Fredag 19/8- söndag 21/8

19 aug, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har sett fram emot den här helgen av flera olika anledningar. Njut av den och fundera inte så mycket på problem som har med arbetet att göra. Fredagen kan vara lite stressig. Lördagen blir fin och kan bjuda på romantik om du känner att du är redo för det. Under söndagen ska du passa på att träffa vänner eller släktingar som du ser sällan. Det blir en fin dag med massor av värme och kärlek. Sug åt dig av alla komplimanger som du får.

Oxen 20/4-20/5

Du är inne i en period där di ifrågasätter massor av saker. Egentligen handlar det om att du är osäker på din egen förmåga att prestera och den osäkerheten går ut över dina kollegor. Under lördagen ska du unna dig att ta det lugnt. Efter en jobbig fredag behöver du njuta av att vara ledig. Söndagen blir aktiv, men på ett roligt sätt. Du har massor av olika saker på gång så det gäller att du har energi om du ska orka med allt som du har planerat.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en bra helg, även om det börjar lite tokigt. Det verkar som du har en mindre konflikt med en vän eller en kollega på fredagen. Du känner dig irriterad under dagen men de känslorna försvinner under kvällen. Vill du gå på fest, träffa vänner eller ordna en spontanmiddag så är lördagen den bästa dagen. Då får du massor av energi från Mars och Månen ger din karaktär ett drag av lekfullhet och spontanitet. Söndagen passar bäst till att ta det lugnt och fundera över livet.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en helg full av svallande känslor och heta diskussioner. Ditt tecken har en negativ påverkan från Merkurius vilket gör att du tenderar att gå till anfall verbalt varje gång du känner dig bortglömd. Din aggressivitet kommer att mildras under lördagen och då kan du försök att ställa till rätta lite av den oreda som dina känslor orsakat. Under söndagen går du från stingslig till ömsint och kelig. En bra dag att tillbringa med sin käraste.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska annorlunda helg som verkar handla om en resa av något slag. Det kan vara att du att åker i väg över helgen eller så kan det röra sig om en inre resa som du gör. Då går från klarhet till klarhet den här helgen och det blir både lärorikt och lite skrämmande. De bästa dagarna för socialt umgänge är helt klart fredagen och söndagen. På lördagen vill du gärna vara ifred, men det verkar som du tvingas delta i en aktivitet av något slag.

Jungfru 23/8-22/9

Ibland blir du väldigt irriterad på en äldre släkting så är fallet den här helgen. Det blir kanske inte en öppen konflikt, men det blir helt klart en spänning mellan er två. Under fredagen gör du rätt i att undvika spel. Lördagen blir lugn, men det ligger som sagt en spänning i luften. Söndagen blir helt klart den mest harminiska dagen den här veckan. Då kan du passa på att njuta av lugnet före stormen. En bra dag att vila upp sig på.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen blir du överraskad av en fin komplimang av en vän och en beundrare. Du vet inte hur du ska ställa dig till hans/hennes nyvakna intresse. Under lördagen verkar du vara utomhus en hel del. Det blir en bra dag med massor av frisk luft och roliga händelser. Tänk på att en av de nya personer som du möter den här helgen kan mycket väl bli en av dina allra bästa vänner om du bara klarar att se bakom fasaden.

Skorpionen 23/10-21-11

 Under fredagen får du inte vara allt för säker på att du har rätt i en viss fråga. Risken är stor att du kommer att bli besviken i så fall. Försök att vara lyhörd. Under lördagen hinner du med både nytta och nöje. Du avslutar ett projekt som du har haft pågående en längre tid och du är väldigt nöjd med resultatet. Under söndagen ska du kolla upp så att du inte missar en släkting eller vän som firar något.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig, omväxlande helg, men räkna med att du inte blir särskilt utvilad. Fredagen blir kreativ och utvecklande. Du lär dig många saker. Under lördagen är du ute så mycket som du kan. Du njuter av frisk luft och trevligt sällskap. Söndagen blir lika aktiv som lördagen med n då verkar du röra dig inom ett större område. Kanske åker du på en dagsutflykt. På kvällen ska du se till att komma i säng i god tid. Du är trött och behöver sova.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Under dagen får du många roliga nyheter från både kollegor och en vän. Du glädjer dig åt dina vänners framgångar och önskar dem lycka till. Under lördagen får du en förväntad och uppskattad inbjudan. Oavsett om du hinner med att delta eller måste tacka nej så är du rörd över omtanken. Under söndagen bör du ta ställning i en konflikt mellan två av dina vänner. Dina försök att medla och lyssna kommer att bli uppskattade.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en ganska intensiv helg med betoning på hårt arbete och lite vila. Det är bra att stora delar av din sommar var lugn och skön annars skulle du aldrig orka med det här intensiva tempot. Har du en partner kan det uppstå lite mindre konflikt mellan er under lördagen. Ta inte åt dig av din partners syrliga kommentarer. Han/hon är allmänt irriterad och det går ut över dig. Under söndagen har du många fina tillfällen att sluta fred och njuta av en härlig dag tillsammans med din älskade.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en del funderingar angående en vän som beter sig underligt. Den här helgen är perfekt för att ta kontakt med honom/henne och ställa honom/henne mot väggen. Du måste få svar annars kommer du bara fortsätta att grubbla. Under fredagen och delar av lördagen ägnar du dig åt aktiviteter som har med skönhet och hälsa att göra. Lördagskvällen blir överraskade social. Under söndagen fattar du ett avgörande beslut.

Annons