal eftersom de ger dig ständigt dåligt samvete. Du vet att du borde vara ärlig och tala om hur du känner, men just nu är du inne i en period då du tycker väldigt illa om konfrontationer av alla slag. Under tisdagen får du en möjlighet att pröva något som du inte gjort tidigare och onsdagen lovar en hel del nöjen.

Skorpionen 23/10-21-11

För dig är varje dag en upplevelse. Har du semester så njuter du av varje sekund. Det finns inget du tycker bättre om än att kunna ta dagen som den kommer. Både måndagen och tisdagen ser rätt så lata ut. På onsdagen finns det mer aktivitet i ditt tecken även om du fortfarande lägger tonvikten vid att vila och ta det lugnt. På torsdagen väntar ett mindre äventyr. Det blir en spännande dag som kommer att förändra ditt sätt att se på många saker.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en del saker som du borde ta upp med en närstående och både måndagen och tisdagen är bra dagar för ett sådant samtal. Tisdagskvällen kan också bjuda på en rolig överraskning. Under onsdagen och torsdagen ser det ut som du gör av med alldeles för mycket pengar. Du har svårt att inte impulsshoppa. Torsdagskvällen verkar handla mest om att umgås med familjen eller med nära vänner som du nästan betraktar som familj.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vet att du klarar det mesta du tar dig för så därför slänger du dig in i veckans uppgifter med liv och lust. Det verkar till stor del handla om fysiska utmaningar, men också en del kluriga uppgifter som kräver att du tänker snabbt. Måndagen och tisdagen blir mest stressig sedan lugnar tempot ned sig något mot slutet av veckan. Du får styrka av Månen och hon ger dig också en flexibilitet som kan komma till användning.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Var inte rädd för att utmana dina kunskaper den här veckan. Du trivs som bäst när du utvecklas och när du testar saker som du egentligen inte är bekväm med. Under måndagen och tisdagen får du många tillfällen att imponera på en person som du vill komma lite närmare. Onsdagen passar bra för et date eller att träffa kompisar. På torsdagen passar du på att vara utomhus så mycket du kan. Har du möjlighet så går du en långpromenad i skogen eller åker ut med båt.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen och tisdagen tar du dig själv på stort allvar. Då vill du få möjlighet att visa upp dina talanger inom ett speciellt område. På onsdagen väntar e del bekymmer i form av ett mindre gräl eller en diskussion. Du är envis just nu och viker inte en tum. Under torsdagen får du möjlighet att bara njuta av dagen utan att känna några måsten. Det blir en riktig behaglig dag för din del. Glöm inte en väns födelsedag eller namnsdag den här veckan.

Annons