Måndag 19/9- torsdag 22/9

19 sep, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen sparar du på krafterna. Du vet att det kommer att bli en ganska intensiv vecka så det gäller att pigg. Du vill inte förta dig genom att gå ut för hårt. Under tisdagen måste du kombinera logik med intensivt tempo. Det gäller att du hela tiden är uppmärksam på detaljerna. Under onsdagen får du en komplimang som du ska suga åt dig av. Torsdagen blir en stressig, rolig och lite annorlunda dag då du får mycket uträttat.

Oxen 20/4-20/5

Du har en del att göra den här veckan och du tänker inte låta några latmaskar till kollegor göra så att du halkar efter. Under tisdagen inser du något om en vän som gör dig ledsen. Du har varit naiv när det gäller den här personen men nu har slöjan fallit från dina ögon. Under onsdagen och torsdagen är du ovanligt kreativ. Månen ger ditt tecken ett lyft och får dig att vilja skapa. Det blir en väldigt produktiv och intressant dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Under måndagen och tisdagen ska du se upp med skvaller. Du kan lätt hamna i korselden när det gäller någon annans bråk och det bara onödig energi från dig. Under tisdagskvällen är du trött så bka inte in några aktiviteter. Onsdagen blir en bra dag med massor av positiv energi. Du får mycket gjort och du mår utmärkt. Under torsdagen så händer det många olika saker. Det gäller att du är snabb och att du inte snöar in på för många detaljer.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen ska du se upp så att du inte hamnar i konflikt i jobbet. Ditt humör är ganska labilt och risken är stor att du hamnar i gräl med någon kollega. Under tisdagen eller onsdagen försvinner den influensen och du får lättare att ta kritik. På onsdagen kan det bli stressigt så det gäller att du är väl organiserad från morgonen. Under torsdagen får du räkna med att hoppa in lite här och där. Det blir en dag då din flexibilitet sätts å prov.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu funderar du mycket på din arbetssituation. Du verkar ha svårt att hantera vissa chefer och det ligger dig i fatet. Under måndagen ska du undvika att lägga din näsa i blöt. På tisdagen kan du räkna med att stressa en hel del så det är bra om du är utsövd. Onsdagen och torsdagen handlar till stor del om att våga släppa in andra människor på ditt revir. Du är dock ett Lejon så det kan vara svårt att låta någon annan ta över.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra vecka där du får utlopp för din organisationsförmåga. Du måste visa vad du går för och det gör du genom att ha ordning på papper och siffror. Dina chefer har litat på dig till stor del, men nu kommer varje medarbetare att granskas hårdare. Under onsdagen ska du undvika att ge dig i kast med uppgifter som kräver detaljtänkande. Torsdagen blir en bra dag då du hinner med en massa både på jobbet och privat. Bästa dagen att träna är tisdag och torsdag.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Just nu vågar du inte vara allt för påstridig i en viss fråga. Du är orolig att det kan komma problem om du är allt för envis. Försök att hitta en mellanväg där du inte ger upp din tro på det du gör samtidigt som du kan kompromissa i vissa detaljer. Tisdagen och onsdagen passar bra för långluncher och att träffa vänner. Under torsdagen är du rätt så stressad, då ska du vara glad om du lyckas att trycka i dig en macka under dagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en lugn start på veckan. Du vet att det finns mycket att göra så du ser till att förbereda så mycket som möjligt under måndagen och tisdagen så att du ligger bra till. Under onsdagen kan det uppstå ett problem som har med en kollegas agerande att göra. Det gäller att du kan visa upp din mer diplomtiska sida. Under torsdagen blir du överraskad när du får föera positiva kommenatrer från en arbetskamrat. Du känner dig både duktig och söt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en del frågor som du vill ha svar på, men frågan är om svaren verkligen gör dig gladare. Under måndagen och tisdagen tvekar du att hopp på ett projekt för att det är för tidskrävande. Under onsdagen och torsdagen så provar du på nya saker och du känner dig nöjd med din organisationsförmåga och ditt sätt att hantera problem. På torsdagskvällen blir rolig men en aningen för sen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har massor av olika saker för dig just nu och det gör att du inte har särskilt mycket tid att bara vila och ta det lugnt. Försök att inte boka in ytterligare aktiviteter i veckan även om du känns frestande. Det är bättre med kvalitativ tid. Måndagen och tisdagen blir roliga och annorlunda dagar då du har många varierande arbetsuppgifter på arbetet. Under onsdagen ska du se upp så du inte hamnar i konflikt med en person i maktposition.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inne i en period då det sker mycket på jobbet och du tycker det är roligt samtidigt som du tycker att jobbet börjar ta en lite för stor del av din vardag. Just nu är det bra om du sätter gränser för när du ska var tillgänglig på jobbet och när du är dig själv privat. Måndagen och tisdagen blir spännande dagar då du startar upp projekt. En liten flirt på onsdagen kan väcka förhoppningar. Torsdagen blir relativt lugn. Du njuter av att ha tid över.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här veckan står för något nytt. Det verkar som om du bestämd dig för att förändra något i ditt liv och lugnet som det här beslutet innebär gör dig positiv och charmig. Under både måndagen och tisdagen har du en del motgångar rent arbetsmässigt, men inget som inte lite tålamod kan lösa. Under onsdagen får du en klapp i ryggen av en chef eller en kollega. Torsdagen handlar om att visa lojalitet och om att stå fast vid en vän som har det svårt.

Annons