fredag 12/8- söndag 14/8

12 aug, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Fredag 12/8- söndag 14/8

Väduren 21/3-19/4

Du har tur både i spel och i kärlek just nu. Njut av bådadera, men var försiktig så du inte gör av med mer pengar på spel än du tänkt dig. Även om turen är på din sida så räcker den inte hur långt som helst. Fredagen och lördagen är det bästa dagarna om du vill vara romantisk. Då påverkas ditt tecken som mest av Venus. Under söndagen är du matt och orkar inte ta tag i varse sig problem eller hushållssysslor. Då vill du bara ta det lugnt och slöa.

Oxen 20/4-20/5

Du har svårt att förstå att vardagen knackar på dörren. Efter en lättjefull period då du bara njutit av att ta det lugn och ha det skönt så är plötsligt allvaret här igen. Du känner dig lite osäker på hur du ska reagera inför något som din vän gör. Du beundrar henne/honom på samma gång som du är oroad. Under helgen har du flera möjligheter att hjälpa en person som har hamnat i knipa. Du är en bra vän som har svårt att neka en behövande en hjälpande hand.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu är du inte alls så pratglad och spontan som du brukar vara. Det har kommit in en lite mörkare påverkan i ditt tecken och det gör att i alla fall fredagen kan bli en aningen dyster. Egentligen handlar det mer om hur du känner dig än om det som sker i ditt liv. Under lördagen är det bra om du inte glömmer bort en äldre släkting. Söndagen passar bra till att umgås med yngre människor och barn. Det finns en lekfullhet över söndagen.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att neka en vän det hon begär av dig även om du tycker att hon utnyttjar dig. Du är väldigt snäll och du vill visa att du är en bra vän. Under fredagen får du chansen att visa vad du går för. Lördagen blir trevlig och social. Tänka bara på att komma i säng i tid eftersom du tenderar att bli allt för trött för att orka vara aktiv på söndagen annars. Du har svårt att hitta en balans mellan sena kvällar och aktiva dagar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen tar du det lugnt och slappnar av. Oavsett om du arbetar eller är ledig så unnar du dig ett behagligt tempo. På lördag sker det både roliga och lite trista saker. Det gäller att hålla tungan rätt i en viss situation så att du inte försäger dig om en hemlighet. Under söndagen passar du på att pyssla så mycket du kan hemma. Du gillar att få det fint och ombonat. Ett förslag från en vän kan kännas som ett krav.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att bara slappa och ta det lugn oavsett om du är ledig eller arbetar. Just nu känner du krav på att prestera och det går ofta ut över din lediga tid. Under fredagen ska du undvika större utgifter. Lördagen blir harmonisk, men intensiv. Du har en hel del järn i elden. På söndagen kan det finna en liten risk för gräl med en familjemedlem. Mycket handlar om hur du hanterar den här typen av konfliktsituation.

Vågen 23/9-22/10

När du vågar stå upp för dina åsikter är det många som inte bara lyssnar på vad du har att säga utan faktisk respekterar dina idéer. Fredagen handlar just om att våga lite mer än du brukar. Säg ifrån när du är missnöjd. Våga ifrågasätta. Under lördagen kan du få en trevlig komplimang som lyser upp hela dagen. Under söndagen finns det tid att gå igenom viktiga saker som har med boendet eller ekonomin att göra. Ta dig tid att organisera

Annons

i kaoset.

Skorpionen 23/10-21-11

Hela helgen och då särskilt fredagen blir underhållande, varierande och rätt så tokig. Våga vara impulsiv och bjud på dig själv. Som Skorpion har du en stark integritet och det gäller att du kan unna andra ett skratt på din bekostnad mellan varven. Under lördagen får du hjälp med ett projekt. Söndagen blir en lugn dag då du passar på att vila upp dig och pyssla om ditt yttre. En bra dag för alla typer av motion.

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att lyssna på råd från någon annan än de som står dig närmast. Tyvärr gör det att du begår fler misstag än du borde göra. Lyssna på människor med mer erfarenhet än du själv har. Under fredagen får du en positiv feedback. Lördagen blir lagom social, du pratar gärna med dina vänner och grannar. Söndagen handlar mycket om närheten till en äldre vän eller släkting. Tillsammans njuter ni av en underbart fridfull dag.

Stenbocken 22/12-19/1

Annons

Du vet när du måste säga ifrån och när du kan slappna av och låta någon annan sköta ruljansen för ett tag. Den här sommaren har till stor del handlat om att kompromissa. Du inser att du måste jämka om du ska behålla harmonin hemma. Under fredagen och lördagen ger Månen dig en ökad intuition som du bör utnyttja till din fördel. På söndagen får du chansen att bevisa precis hur duktig du är inom ett visst område.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har massor av idéer, men det är inte säkert att din partner tycker samma som du. Det gäller att du säljer in dina visioner snarare än påtvinga dem. Du har både övertalningsförmåga och charm så det borde inte bli något problem för dig. Under fredagen får du sätta tänderna i et riktigt klurig uppgift. På lördagen är det bra om du vågar ta ut marginalerna lite extra. Under söndagen kan du passa på att unna dig lite lyx. Du förtjänar att njuta.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen blir bra. Månen ger en ny dimension till din intuition och får dig att förstå mer om andra och om dig själv. Under lördagen har du en massa olika aktiviteter på gång. Då gäller det att du inte är allt för trött. Många av de saker som du vill göra kräver att du är skärpt. Söndagen blir en dag som till stor del handlar om utomhusaktiviteter och om familjen.

Annons