En festmånad

03 sep, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Under veckan har visst alla har fest. Som jag nämnt tidigare så arbetar jag med catering när jag inte ställer horoskop. Det är härligt att se vilket festhumör Stockholm tycks vara på så här efter sommaren. Det bröllop, 30 års skivor, företagsjippon och kundevent. Maten ska vara rejält tilltagen, enkel, god och nyttig,tycker alla utom advokatbyråerna som fotsätter med canapéer och snittar. Vissa saker förändras aldrig.

Mia undrar om kombination Våg. Det kan bli en knepig relation, men lyckas ni medla mellan era olika syn på kärleken så kan det bli givande i längden. problemet ligger i att Vågar inte är lika känslosamma som Kräftan och det gör att Kräftan med tiden upplever Vågen som väldigt sval. Vågen har samma problem fast tvärtom. Kräftan närhet till sina känslor kan vara attraktivt i början men bli lite magstarkt i längden.

Sussi undrar över Skorpionens kärleksår framöver och kombinationen Skorpion och Vädur. Det är en kombination med mycket givande och tagande. Vi pratar starka tecken som är väldigt individuella och båda vill vara den som leder. Att kompromissa faller sig inte naturligt vare sig för Vädurar eller Skorpioner så det blir en romans där det slår gnistror. Under November kommer Venus in i en gynnsam position i förhållande till Skorpionen. Satsa på kärleken då.

😉

Felicia

Annons