Måndag 12/9-torsdag 15/9

12 sep, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en livlig början på veckan. Du har mer att göra än du vill medge och därför får du stressa. Det bästa vore naturligtvis om du bad om hjälp, men du avskyr att framstå som behövande. Under tisdagen måste du tänka logiskt. Du råkar ut för problem som bara kan lösas om du är väldigt rationell. Under onsdagen och torsdagen möter du nya intressanta människor. Var inte rädd för att stå upp för din åsikt.

Oxen 20/4-20/5

Du är inne i en period då det händer mycket i ditt liv. Det mesta handlar om arbete, men också en hel del om ditt sociala skyddsnät och din familj. Under början av veckan är du pigg och full av energi. Under onsdagen går luften ur dig helt och du känner dig väldigt matt. Det gäller att du äter mat som innehåller massor av vitaminer, men som inte är för tung. Du behöver vara alert under hela onsdagen och det inkluderar eftermiddagen. På torsdagen kan du varva ned något.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en händelserik vecka, särskilt om du är en tidigt född Tvillingarnas tecken. Mycket verkar röra sig om förändringar på jobbet och det är nu du kan vara med och påverka hur din framtid ska se ut. Under tisdagen och onsdagen har du som bäst möjlighet att göra din åsikt hörd. Se till att du vet vad det är du pratar om och se till att kunna backa upp dina argument med fakta. Under torsdagen sker en långsam förändring i arbetsklimatet.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att få din vecka att gå ihop. Det finns så mycket du vill hinna med, både på din fritid och på ditt arbete. Din familj känner sig försummad och det kan uppstå en diskussion om ditt sätt att prioritera din tid under början av veckan. Onsdagen blir något av en antiklimax. Efter en tuff inledning på veckan så blir onsdagen lugn och du känner hur all din energi försvinner. På torsdagen är det full fart igen. Se till att inte slarva med sömnen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Genom att stå upp för det du tror på kan du vinna dina medarbetares respekt i början av veckan. Du är en passionerad person som sällan ger dig i kast med saker som du inte brinner för. Det gör att när du ska argumentera för det du tror på så blir du väldigt övertygande. Under onsdagen ska du undvika att äta fisk eller skaldjur. Det finns en risk för matförgiftning/magsjuka i ditt tecken. Torsdagen blir händelserik utan att vara stressig.

Jungfru 23/8-22/9

Du visar inte vad du tycker och tänker om viss person i början av veckan. Det är ett smart drag att dölja din irritation. Under tisdagen får du prova på något som du inte testat tidigare. Onsdagen blir utmanande, både fysiskt och psykiskt. Torsdagen handlar till stor del om att strukturera och få saker klara i tid. Den bästa dagen att ägna dig åt en hobby eller någon form av motion är tisdagen. Då är du som piggast.

Vågen 23/9-22/10

Annons

Du satsar allt på ett kort i veckan och det verkar som ditt vågspel går hem. Vanligtvis ogillar du att ta risker, men just nu är du inne i en period då ditt tecken påverkas av eld och det gör dig mer riskbenägen. Under tisdagen eller onsdagen får du ett glädjande besked. En familjemedlem tycker du är dålig på att höra av dig. Ring honom/henne och hör hur han/hon mår. Ett endaste samtal kan förbättra er relation väsentligt.

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen och tisdagen diskuterar du mycket på jobbet. Du vill få rätt i en sakfråga, men du möts av starkt motstånd. Det gäller att du står på dig och inte ger upp. Onsdagen blir betydligt lugnare. Du fokuserar dig på rutiner. Under torsdagen kan ett möte förändra något. Det gäller att du är uppmärksam på de små detaljerna, det är det som gör skillnaden. Under torsdagskvällen passar du på att rensa upp hemma.

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen väntar en hel del utmaningar. Tisdagen handlar mer om att fokusera och inte tappa tilltron till sig själv. Under onsdagen blir du överraskad av en chef eller en kollegas positiva feedback. Torsdagen är den dagen då du bör koncentrera dig på vardagliga uppgifter och se till att knyta samman veckan. Onsdagskvällen passar bra för alla former av träning. Både på måndagen och på tisdagen kommer du vara trött när du kommer hem.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Du är inne i en period då det strömmar många positiva influenser genom ditt tecken. Mycket handlar om en ökad kreativitet och en mer utpräglad intuition. Utnyttja dina nyvunna talanger, både inom ditt arbete och inom din fritid. Under början av veckan kan du upptäcka att du är bra på något nytt som du inte testat tidigare. Tisdagen och onsdagen ser mest ut att handla om vänskap och tillit. Torsdagen blir lugn, på gränsen till tråkig.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu är du ovanligt stressad. Du har många olika projekt på gång, både på fritiden och på jobbet. En kollega gör sitt bästa för att sätta krokben på dig. Han/hon är avundsjuk på ditt sätt att vinna dina chefers gillande. Under tisdagen och onsdagen får du pröva på nya uppgifter på jobbet. Det blir både lärorikt och lite svårt. Onsdagskvällen ser stressig ut. Du har bokat in en aktivitet som du egentligen inte hinner med. Torsdagen blir betydligt lugnare.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en händelserik period att se fram emot. Särskilt måndagen och tisdagen blir intressant ur arbetsmässig synvinkel. Under den här veckan bör du inte glömma bort dina vänner. Hur roligt och intressant än jobbet är så måste du försöka behålla fokus på det som är viktigt, nämligen de människor som du bryr dig om. Torsdagen blir en riktig problemlösardag. Då gäller det att du är fokuserad från morgon till kväll.

Annons