Lycka med växter

15 sep, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Jag som har lyckan att ha en lagom stor trädgård funderar vad jag ska göra med min örtagård så här på höstkanten. Det lutar åt att torka, frysa och göra te på de flesta av mina små delikatesser. Det enda kritiska momentet är att få tid att ta till vara på allt läckert som man odlar. En stressig vardag tenderar att rimma illa med ett kök uppbyggt från grunden. Det blir väl till att vinna pengar på lotta så att jag hinner med mitt stillsamma lantliv.

Tvilligen undrar om september månad. Det blir inte den bästa månaden för dig det här året. Mycket arbete, höga krav och dåliga influenser från Mars. Nu gäller det att du hittar sätta att peppa upp dig själv när allt känns motigt.

Stenbocken undrar över all romans som finns i hennes tecken. Du har helt rätt att det här är ditt år när det gäller kärlek. När det gäller horoskop kan det också röra sig om att utveckla intensiva och nära relationer som inte nödvändigtvis behöver vara romans. Ge inte upp riktigt ännu, året är inte slut. Håll ögonen öppna och var inte rädd för att flirta och bjuda på dig själv.

🙂

Annons