Måndag 22/8- torsdag 25/8

22 aug, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har svårt att inte ta över de projekt som du arbetar med. Tänk på att det är ett grupparbete där allas åsikter väger lika tungt. Under måndagen och tisdagen kan det uppstå samarbetssvårigheter. Under onsdagen väntar ett besked som har med en släkting att göra. Torsdagen lämpar sig bra om du vill träffa vänner eller ägnar dig åt träning av något slag. Särskilt torsdagskvällen kan bli överraskande trevlig om du bara bjuder till.

Oxen 20/4-20/5

Just nu har du problem med att hitta tillbaka till vardagens rutiner. Du känner att du inte hör hemma varken på arbetet eller i privatlivet. Det är en påverkan från Saturnus som gör att du känner dig obekväm. Det kommer inte att hålla i sig så länge så försök att kämpa på. Särskilt tisdagen och onsdagen kan kännas jobbiga. Under torsdagen får du en komplimang som lyser upp hela din dag och får dig att känna dig attraktiv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Tvillingen är inne i en period då du har många val som du måste ta ställning till. Det kan röra sig om allt från små beslut till lite mer livsavgörande val. Just nu påverkas du starkt av vatten och det gör att du har svårt att välja. Du ändrar dig ständigt. Under måndagen eller tisdagen får du höra nyheter från en vän. Onsdagen blir lugn på gränsen till tråkig. Torsdagen är den mest händelserika dagen, då sker många saker samtidigt så då är det bra om du är pigg.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen och tisdagen är du trött och irriterad. Du har svårt att hänga med i tempot på jobbet och din makliga takt kan irritera dina kollegor. Under onsdagen får du ta del av en nyhet som rör din framtid. Torsdagen blir lugn. Du hinner både med du ska göra den här dagen och förbereda för slutet av veckan. På kvällen är du nöjd med din insats. Du känner att du gjort bra ifrån dig och att du faktiskt kan unna dig att lata dig lite.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en händelserik vecka från måndag till torsdag. Ditt största bekymmer just nu är att du inte märker när du går över gränsen. Du vill gärna vara behjälplig och finnas till hands men risken är stor att du begår misstaget att köra över arbetskamrater utan att märka det. Försök att dämpa din iver något, särskilt under tisdagen och onsdagen. På torsdagen finns det utrymmer för lite flirtande. En bra idé är att lägga extra tid på ditt utseende på morgonen.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inne i en period då du har svårt att acceptera det som händer omkring dig. Med ren järnvilja försöker du tvinga ödet att bända åt det håll du vill gå. Tyvärr lyckas du inte och det gör dig på dåligt humör. Under måndagen och tisdagen märks det att du är irriterad, Stjärnorna varnar för gräl och konflikter. Under onsdagen lugnar du ned dig och försöker tänka igenom situationen lite mer logiskt. Undertorsdagen börjar du lägga upp en ny plan beträffande framtiden.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det blir en lugn inledning på veckan och det tycker du är skönt. Efter att ha varit ledig i sommar så har du inte riktigt acklimatiserat dig till att börja arbeta. Många av dina vanliga rutiner brister och du får jobba hårdare för att uppnå ett bra resultat. Den bästa dagen den här veckan blir onsdagen. Ett oväntat möte får dig på gott humör och du känner dig hoppfull inför framtiden. Torsdagen blir ganska lugn på jobbet, men du verkar ha aktiviteter inbokade på kvällen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tycker att det är roligt att retas med en kollega som inte tar dina skämt särskilt bra. Du och din arbetskamrat har aldrig dragit jämt, men nu är det värre än någonsin. Under tisdagen och onsdagen ska du se upp så att du inte blir föremål för skvaller. Din starka personlighet gör dig till en lätt måltavla. Under torsdagen väntar en vän eller släkting på att du ska höra av dig med ett besked av något slag . Glöm inte bort den är personen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska stressig vecka så det gäller att du inte slarvar med sömnen. Ditt största problem just nu är att du vill vara med överallt och det gör at du sover alldeles för lite. Du måste lära dig att prioritera det som är viktigast i ditt liv. Under onsdagen eller torsdagen träffar du en person som gör ett starkt intryck på dig. Det blir en annorlunda och rolig händelse. Du vill imponera tillbaka på den här personen och det gör du bäst genom att var dig själv.

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen får du möjlighet att ta ställning till et problem som du inte trodde att du kunde påverka. Det här blir din möjlighet att förändra din arbetssituation så var inte rädd för att stå upp för dig själv. Under onsdagen får du goda nyheter från en avlägsen släkting. Torsdagen handlar om starka vänskapsband och om förmågan att förlåta ett misstag. Du kommer att lära dig något om både dig själv och om din vän.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Var inte rädd för att följa ditt hjärta i en speciell fråga. Du har länge arbetat på att få igenom din vilja genom både lock och pock, så nu när du är så nära ditt mål får du inte ge upp. Under tisdagen och onsdagen väntar en lite annorlunda utmaning. Den ger dig möjlighet att visa vad du går för. Under torsdagen blir du överraskad av en kollega som gärna hjälper dig trots att han/hon har massor att göra. Du uppskattar hans/hennes vänlighet.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen ska du inte tveka om du får en förfrågan som rör en ansvarstjänst på arbetet. Du är redo för fler utmaningar. Under tisdagen blir du överraskad av en kollega som vill göra dig glad. Onsdagen och torsdagen blir lugna dagar som handlar till stor del om att få ordning på rutiner och att få arbetet att flyta på så smidigt som möjligt. Du verkar vara väldigt trött varje kväll den här veckan. Förmodligen behöver du få sova för att orka med jobbet.

Annons