Fredag 29/7- söndag 31/7

29 jul, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Helgen blir härlig, annorlunda och kreativ. Du har massor av idéer som du vill förverkliga och genom att tänka annorlunda som kommer du kunna prestera mer än vanligt. Både fredagen och lördagen bli minnesvärda, men på olika sätt. Söndagen blir mer rofylld, men du har fortfarande krav på dig att avsluta några av all projekt som du påbörjat. Det kräver disciplin eftersom du oftast tröttnar så fort något fungerar bra.

Oxen 20/4-20/5

Du har en härlig helg att se fram emot. Det blir utflykter och massor av nya intryck. Våga pröva saker som du inte testat tidigare. Var inte rädd för att tänja lite på gränserna. Att utvecklas innebär att man ibland får vara obekväm med situationen. Under fredagen och lördagen har du möjlighet att umgås mycket med en yngre släkting. Söndagen blir stressig och fartfylld, det gäller att du är utvilad om du ska orka hänga med i ett högt tempo.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Under helgen kan du räkna med både positiva och negativa nyheter. Det viktiga är hur du accepterar det du får höra. Ibland kan du vara väldigt motsträvig och då blir det jobbigt för dig själv. Under fredagen så finns det möjlighet att imponera på en kollega/vän. Lördagen handlar mest om lugn och ro. Du behöver vila upp dig. Söndagen blir en nystart på många sätt. Du får testa saker som du inte gjort tidigare och du kommer att inse att du kan mer än du tror.

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen tar du nya initiativ. Du är positiv och det är bra. Just nu har du stor draghjälp av att Solen påverkar dig och det ger dig massor av extra energi. De här dagarna laddar du batterierna och börjar tänka positivt. Du bryter mönster vilket är bra för dig. Under lördagen lär du dig nya saker om din vän. På söndagen tillbringar du så mycket tid du kan utomhus. Det är skönt att ta det lugnt ute i naturen, särskilt om det är soligt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu undviker du en viss person för du orkar inte ta tag i era gemensamma problem. Du vill bara vara ledig och njuta. Under fredagen tillbringar du så mycket tid som möjligt med dina vänner. Det blir en dag fylld av skratt. Lördagen blir lugnare. Då börjar Månen påverka ditt tecken och det gör dig lite drömmande. Söndagen blir en ganska tråkig dag då det inte händer så mycket. Det kan hända att du blir rastlös fram emot eftermiddagen.

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen får du vara på din vakt. Det finns en person som är lite avundsjuk på dig och gärna baktalar dig när du inte är där. Under lördagen får du nya infallsvinkar och det hjälper dig att se klarare på din situation. Söndagen handlar till stor del om familjen. Du vill vara nära dem som du älskar. Det blir en mysig dag då du verkligen njuter . Inga krav, inga måsten bara du och de som står dig nära.

Vågen 23/9-22/10

Annons

Under fredagen kan du prova på många olika aktiviteter. Det blir en intressant och annorlunda dag. Lördagen handlar mer om att visa värme och omtanke gentemot en person som är lite svältfödd på den typen av uppmärksamhet. Det gäller att du kan bita ihop om du blir provocerad. Lördagen handlar ju inte främst om dig utan om någon annans behov. Söndagen blir mer lättsam. Då kan du slappna av och bara vara.

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen blir intressant på mer än ett sätt. Du kommer i kontakt med en person som imponerar på dig med sitt tålamod och sin kunskap. Lördagen blir rolig och lite konstig. Inget går som planerat, men om du bara är flexibel så kommer det mesta att lösa sig på ett bra sätt. På söndagen finns det en risk att du hamnar i ett dilemma. Det blir ett val som du egentligen inte vill göra, men som du nu tvingas in i.

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen och lördagen hinner du med en mängd olika aktiviteter. Du tycker att det är kul att hålla sig sysselsatt. Det blir på många sätt en utmanande dag. Under lördagen får du testa din envishet. Ska du klara dig igenom de olika utmaningarna måste du våga mer och satsa högre. Under söndagen tar du det lugnt och bara njuter av nuet. Du vet att det kommer många långa dagar då du har en massa måsten. Så passa på att njut av nuet.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

På fredagen får du göra allt du vill men på ett annorlunda sätt än det du föreställt dig. Du måste bryta din ovana att vilja ha saker på samma sätt som tidigare. Genom det nya som kommer in i ditt liv tvingas du att bli mer flexibel och tänka på ett nytt sätt. Under lördagen umgås du med vänner. Det blir en rolig och lättsam dag. På söndagen tar du det lugnt och njuter av att slippa oroa dig för morgondagen.

Vattumannen 20/1-18/2

 Just nu strävar du för att få det mesta perfekt, men det är inte alltid som det blir som man tänkt sig. Ibland måste du finna dig i att det blir ett okej resultat istället för ett perfekt resultat. Fredagen och lördagen blir bra dagar då du ger mycket av dig själv och får mycket igen. Du blir bättre och bättre på att visa dina känslor. Under söndagen kommer det in ett lugn i ditt tecken. All rastlöshet är som bortblåst och du kan äntligen slappna av och vara dig själv.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen blir en av de mest intressanta dagarna den här veckan. Du inser något som du borde begripit för länge sedan, men det är först nu som polletten trillar ned. Under lördagen försöker du smälta all ny information som du fått. Söndagen blir den dag då du tar tag i dina problem och gör rent hus. Du är rätt så nöjd med det som du åstadkommer . För dig är det viktigt att kunna börja om igen om du kör fast.

Annons