Måndag 5/9- torsdag 8/9

05 sep, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen ändvänder du dig av ursäkter för att slippa arbeta. Det kan fungera ett tag, men risken är stor att du väcker irritation hos dina medarbetare. Under tisdagen tar du ställning till ett problem. Hur du gör i det här fallet beror till stor del på hur din dagsform är. Under onsdagen och torsdagen har du massor av energi. Mar gör dig vital så se till att utnyttja dina resurser på rätt sätt. Visa att du vet vad du vill.

Oxen 20/4-20

Måndagen tycks till stor del gå i hälsans tecken. Ta hand om dig själv och se till att inte slarva med mat och sömn. Under tisdagen klarar du av en viktig uppgift. Onsdagen blir rolig men stressig. Du arbetar mer än du brukar. På kvällarna pysslar du med mindre projekt. Du är för trött för att orka med några större engagemang. Våga stå på dig inför en släkting även om han/hon låter sur när du ringer.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inne i en period då ditt liv till stor del påminner om ett ekorrhjul. Du har så många aktiviteter och engagemang inbokade att du knappt hinner med att vila upp dig mellan varven. Månen varnar för sömnstörningar om du inte börjar stressa av ordentligt under kvällarna. Säg nej till sena aktiviteter även om de är roliga. Ett skämt kan gå över styr och såra någon som du bryr dig om. Ditt sinne för humor är inte det bästa just nu.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du tar stor hänsyn till dina när och kära, särkilt under måndagen och tisdagen. Månen förstärker din romantiska sida och gör dig mer lyhörd inför din partner behov. Under onsdagen får du inte glömma bort något som du lovat att göra. Torsdagen handlar om att vara effektiv utan att stressa. Det är en balans som kan vara svår att hantera. Du måste lära dig när det är dags att släppa taget om en uppgift som du håller på med.

Lejonet 23/7-22/8

Du är inne i en period då du mår dåligt. Du trivs inte på jobbet och du känner dig överkörd av en kollega eller chef. För din del är det bästa du kan göra att sätta näsa i vädret och visa att du inte tänker låta dig kuvas så lätt. Om du blir ginig och sur så kommer du bevisa att de gjorde rätt som tog beslut över ditt huvud.  Under onsdagen får du en glad nyhet som kan få dig på gott humör. Torsdagen blir en väldigt kreativ och utvecklande dag.

Annons

Jungfru 23/8-22/9

Just nu har du svårt att lyssna på goda råd, även om du behöver dem. Det gör att du begår ett onödigt misstag under måndagen eller tisdagen. Hade du tagit åt dig av de råd du fått så skulle du klarat dig ifrån en hel del problem. Under onsdagen ger mars dig extra energi och du är som en liten duracell kanin på jobbet. Torsdagen handlar mer om att tänka innan du agerar. Ibland kör du på utan att funder över om den väg du valt är särskilt effektiv.

Vågen 23/9-22/10

Måndagen blir en rolig och annorlunda dag där du får utveckla ditt sätt att tänka kreativt. Tisdagen handlar mer om att våga fatta beslut som andra inte står bakom. Under onsdagen och torsdagen ska du passa på att umgås med vänner eller med dina kollegor. Då är du ovanligt social. Glöm inte att ringa ett viktigt samtal under torsdagen. En hel del av hösten planering hänger på det där samtalet.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Under måndagen och tisdagen är du ovanligt pigg. Du presterar mer än du brukar och du är stolt över resultatet. Under onsdagen avtar din energi och du börjar göra saker mindre effektivt. Påverkan från mars försvinner och det gör dig tröttare. Under mitten av veckan är det bra om du är noga både med vad du äter och att få tillräckligt med sömn. På torsdagen väntar en utmaning som kräver att du både är alert och kunnig.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en intressant vecka, särskilt för Skyttar födda tidigt i tecknet. Det finns mycket känslor i ditt tecken just nu och frågan är om du vet hur du ska hantera dem för att kunna dra nytta av dem. Lita till din magkänsla så kommer det att gå bra. Både måndagen och tisdagen blir tuffa dagar då du fattar beslut som du egentligen inte kan hantera. Under onsdagen och torsdagen får du hjälp av en kollega och det under lättar en hel del.

Stenbocken 22/12-19/1

Annons

Du är inne i en period då livet snurrar på väldigt fort. Ofta tänker du göra saker som du sedan inte hinner med. Du brukar vara strukturerad och ha koll, men ett starkt inflytande från vatten gör dig lite mer förvirrad än vanligt. En vän verkar ha problem. Försök att lyssna på honom/henne. Hon/han behöver ditt stöd och dina goda råd. Den här veckan ska du vara extra försiktig med utgifter så att du inte gör av med för mycket pengar.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en händelserik vecka där du håller igång från morgon till kväll. Tyvärr blir du inte lika effektiv när du kör långa pass som när du håller dig till normala arbetsdagar. Då har du bättre koll och får mer gjort. Under tisdagen väntar goda nyheter som har med boendet eller jobbet att göra. Onsdagen handlar om val och möjligheten att utvecklas. Torsdagen blir den stressigaste dagen. Då gäller det att du är utvilad.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir intressant måndag som kräver hög närvaro från din sida. Genom att vara effektiv kan du imponera på en person med inflytande. Under tisdagen och onsdagen får du en hel del att tänka på. Du har massor av olika projekt på gång, nu gäller det att du hinner avsluta dem den här veckan. Torsdagen blir lite lugnare. Då arbetar du med en sak och det gör att du kan ge hundra procent från det att du startar till det att du slutar.

Annons