Fredag 5/8-söndag 7/8

05 aug, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du planerar att överraska en vän i helgen och det kan bli mer äventyrligt än du tänkt dig. Ofta när du agerar impulsivt så händer det saker som du inte räknat med. Var flexibel så kommer de flesta problem att lösa sig. Under lördagen och söndagen har du goda chanser att fynda något som du suktat efter, men som du ansett att du inte har råd med. Under lördagskvällen finns det goda chanser för romantik eller en liten flirt.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen och lördagen blir lugna. Du njuter av nuet och försöker att inte tänka så mycket på framtiden. Under lördagskvällen väntar både mat och underhållning. Det blir en riktigt trevlig kväll. Söndagen blir lite seg, men eftersom du inte har planerat något särskilt så kan du passa på att njuta av att inte gör någonting. Under söndagskvällen åt alla måsten. Det kan röra sig om allt från att städa till att betala räkningar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Du förutsätter att du har rätt fast du egentligen har fel och det ställer till det för dig i helgen. Egentligen handlar det mest om att du inte lyssnar på de som har mer erfarenhet än du. Du envisas med att göra dina egna misstag istället för att lära dig av andras. Fredagen och lördagen bjuder på många glada skratt och en hel del överraskningar. Söndagen blir lugnare, men fortfarande är tempot rätt så högt.

Kräftan 21/6-22/7

Efter en rätt så jobbig vecka så har du äntligen kommit till insikt om ett par saker i livet. Nu när du bestämt dig för vilken väg du ska ta så känns det mesta enklare. Helgen blir lättsam, trevlig och varierande. Särskilt fredagen kan bjuda på flera intressanta aktiviteter. Det gäller att du vågar lite mer än du brukar. Under lördagen och söndagen har du möjlighet att göra en av dina vänner en stor tjänst.

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en förvånansvärt lugn helg. Oavsett om du arbetar eller är ledig så lider du av leda vilket är nyttigt för dig. Vanligtvis har du en väldigt hög puls i ditt liv så de här fåtalen dagar som du faktiskt har tråkigt är en bra vila för dig även om det inte känns så. Njut av en långpromenad ute i skogen, ägna dig åt en hobby som du inte har haft tid med på länge eller varför inte ringa ett långt samtal till en ensam släkting?

Annons

Jungfru 23/8-22/9

Du är inne i en period då det sker mycket omkring dig. Dina vänner har massor av aktiviteter på gång och det gäller att du hänger med. Under fredagen får du ett förslag som både är frestande och lite annorlunda. Under lördagen väntar ett samtal som kommer att göra dig riktigt glad. Söndagen handlar om utomhusaktiviteter. Det kan vara att du ägnar dig åt en sport eller så njuter du av naturen under lite mer stillsamma förhållanden.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en rolig helg då du får träffa många människor samtidigt som du får en hel del gjort. Det kan röra sig om arbete eller någon frivillig aktivitet. Du är social av naturen och tycker om att umgås med människor av skilda slag. För dig är det viktigt att ha en stor och varierande bekantskapskrets. Under lördagen och söndagen får du prova på saker som får dig att omvärdera dina egna talanger. Du upptäcker att du kan bara du vågar.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Under helgen frågar du dig själv om det val du gjort är rätt. Du upptäcker att handlar lite väl impulsivt, igen, och att du måste rätta till misstaget innan det är försent. Det blir en tuff läxa som lär dig att låta svåra beslut få växa fram snarare än att framtvingas. Under fredagen och lördagen har du ovanlig tur i spel även om det rör sig om mindre summor. På söndagen ska du undvika konfrontationer av alla slag.

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen och lördagen har du chansen att imponera på en person som du länge velat göra ett gott intryck på. Genom att vara dig själv och visa upp din charmigaste sida gör du dig oemotståndlig. Under söndagen är det bra om du är vaken och alert. Ett problem kräver din uppmärksamhet, men du kommer inte att se felet om du inte är fokuserad. På kvällen får du beröm för din fina insats. Du känner dig nöjd med din helg.

Stenbocken 22/12-19/1

Annons

Under fredagen passar du på att förena nytta med nöje. Det rör sig om en uppgift som gränsar till hobby för din del. Det blir en intressant och lärorik dag. Under lördagen förändrar du inställning till en vän. Hon/han har betett sig otrevligt på sista tiden och nu har du fått nog. Genom att agera öppet och säga ifrån sätter du dig i respekt hos din vän. Söndagen bjuder på mer harmoni och mindre stress än de övriga dagarna.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet att du borde lyssna lite mer noggrant på din väns önskemål, men just nu är du väldigt lättdistraherad och det gör att tankarna ständigt flyger iväg åt alla möjliga håll. Du har svårt att behålla uppmärksamheten under en längre tid. Förklara för din vän att du gärna vill hjälpa honom henne, men att du har svårt att lyssna på långa monologer. En kortare sammanfattning skulle förenkla det hela. Under både lördagen och söndagen ska du vara försiktig med all låna ut pengar.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu unnar du dig tid att njuta av nuet. Det är sällan som ditt tecken är så harmoniskt som den här helgen. Du tar dagen som den kommer och du har roligt för stunden utan att bekymra dig allt för mycket över framtiden. Under fredagen och lördagen handlar ditt horoskop till stor del om fest eller nöjen. Söndagen är fokuserad på dina inre behov. Du tar hand om din kropp, både på in och på utsidan.

Annons