Tråkväder

18 sep, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Från strålande sommar till gråmulen höst. Snacka om aprilväder. Det är typiskt att man jobbar när solen skiner och är ledig när det regnet står som spön i backen. Jag får väl helt enkelt hitta på en inomhusaktivitet att roa mig med. Kanske göra kåldolmar? Verkar lagom pilligt och lagom husmorsaktigt för att passa mig. Några andra tips på lämpliga aktiviteter en vädermässigt dödsdömd dag som den här?

Venus undrar lite över två killar som attraherar henne. Själv är hon Våg och kilarna är  Oxe/Stenbock. Som du så riktigt påpekar är luft och jord inte den bästa av kombinationer. Ni är väldigt olika i era grundvärderingar och många gånger så upplever jordtecknen luft som sval och distanserat med jord å andra sidan kan vara väldigt krävande. Eftersom Venus är en gemensam nämnare för både Oxe och Våg så har det förhållande större chans att bli långvarigt än ett med en Stenbock. Trots era olikheter finns det en djup samhörighet mellan era tecken.

Kräftan undrar över framtiden med en kille som hon träffat nyligen. I ditt horoskop finns det tydliga indikationer på att det mest seriösa förhållandet för dig i år är det som kommer ur en vänskap. Följ ditt hjärta i det här fallet, sänder du ut lite trevande signaler om att du vill mer så kommer du snabbt att märka om det finns en respons. Lycka till

🙂

Felicia

Annons