En förlegad undervisningsform

31 aug, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Efter en helg fylld med kräftor, sol och massor av skratt är jag redo för att möta hösten. Det blev en kort sommar i år så jag får njuta av alla kort jag har tagit medan jag kryper upp framför brasan med en kopp hemmagjort mynta te. Igår var jag med en hel dag i skolan och jag måste säga att undervisningen skiljer sig en hel del från när jag var liten. Inga egna bänkar, utan lådor och mappar istället. Undervisningen sker ofta i mindre grupper eller i en stor ring på golvet. Det där med kateder är visst helt avskaffat. Det är nästan lika stor skillnad på min dotters och min skol undervisning som det var mellan min och min mammas. På den tiden tiden var det tillåtet att aga barnen i skolan och skamvrån med dumstrut var ett innovativt sätt att straffa bråkiga elever på.

Veronica undrar över hur lejonets arbetshöst ser ut. Ditt horoskop talar om förändringar. Du vet att du vill vidare, men du verkar osäker på vad du ska välja. Du måste tänka igenom det här beslutet noga. Visst är det smickrade att en arbetsplats visar intresse för dig, men du måste brinna för det du gör om du ska kunna tillföra den nya arbetsplatsen något. Mitt råd är att du tänker igenom vad det är du vill göra och om det passar in på de arbeten du söker dig till.

Jenny är en Oxe som letar efter kärleken. Tyvärr handlar det här året mer om tillfälliga romanser och passionerade förhållanden än om att hitta den rätta. Njut av den uppmärksamhet som du får. När du är mogen så kommer du att hitta en person att dela livet med.

🙂

Felicia

Annons