Olikt lika

21 sep, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

När jag inte skriver horoskop så jobbar jag med med mat, och då med en Oxe och med en Vädur som har starka drag av Oxen. Det roliga är att jag och min Oxkollega ofta följer varandra när det gäller humöret och hur vi mår. Är jag trött så är hon trött, är jag full av energi så är hon det. Även om vi är mycket olika som personer som är vi väldigt lika på många punkter och det gör att vi harmonierar väldigt bra på jobbet. Även vår Vädur passar in bra trots att han inte är nå egentlig drömkollega horoskopsmässigt sett. Men för att vara Vädur är han mer Oxlik än både jag och min Oxkollega tillsammans.

Eli är en Skytt som är lite förälskas i en Jungfru. Om din planeter ger dig mer jord i tecknet beror till stor del på i vilka hus och vilka planeter som är i Jungfruns tecken. I det stora kan man säga att Skytt och Jungfrur är olika, men har du tex asc i ett jordtecken kan det betyda att du dras till och trivs med jord.

Carina R, mycket i ditt horoskop handlar om att hitta fokus. det är viktigt att du bestämmer dig för vissa mål du vill uppnå och att du jobbar mot dem. Tänk på två saker, dels att inte målen är för svåra att uppnå för då tröttnar du och att du belönar dig när du uppnått ett mål. Din ekonomi kan vara lite svajig så belöningarna behöver inte handla om att köpa saker.

🙂

Felicia

Annons