Fredag 2/9- söndag 4/9

02 sep, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Ditt tålamod är inte det bästa just nu, så undvik att ta dig an saker som kräver stor precision den här helgen. Om du vet att en uppgift kräver mycket bra finmotorik bör du skjuta upp den till ett senare tillfälle. I övrigt så kan det här blir en riktigt romantisk helg, särskilt för Vädurar som har ett fast förhållande. Lördagen och söndagen passar bäst att mysa inomhus med en god middag och kanske ett glas vin. Fredagen är mer lämplig och du vill ut på party.

Oxen 20/4-20/5

Helgen blir lagom jobbig. Du har flera projekt som du vill hinna med och du kan finna det irriterande när andra tar över dina arbetsuppgifter. Du är inne i en period då du kan ha svårigheter att samarbeta. Under lördagen får användning av din charm och ditt lättsamma sätt. Du kan vända de suraste människor från ilska till glädje. Under söndagen ska du undvika att göra av med pengar trots att frestelsen är stor.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du genomgår en metamorfos just nu så det gäller att du har tålamod, både med dig själv och med din omgivning. Försök att inte allt så personligt. Får du kritik är det riktat mot ditt arbete, inte mor dig som människa. Under lördagen ska du passa på att träffa dina vänner. En bra dag för att diskutera framtidsplaner inför hösten. Söndagen handlar mer om familj eller din partner än dina vänner. Då vill du vara hemma och mysa.

Kräftan 21/6-22/7

Merkurius är i en besvärlig position vilket gör att du säger en hel del som du borde tiga med. Försök att tänka dig för innan du öppnar munnen, särskilt när du arbetar. Under lördagen väntar en hel del aktiviteter. Ibland så det så mycket att du är mer matt när helgen avslutas än när den börjar. Söndagen handlar om hemmet. En riktig ta han om dig själv och städdag. Njut av att få det rent och snyggt hemma.

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en härlig helg då du får massor gjort och ändå hinner med att var social. Du njuter av all uppmärksamhet som du får. Solen ger dig energi och gör dig attraktiv. Som singel kan du förvänta dig en hel del uppmärksamhet och även uppvaktning, särskilt om du går ut en kväll. Under söndagen bör du undvika allt vad spel heter. Turen är inte på din sida och risken är stor att gör av med mer än du anser att du har råd med.

Annons

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en lagom intensiv helg. Äntligen tycks du ha hittat en bra kombination mellan arbete och ledigt. Oavsett om du är helt fri i helgen eller måste jobba så väntar filera roliga utmaningar på dig så det gäller att du är närvarande både under fredagen och under lördagen. Vill du gå ut och träffa människor är fredagen den bästa dagen. Då är du som mest social. Under lördagen och söndagen Passar det bäst med möten som sker i hemmet.

Vågen 23/9-22/10

Du går in i en period då familjen betyder mycket för dig. Den här helgen handlar till stor del om hemmet och om din närmaste. Du njuter av att vara nära dem som du älskar och du skämmer bort dem ordentligt. Under fredagen ska du undvika att diskutera med en kollega. Det slutar bara med att ni blir arga på varandra. Lördagen passar bra för romantik eller hemmamys med familjen. Söndagen lämpar sig för utomhusaktiviteter. Se bara till att ha rätt kläder på dig.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

I helgen ska du våga släppa loss lite mer än vanligt. Ofta är du försiktig av dig och undviker saker som kan göra dig arg eller upprörd. I helgen bör du utmana dig själv, tillåta dig att bli provocerad och ventilera dina känslor ordentligt. Det blir en härlig upplevelse som rensar själen. Bäst dagar att konfrontera en äldre släkting är fredagen och lördagsförmiddagen. Under lördagskvällen ska du unna dig något extra.

Skytten 22/11-21/12

Dun har svårt att ta till dig av både kritik och ros just nu. Mycket handlar om att du försöker att inte blir för känslomässigt involverad på jobbet och därför håller en viss distans till dina kollegor. Du skulle må bättre av att släppa loss lite. Under lördagen hittar du en anledning till att fira lite extra. Söndagen blir förhållandevis lugn. Då passar du på att ta igen dig ordentligt. Du tycker att det är skönt att vila upp dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Annons

Just nu har du mycket olika saker inbokade och det kan hända att du inte hinner med dina vänner på samma sätt som du skulle önska. Ett samtal eller sms kan vara räddaren i nöden. Det är bra om du bara talar om att du mår bra och tänker på dina kompisar även om du har fullt upp. En överraskning väntar under lördagen. Den kan förgylla hela dagen om du bara tar den på rätt sätt. Under söndagen pysslar du en hel del i hemmat.

Vattumannen 20/1-18/2

Under fredagen får du en hel del att tänka på. Det kan vara ett jobb erbjudande eller så har det med en ekonomisk investering att göra. Det blir något att tänka på under resten av helgen. Som vanligt har du en del att göra, det gäller att du inte ligger på altsidan om du ska hinna med alla olika projekt som du planerat. Under söndagen tar du det lite lugnare än under resten av helgen. En bra dag om du vill ägna dig åt utomhusaktiviteter.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen passar bäst om du vill prata affärer. Saturnus visar på ett intresse för pengar och en förståelse för att utveckla kreativa idéer. Under lördagen blir det mycket familj i ditt tecken. Du njuter av att samla alla kring god mat och mycket skratt. En bra dag även för singlar som vill träffa nya människor. Söndagen handlar mer om att förbereda sig inför den kommande veckan och ta hand om dig själv

Annons