Måndag 15/8 torsdag 18/8

15 aug, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Måndag 15/8 torsdag 18/8

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen är det bra om du skärper dig. Då sker det en hel del viktiga saker så det gäller att du är alert. Under både tisdagen och onsdagen ska du hålla dig till rutiner och det invanda. Risken är stor att du missar på detaljerna och det varken har du tid med eller vill. Under torsdagen väntar en överraskning som har med en vän att göra. Är du bara lyhörd så kan just torsdagen blir den bästa av alla dagar.

Oxen 20/4-20/5

Du passar på att visa vem det är som bestämmer. Genom din envishet och din vilja att få saker att fungera gör du ett riktiga bra jobb. På både måndagen och tisdagen kan du få beröm för din insats. Under onsdagen blir det stressigt så det gäller att du förbereder dagen genom att göra en prioritetslista så att du har kontroll redan från start. Torsdagen blir intensiv, men inte lika löjligt stressig som tisdagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Du har en förmåga att var lite väl rak just nu och det kan såra andra personers känslor. Försök att tänka på vad du skulle tycka om någon sa de saker som du säger till dig. Lite självrannsakan är alltid bra. Under måndagen och delar av tisdagen får du chansen att imponera på en person i chefsposition. Under onsdagen gäller det att du inte tappar fokus. Torsdagen blir en dag som handlar om konflikter och sätt att lösa problem utan att skapa osämja.

Kräftan 21/6-22/7

Under veckan upptäcker du att du har problem med att få ditt arbete och ditt privatliv att gå ihop. Du har helt enkelt för mycket inplanerat för att det ska fungera smidigt. Försök att vara lite mer spontan och ge utrymme för det oväntade. Under måndagen eller tisdagen kan det uppstå en konflikt mellan dig och en vän. Venus är i ogynnsam position och gör alla relationer lite extra krångliga. Under onsdagen eller torsdagen har du tur i affärer.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en intressant vecka på flera sätt. Du kräver mycket just nu, både av dig själv och av din omgivning. Dina förväntningar är bra när det har med arbetet att göra men fungerar lite sämre när det kommer till ditt privatliv. Tänk på att alla inte lever efter samma höga standard som du själv. Under tisdagen kan du vara tvungen att lägga ut en lite större summa. Under onsdagen och torsdagen bör du skämma bort dig själv lite extra.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en hel del som du vill få gjort den här veckan så det är bra att du är på hugget redan från måndagsmorgon. Du kommer att märka att du är som mest effektiv just på mornarna. Du tänker klarare, agerar fortare och därför är det bra att du tar till vara på den mest produktiva tiden. Inga sena kvällar för din del, utan tidigt i säng och upp tidigt så kommer den här veckan att flyta på bra. Undvik socker, du tenderar att bli på dåligt humör om du äter för mycket sötsaker.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det blir en ganska lugn vecka och det passar dig bra eftersom du har en hel del att fundera på. Under både måndagen och tisdagen umgås du med en bekant/kollega som du upptäcker att du verkligen tycker om. Under onsdagen får du massor av roliga idéer som du bör skiva ned så du inte glömmer bort dem. Torsdagen blir annorlunda och spontan. Du gör saker i en annan ordning än du är van vid vilket leder till nya perspektiv.

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen blir både bra och produktiv. Du hinner med en massa saker på kort tid. Tisdagen handlar om att våga gå utanför de vanliga gränserna. Det kan låta enkelt, men det innebär att du måste ta ett steg utanför din egen bekvämlighets zon. Under onsdagen väntar det nyheter som både kan vara negativa och positiv beroende på hur du mår. Tordagen blir den minst dramatiska dagen. Då ägnar du dig åt att uppdatera din vänkrets.

Skytten 22/11-21/12

Annons

Det blir en bra vecka om du bortser från att Pluto tenderar att ställa till en hel del oväntade situationer. Om du bara är flexibel och inte försöker att ta kontrollen över det som du inte kan påverka så kommer veckan att flyta på i ett behagligt tempo. Särskilt tisdagen och onsdagen blir lugna. Då hinner du med en massa mindre viktiga saker som du alltid tenderar att skjuta upp på grund av tidsbrist.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är inne i en period då du har svårt att acceptera att du inte får som du vill. Du bör funder igenom varför den här typen av situationer hela tiden uppstår. Det kan ha något med ditt beteende att göra. Både tisdagen och onsdagen kan bli konfliktfyllda om du inte ser upp. Tordagen är den dag som passar bäst om du vill prova nya idéer. Då har du en kreativ påverkan från Månen som hjälper dig att se saker på ett nytt sätt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet vad du vill men inte hur du ska få till det. Din målmedvetenhet tycks stoppa vid idéstadiet. Vad du behöver är en person som kan hjälpa dig att gå från vision till praktik. Leta ibland jordtecknen efter någon som kan stödja dig och hjälpa dig att komma igång. Under tisdagen bör du undvika allt som har med skaldjur och fisk att göra. Ditt horoskop varnar för magproblem av något slag. Under onsdagen och torsdagen ska du släppa loss ordentligt.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en aktiv vecka från början till start. Vad som är viktigt är att du inte tillåter dig att köra fast. Hakar du upp dig på mindre detaljer så ska du se till att lägga det du gör åt sidan en stund och koncentrera dig på något annat istället. Genom att ha många bollar i luften samtidigt får du en roligare vardag. En liten varning för torsdagen, den kan innehålla problem som har med pengar att göra.

Annons