En heldag för mammor

10 sep, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Tigermammor lösa på stan 😉

Ikväll ska jag ha en riktig tjejdag med grannmammorna, ja egentligen är det väl en riktig tantdag eftersom jag officiellt fyllt tant nu och det är en födelsedagpresent från granfruarna. Först blir lunch på stan, sedan makeuplektion och sminkköp på Make Up Store för att sedan till sist avslutas med en middag. Det ska bli jättekul och jag tänker verkligen inte välja en vanlig dagsminkning utan en riktig sotig kvällssminkning med massor av glitter. Jag har inte varit ut på söder på säkert tio år så det blir nästan som att upptäcka en ny stad.

En fisktjej undrar över sitt nya liv i en ny stad. när det gäller arbete får du hålla till godo med något som ligger under din kompetens och det erbjudandet kommer mot slutet av året. När det gäller kärlek är 2011 inte ditt år. det verkar som du har känslomässiga bindningar som du inte riktigt kommit över ännu.

Vågen Pomi undrar över framtiden när det gäller jobb i en ny stad. Det blir inte riktigt som du drömt om och du kommer att få kämpa en del innan alla bitar faller på plats. Se upp med utgifter, särskilt i slutet av året.

🙂

Felicia

Annons