Måndag den 29/8- torsdag 1/9

29 aug, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen överväger du att gå till en kollega eller en chef med ett klagomål. Det går över förväntan och du är stolt över att du vågade ta tag i problemet. Tisdagen handlar till stor del om att medla mellan människor. Under onsdagen kan du få problem med en person som är på dåligt humör och som har svårt att tygla sina känslor. Torsdagen blir intensiv och stressig. Det gäller att hålla ett högt tempo redan från början.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en bra början på veckan. Du har en rak kommunikation med dina chefer och du känner dig trygg. Under tisdagen kan du få problem med en arbetsuppgift. Våga be om hjälp. Onsdagen är en bra dag för all former av träningar. Du behöver komma ut och röra på dig lite mer. Torsdagen blir en rolig, produktiv men något stressig dag. Då behöver du hjälp och stöd från dina kollegor. Tillsammans klarar ni av att lösa alla problem.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Du är inne i en period då du får massor av energi från Mars. Utnyttja den väl, både privat och i arbetet. Just nu är inte kommunikation dina starka sid och det gör att du ibland hamnar i situationer där du blir missförstådd. Det enklaste sättet att komma förbi det här problemet är att du är väldigt tydlig med vad det är du menar. Vill du träffa vänner så är onsdagen den bästa dagen. Då är du som piggast och mest social.

Kräftan 21/6-22/7

Har du ett förhållande är det här en dålig vecka att lufta eventuella problem. Precis som Tvillingen är din kommunikation ganska usel och det finns en risk för både gräl och konfrontationer om du lyfter känsliga ämnen. Den här påverkan är som starkast under måndagen och tisdagen. Onsdagen blir lugnare. Då kan du fokusera mer på jobbet och mindre på privata problem. Torsdagen passar bra till att ordna med saker som kräver stor koncentration.

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Du är inne i en period då du avstår från att säga ved du tycker och tänker. Egentligen handlar det om att du inte vill vara allt för tydlig med vart du står eftersom då tvingas du välja sida i en konflikt som har med arbetet att göra. Just nu är låg profil den bästa för din del. Under tisdagen får du nyheter av något slag. Onsdagen kan bli stressig så se till att ha en plan för arbetet. Under torsdagen ska du vara drivande utan att vara dominerande. Det blir en svår balans.

Jungfru 23/8-22/9

För dig är siffror och ekonomi det viktigaste just nu. Du vill få rätsida på pengarna efter sommarens utsvävningar. Gör upp en budget för hösten, och se till att hålla dig till den. Under tisdagen och onsdagen får du positiv feedback på ditt arbete. Torsdagen är den dag som passar bäst att reda ut problem. Du har en positiv påverkan från Månen som gör dig mer intuitiv än vanligt. Lita på ditt hjärta och strunta i logiken när det har med känslor att göra.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen får du goda nyhet från en vän och det får dig att må bra. Under tisdagen ska du se upp med vad du äter. Risken för sjukdomar är stor i ditt tecken och ditt horoskop varnar för problem med magen. Under onsdagen blir du överraskad av en kollega. Han/hon ger dig både hjälp och stöd när du behöver det som bäst. Torsdagen är den absolut bästa dagen om du vill ta kontakt med en person från det förflutna.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu har du svårt att lita på personer som du inte känner så väl. Det kan resultera i att du får svårt med samarbete. Den här påverkan är som starkast i mitten av veckan och då ska du om möjligt välja arbetsuppgifter som inte kräver teamwork. Under måndagen och tisdagen bör du undvika sarkasm. Det finns personer i din närhet som är väldigt känsliga just nu. Onsdagen och torsdagen passar bäst till fysiska aktiviteter och sport.

Skytten 22/11-21/12

Annons

Det blir en stressig start på veckan så det gäller att du är pigg. Du har en förmåga att gå och lägga dig väldigt sent och det påverkar din fokus på jobbet. Under tisdagen bör du ta tag i uppgifter som blivit kvar från förra veckan. Onsdagen passar bäst till att arbeta med saker som kräver tålamod. Under torsdagen får du ett råd från en kollega som du bör följa. Den här personen vet vad hon talar om. Lär dig av hennes erfarenhet.

Stenbocken 22/12-19/1

För dig är nära vänner och familjen det viktigaste och det gör att ditt arbete blir lidande om du har problem hemma. Under början av veckan så varnar ditt horoskop för bråk och gräl i hemmet. Försök att reda ut konflikten innan den blir för stor. Under tisdagen fokuserar du dig på saker som har med framtiden att göra. Onsdagen/torsdagen blir bra, särskilt om du tar dig tid att gå och leta efter fynd i affärer. Du har turen på din sida den här dagen.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inne i en kreativ period då både din arbetsgivare och din familj får njuta av dina påhitt. Din vänliga personlighet förstärks av Solen och ger dig mer tålamod än vanligt. Början av veckan är bra om du vill komma igång med nya projekt. Onsdagen och torsdagen handlar till stor del om att analysera och komma med idéer. Din chef uppskattar dina åsikter oavsett om det gäller ditt område eller ett mer helhetstänkande.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu är du ovillig att säga vad du tänker på. Du är osäker på hur dina åsikter kommer att mottas så du föredrar att hålla tyst. Det är en ogynnsam påverkan från Jupiter som gör dig så osäker. Försök att utmana dig själv att göra saker som du inte är alldeles bekväm med. Du mår bra av att tänja gränserna lite. Bäst dagar att testa nya saker är onsdagen och torsdagen. Då har du mer energi än i början av vecka.

Annons