Fredag 26/8- söndag 28/8

26 aug, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen väntar en hel del upprörda känslor på arbetet. Du kan vara lite dryg ibland och det retar upp en av dina kollegor. Under lördagen ska du passa på att ta det lugnt. Du behöver vila och ta hand om dig själv. Ditt horoskop varnar för att du är rätt så mottaglig för sjukdomar just nu. Under söndagen ska du passa på att träffa vänner och uppdatera dig lite på det senaste skvallret. Du behöver hålla sig ajour med din vänskapskrets.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en trevlig och social helg för din del. Under både fredagen och lördagen verkar du förbereda en fest eller en middag. Du tycker om att laga mat och fixa fin i hemmet. Dina gäster känner sig alltid välkomna. Under lördagskvällen är du i mittpunkten för allas uppmärksamhet. Du njuter av att vara i fokus och av att få människor att må bra. Under söndagen gör du inte mycket nytta. Du är trött efter en intensiv helg.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Du har svårt att acceptera att en kollega gör saker utan att fråga dig. Du tycker inte att ert samarbete fungerar särskilt väl. På fredagen är det en bra dag för att upp sådana känsliga ämnen. Under lördagen ska du passa på att umgås med nära vänner. Månen gör dig social och charmig. Under söndagen är det bra om du passar på att varva ned lite. Du har många järn i elden samtidigt, men det skulle vara bra om du varvade aktivitet med lättja.

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen tar du ett beslut som kan reta upp en nära vän eller en kollega. Det handlar inte så mycket om själva beslutet som att du fattade det utan att lufta ämnet med din vän/kollega. Under lördagen har du en massa olika aktiviteter inplanerade. Då gäller det att du är rejält utvilad. Söndagen blir ovanligt lugn. Då passar du på att sova ut ordentligt och umgås med den närmaste familjen.

Lejonet 23/7-22/8

Du lever ett aktivt liv i veckorna men ett lugnare under helgen. Det blir en oas av stillhet både under fredagskvällen och under stora delar av lördagen. För dig är det viktigt att kunna njuta av att vara he4mma med vänner eller familj utan att ha krav på dig att prestera. Om du vill berätta en speciell nyhet så är lördagen det bästa valet. Då är både vänner och familj som mest lyhörda. Under söndagen funderar du på att testa en ny hobby eller en ny sport.

Annons

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en annorlunda och rolig helg då du passar på att pyssla lite i hemmet. Under fredagen kan det komma upp ett känsligt ämne på jobbet. Hur du hanterar det är mycket beroende på hur du klarar av att hantera skvaller i vanliga fall. Under lördagen kan det handla om kärlek eller närhet. Det finns en värme och en förtrolighet i ditt tecken. Söndagen blir avslappnande och skön. Då njuter du av att umgås med den närmaste familjen.

Vågen 23/9-22/10

Du tar ställning till ett problem om har med arbetet att göra under fredagen. Mycket handlar om att våga vara bestämd när andra är tveksamma. Du vet vad du ska göra så du behöver inte vara tveksam. Under lördagen ska du passa på att träffa en äldre släkting eller vän. Er relation har varit lite si så där den senaste tiden så det är bra om ni kan prata ut om era olikheter. Under söndagen passar du på att vila upp dig och bara njuta av att slippa göra någonting.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Den här helgen handlar det om att vara modig och att våga tro på dig själv. För Skorpioner är självkänslan ofta inget problem, men nu under en period så har du influerats av mer osäkra tecken och det gör att du gärna vill ha bekräftelse. Under lördagen ska du undvika allt som har med sport att göra, risken för skador är stor den här dagen. Under söndagen får du möjlighet att återgälda en tjänst som en vän har gjort för dig.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en härlig och omväxlande helg så det gäller att du inte är trött. Redan på fredagen är det full fart. Ditt goda humör är smittsamt och du får alla dina kollegor att dra på munnen. Under lördagen ska du passa på att visa upp några av dina mer dolda talanger. Det är en bra dag att imponera på grannar och bekanta. Söndagen är en riktig familjedag med uteaktiviteter och massor av roliga upptåg. Du njuter av varje sekund.

Stenbocken 22/12-19/1

Annons

Du är inte rädd för att sätta igång med olika projekt, men ibland har du lite väl många bollar i luften samtidigt. Det vore bra om du använde helgerna till att varva ned. Umgås med kollegor och träna kan du göra i veckorna istället. På fredagen eller lördagen kommer du att få höra ett riktigt saftigt skvaller. På söndagen blir det lite mer rofyllt. De få aktiviteter som du har bokat in är varken särskilt ansträngande eller tidskrävande.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har så många planer för den här helgen att risken är stor att du inte får någonting gjort istället. Försök att varva ned på fredagskvällen. Ta det lugnt och gör en sak i taget. Under lördagen och söndagen har du massor av olika projekt som du vill hinna med, men du är inte särskilt organiserad så det blir betydligt mindre gjort än du tänkt dig från början. På söndagen ska du inte glömma bort att höra av dig till en vän som väntar ett besked från dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en hel del olika aktiviteter inplanerade den här helgen. Om vädret tillåter så vill du vara utomhus så mycket som möjligt. Du älskar den här årstiden på gränsen mellan sommar och höst. Under fredagen och lördagen väljer du att umgås med nära vänner eller din familj. Det blir intima och trevliga dagar. Under söndagen verkar du ställa upp på något offentligt uppdrag där det krävs en hel del organisation från din sida

Annons