Fredag 16/9-söndag 18/9

16 sep, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du är på riktigt gott humör under fredagen och varken stress eller sura kollegor kan få dig att bli irriterad. Med glada skämt och busiga upptåg får du stämningen på topp. Under lördagen ägnar du dig åt dina vänner eller din partner. Det finns massor av värme och vänskap i ditt horoskop så njut av att både få och få ge kärlek. Under söndagen handlar det om att planera inför framtiden. Det kan vara en förändring i boendet eller en resa som du vill göra under hösten.

Oxen 20/4-20/5

Du har en ganska rolig men jobbig helg att se fram emot. Fredagen ser väldigt social och trevlig ut. Du ägnar dig åt vänner eller åt familjen. Särskilt kvällen blir riktigt rolig. Lördagen blir lång och seg. Du verkar vara upptagen med arbete eller något frivilligt åtagande. Under kvällen är du nästan för trött för att orka tänka, då går allt på rutin. Söndagen blir bra, motiverande och annorlunda. Du träffa nya intressanta människor.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en bra och ovanligt lugn helg för din del. För en gångs skull är du inte uppbokad på en massa aktiviteter utan kan njuta av att ta det lite lugnt. Fredagen handlar om att reda ut problem som någon annan ställt till med. Lördagen blir en mysig dag, särskilt för förälskade Tvillingar som har chansen att få en riktigt romantisk kväll. Söndagen ägnar du mycket åt hemmet och åt att pyssla om dig själv.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu har du svårt att vara ärlig eftersom du vet att din åsikt kan såra någon du tycker om. Det gäller att du hittar ett sätt att säga vad du tycker utan att kliva på ömma tår. Särskilt fredagen blir en dag då du får försöka hitta en balans mellan uppriktighet och taktfullhet. Lördagen blir social, trevlig och lite för sen. Du kommer att vara rätt så trött på söndagen, men det kan det vara värt. Unna dig en riktig sovmorgon då ingen får störa din välförtjänta sömn.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en massa projekt på gång den här helgen så det gäller att hålla tungan rätt i munnen från början. Det blir både roligt och annorlunda eftersom du måste tänka utanför ramarna. Fredagen kräver en hel del koncentration så då bör du vara rejält utvilad. Under lördagen och söndagen har du aktiviteter inbokade. Försök att vara ute så mycket som vädret tillåter. Du behöver frisk luft och sol för att trivas.

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen trivs du bäst med att få sköta ditt och att ingen lägger sig i vad du gör. Det är en stressig dag och du behöver lugn och ro för att behålla fokus. Under lördagen ska du inte glömma bort något du lovat att hjälpa en vän med. Söndagen blir en lugn och harmonisk dag som handlar om att visa att du vågar ta ansvar. Njut av att slippa ta tag i problem den här dagen utan bara kan ägna dig åt saker som du vet att du bör göra.

Vågen 23/9-22/10

Du har en skön helg att se fram emot. Det enda molnet på din soliga himmel är att du bör ta upp ett känsligt ämne med din partner någon gång under de här dagarna. Fredagen blir lättsam och social. Arbetet flyter på utan några större problem. Under lördagen vågar du visa mer av dig själv inför dina vänner. Du blommar upp. Söndagen blir stillsam och härlig. Du ägnar dig åt saker som har med hemmet och med din garderob att göra.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inne i en period då du måste våga för att vinna. Du har sällan problem med att ta risker, men nu när du påverkas så starkt av jord så sätter du gärna säkerhet och trygghet i fokus. Under fredagen kan du ta upp ämnen som har med utbildning och ekonomi att göra. Lördagen bör du ägna åt en vän som har problem. Söndagen är en bra dag att spendera utomhus. Då får du massor gjort samtidigt som du kan njuta av frisk luft och förhoppningsvis lite sol.

Skytten 22/11-21/12

Fredagen blir en fin och harmonisk dag, särskilt för Skyttar som är födda sent i tecknet. Du satsar på att leverera kvalitet snarare än kvantitet. Under lördagen och söndagen ligger fokus på familjen snarare än på dina vänner. Kanske är det födelsedagar på gång. Särskilt lördagen verkar handla om att fira en person som fyller år. Njut av all uppmärksamhet som du får de här dagarna. Du förtjänar positiv feedback så sug åt dig av alla komplimanger.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Du är inne i en period då det mesta flyter på bra. Hemma råder lugn och ro, precis så som du vill ha det. Du är en person som föredrar trygghet framför passion och svindlande äventyr även om du aldrig skulle erkänna det. Under fredagen får du en fin komplimang av en kollega. Lördagen handlar om arr vara tillsammans med familjen, gärna utomhus. Söndagen blir en bra dag där du kan ägna dig åt dina vänner eller åt dig själv.

Vattumannen 20/1-18/2

Det får en stressig helg, men det är för att du vill hinna med så mycket som möjligt på några få dagar. Du vill både göra nytta och hinna med lite nöje på samma gång. Fredagen blir trasslig, svårlöst och väldigt jobbig. Lördagen blir lugnare, men du får ändå en hel del att göra, särskilt på eftermiddagen. Söndagen är den dag då du ska avsluta alla projekt som du påbörjat den här helgen och det går si så där. Du lämnar en hel del saker halvfärdiga.

Fiskarna 19/2-20/3

Du får en riktigt lat och lugn helg. Njut av friden och försök att inte blir rastlös. På fredagen får du ett förslag angående en fest eller en kortare resa. Det kan bli riktigt trevligt så tacka ja om du har möjlighet. Under lördagen gör du i stort sett ingenting. Du bara är och flyter omkring. Söndagen ägnar du lite åt ditt boende. Kanske blir det en storstädning eller en rensning av garderoben.

Annons