Måndag 1/8 torsdag 4/8

01 aug, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen testar du lite idéer som du har och del allra flest fungerar utmärkt. Det enda du ska se upp med är att du inte får för storslagna idéer som du inte hinner med under veckan. Måndagen och tisdagen är bra dagar att söka kontakt med personer från det förflutna. Onsdagen passar bra till fysisk aktivitet och torsdagen är den bästa dagen om du vill umgås med vänner eller med din familj.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en lång och skön vecka. Oavsett om du är ledig eller arbetar så njuter du av en frihet som sällan återfinns i ditt tecken. Du känner dig oberörd av problem och du är fantastiskt charmig. Måndagen och tisdagens kantas med glada skratt och mycket bus. Onsdagen blir lite mer dämpad men väldigt vilsam. Under torsdagen kan det uppstå en del mindre problem som är familjerelaterade, men dem fixar du galant.

Tvillingarna 21/5-20/6

 Början på veckan handlar mest om att samla ihop dig och börja fokusera dig på vardagen. Har du fortfarande semester så ägnar du sig åt små saker som du behöver fixa med i hemmet. Dagarna präglas av ett lugn och en förväntan på framtiden. Särskilt tisdagen och onsdagen blir lite långtråkiga. Hur mycket du än försöker sysselsätta dig så kryper timmarna fram. Under torsdagen får ett oväntat samtal dig att leva upp.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du har en del att fundera över så en stor del av veckan går till att grubbla. Vanligtvis så brukar du vara snabb när du fattar dina beslut, men just nu så influeras ditt tecken av jord och då agerar du lite långsammare och lite mer eftertänksamt. Du lär dig en nyttig läxa under tisdagen eller onsdagen. Torsdagen blir den mest spännande dagen den här veckan. Då testas både ditt tålamod och din fantasi.

Lejonet 23/7-22/8

Du är inne i en period då du velar rätt mycket fram och tillbaka. Det kan påverka ditt humör negativt. Försök att inte haka upp dig så mycket på vad människor runt omkring säger och tycker. Om du är rak i ditt sätt att agera så kommer du undvika konflikter. En äldre släkting/vän försöker att ta upp ett känsligt ämne med dig under början av veckan. Onsdagen och torsdagen är bra dagar om du vill passa på att fynda lite på sommarrean.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att inte ta åt dig av en väns kritik. Egentligen handlar det mest om att du känner dig osäker och då blir du sårbar. Under tisdagen får du en fin komplimang. Sug åt dig av berömmet, du behöver varje uns av självförtroende. Om du fortfarande är på semester som verkar dagarna gå rätt så långsamt. Du har inte så många aktiviteter inbokade utan tar dagen lite som den kommer. För dig är friheten att välja viktig.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det blir en trevlig och rätt så lugn vecka. Du har et fåtal aktiviteter inbokade och de verkar ligga i början av veckan. Just nu är du inne i en period då du gärna fokuserar på hälsa och välmående. Du är mån om att röra på dig och äta nyttigt. Under tisdagen väntar en rolig nyhet. Onsdagen passar bra för alla former av motion. Ska du träffa vänner eller gå ut och festa så är torsdagen den mest lämpade dagen för den typen av aktiviteter.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en utmanande vecka. Mycket handlar om att du måste tänja gränser för vad du anser är passande. Genom att våga lite mer så har du stor chans att vinna flera fördelar. Under torsdagen och onsdagen passar du på att träffa dina vänner. Torsdagen passar bra att vara hemma och pyssla. Undvik större utlägg eller investeringar, särskilt under torsdagen. En vän vill få dig att tänka om i en viss fråga, men där är du envisheten själv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du känner dig motarbetat och det visar du genom att sura. Försök att vara mer öppen i dina känslor. Tala om när du känner dig överkörd. Du kommer att märka att kommunikation är nyckeln till framgång. Under måndagen och torsdagen ska du undvika all form av fysisk aktivitet. Tisdagen blir rätt så stressig så se till att vara utvilad. Onsdagen blir en riktigt lyckad dag. Den passar bra att spontanshoppa, träffa vänner eller bara ligga hemma på soffan och ta det lugnt.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu är du inne i en period då familjen betyder mycket för dig. Du håller dina släktingar och vänner nära. För dig är det viktigt att visa precis hur mycket ni betyder för varandra. Genom små gester och massor av värme får du dina närmaste att känna sig älskade. Både onsdagen och torsdagen är lämpliga dagar om du vill ordna en romantisk middag eller bara ge din älskade en komplimang. Venus som närmast ditt tecken då.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Dagarna går fortare än du önskar och du får inte alls så mycket gjort som du planerat. Egentligen handlar det om att du inte vet vad du vill och då blir du rätt så slarvig när du planerar. Bäst fungerar den här veckan om du har en partner som är född i ett jordtecken. Ditt disträa sätt kompenseras av hennes/hans praktiska läggning. Under onsdagen och torsdagen ska du undvika att ge dig in i diskussioner. Under de dagarna är du väldigt lätt att reta upp.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra vecka. Du får mycket gjort särskilt under måndagen och tisdagen då du har mycket energi i ditt tecken. Under onsdagen och torsdagen råkar du ut för en situation som kan vara lite besvärlig. D4et handlar om att du måste ta ställning för eller emot en vän. Torsdagen blir lättsam. En bra dag som lämpar sig för både utomhusaktiviteter och fest.  Varför inte ordna en spontan middag för några av dina närmaste vänner.

Annons