Måndag 8/8- torsdag 11/8

08 aug, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Var försiktig med vad du säger till en kollega/vän. Risken är stor att du sårar hans/hennes känslor i onödan. Genom att tona ned kritiken en smula så har din kollega/vän lättare att ta till sig den. Under måndagen och tisdagen kan det bli kaosartad stress. Onsdagen och torsdagen blir lugnare, men du måste fortfarande vara beredd på att vad som helst kan hända. Ett högt tempo är ett måste under hela den här veckan.

Oxen 20/4-20/5

Du har inte kommit in i vardagens lunk ännu. Om du jobbar så blir det en tuff vecka där du tvingas att ta hand om saker som andra ställt till med. Har du semester så kan oredan finnas inom familjen. Visst är det bra att ställa upp, men låt inte din snällhet gå till överdrift. Under onsdagen och torsdagen passar du på att göra en del olika experiment med en idé som du har. Torsdagen handlar till stor del om socialt umgänge och shopping.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Under måndagen och tisdagen är du på riktigt bra humör. Venus gör dig social och du lyckas med det mesta som du tar dig för. Under onsdagen sker något som förändrar vardagen radikalt. Det sker ett beslut som du inte kan påverka men som påverkar dig i allra högsta grad. Torsdagen blir den längsta dagen den här veckan. Då får du stressa en hel del trots att du inte vill. Det handlar om att du lovat att göra något som du skjutit upp ända till nu.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen och tisdagen finns det en möjlighet att rätta till ett missförstånd. Det gäller att du sväljer din stolthet och inser att det här misstaget faktiskt var bådas fel inte bara den ena partens. Under onsdagen satsar du på att hinna med så mycket som möjligt du vill ligga bra till inför resten av veckan. Under torsdagen möter du en person som imponerar på dig både med sin charm och med sin vältalighet.

Lejonet 23/7-22/8

Du tar inga risker just nu eftersom du vet att du har mycket att förlora. Genom att spela med säkra kort blir vardagen lite tråkigare, men du känner dig trygg och det är det viktigaste just nu. Under tisdagen väntar det ett besked av något slag. På onsdagen är det viktigt att du inte glömmer bort att ringa ett samtal. Det kan förändra en hel del i din framtid. Under torsdagen passar du på att skoja och kanske flirta lite med en vän/kollega.

Annons

Jungfru 23/8-22/9

Du går in i dig själv den här veckan. Pluto gör dig otillgänglig och det förstärks med en ogynnsam kombination från Månen. Det viktiga är att du tillåter dig att känna dig lite nere. Det behöver inte alltid finnas en ursäkt till varför man är grinig, ibland är man bara det. Under onsdagen lättar den här påverkan något och du kan tänka dig att vara social, om än i mindre skala. Under torsdagen får du ett förslag som är frestande, men som du bör tacka nej till.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en händelserik vecka som tillåter dig både kreativ frihet och en hel del humor. Våga bre på lite mer än vanligt. Bjud på dig själv och unna dina vänner ett gott skratt när du gör ett misstag. Du lär dig samtidigt som du har roligt. Under tisdagen väntar en överraskning. Onsdagen och torsdagen blir fartfyllda på gränsen till stressiga så det gäller att inte slarva med sömnen. Under torsdagskvällen kan du förvänta dig ett riktigt smaskigt skvaller från en vän.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en hel del roliga aktiviteter på gång, tänk bara på att det finns en begränsning i hur mycket du orkar med. Ibland är det skönt att bara ta det lugnt och sniffa på blommorna. Som skorpion är du väldigt driven och just nu förstärkt den sidan av mars position vilket gör att du helt enkelt har extra svårt att slappna av. Bra tider för alla singelskorpioner som ute efter en flirt. Din karismatiska utstrålning lockar till sig beundrare av alla slag.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska tråkig vecka, men du misströstar inte. Efter en fartfylld helg är det skönt med invanda rutiner och tristess. En kollega beundrar dig väldigt mycket och du tycker att hans/hennes dyrkan är rolig om än lite påfrestande. Tänk på att en person som uppskattar dig så mycket också är väldigt sårbar när det gäller sarkasm från din sida. Under onsdagen ska du undvika spel av alla slag. Även under torsdagen för du vara försiktig med utlägg.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Du har så mycket som du vill göra, men tiden räcker inte riktigt till för alla dina projekt. Ditt största problem är att du är så ambitiös. Om du bara sänkte anspråken något så skulle livet bli betydligt enklare för din del. Under tisdagen och onsdagen har du mer kreativitet i tecknet än vanligt. Bra dagar för att pyssla i hemmet eller ägna sig åt en hobby. Under torsdagen känner du dig rastlös. Du behöver röra på dig. Testa att jogga eller ta en långpromenad.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att slappna av. Det verkar som du är rastlös. Kanske handlar det om att det har varit lite väl många lata dagar på raden. Nu känner du att du vill aktivera dig. Under måndagen passar du på att testa något som du aldrig provat tidigare, det blir både roligt och lite läskigt. Under tisdagen och onsdagen är du ovanligt romantisk och omtänksam. Torsdagen passar bra om du vill shoppa eller umgås med vänner.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har bra flyt i ditt tecken så passa på att göra saker som i vanliga fall kan ställa till med bekymmer. Marginalerna är på din sida även när det gäller spel och att fynda när du handlar. Tänk bara på att inte göra för stora utlägg. Det kan komma en oväntad utgift i slutet av månaden och då måste du ha lite undanlagt. Vill du idrotta eller motionera är onsdagen och torsdagen de bästa dagarna för fysisk aktivitet.

Annons