Barnkalas för vuxna

11 sep, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

 

Partdags för unga pantrar

Jag har varit och köpt leksaker för fyra hundra kronor till olika barnkalas. Det märks att det är många som är födda så här på höstkanten. Tänk om jag hade lika många kalasinbjudningar som min dotter då skulle det vara full rulle. I och för sig påminner hennes kalas mer om alkoholfria cocktail inbjudningar eftersom de sällan varar mer än tre timmar och den mesta maten består av snacks och småplock. Det kanske är en tanke, pyjamasparty från nio på morgonen med riktiga cocktails och mingelmat, det ska nog bli mitt nästa festtema. Inbjudningar sker givitvis på Barbiekort.

Annons

När det gäller månadshoroskopen så läggs de ut från redaktionen eftersom de har något med tidningen utgivningsdatum att göra. Men jag ska påminna dem.

Diana om du är född 20/4 är du Oxe, men med starka drag från Väduren. Det är kanske därför du funderar på att jobba utomlands. När det gäller hösten och arbete är det mycketslit för att du ska kunna uppnå dina drömmar. Du har inte särskilt mycket hjälp utifrån utan den karriär du bygger upp kommer från dina egna ansträngningar.  Du ska inte ge upp dina drömmar, men du måste vara beredd på att arbeta för dem.

🙂

Felicia

Annons