Fredag 23/9- söndag 25/9

23 sep, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen tar du tag i ganska tråkiga uppgifter. Du vill avsluta inför helgen så du kan njuta i lugn och ro av att vara ledig. Lördagen blir trevlig. Du umgås mycket med vänner eller yngre släktingar. Finns det möjlighet så satsar du på uteaktiviteter. Söndagen blir rofylld på gränsen till slö. Du är trött efter en tuff inledning och det kan mycket väl hända att du inte ens kommer ur tv soffan den här dagen.

Oxen 20/4-20/5

En helg som handlar om frisk luft, trevligt umgänge med släkt och vänner och massor av skratt. Fredagen blir lite stressig, särskilt om du har aktiviteter inbokade på kvällen. Under lördagen tillbringar du en hel del tid ute i naturen och du njuter av en överdos frisk luft. På kvällen umgås du med din närmaste familj och äter och dricker gott. Söndagen blir lite mer rofylld. Du njuter du av att bara at det lugnt. Det finns en del mindre aktiviteter som du vill hinna med.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Just den här helgen ska du undvika att göra av med pengar annars kan du få problem med ekonomin i slutet av månaden. Ditt horoskop varnar för att du är rätt så impulsiv just nu och det gör att du köper saker som du egentligen inte behöver. Under fredagen får du en trevlig komplimang, sug i dig. Lördagen blir förvirrande men rolig. Söndagen blir lite segare. Du har ingen ork att ta tag och påbörja saker den här dagen. Unna dig vila.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en händelserik helg. Tyvärr finns det en risk att du åker på en förkylning eller någon lättare sjukdom så du kanske inte kan njuta av den här ledigheten fullt ut. Fredagen handlar om att vara organiserad. Lördagen är det lek och skoj, du umgås med vänner. Söndagen blir också social, men inte på ett lika intensivt sätt som lördagen. Ska du handla så gör du bäst fynd under söndagen. Då samarbetar förnuft med ett kreativt tänkande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är inne i en period då du ser det mesta negativt. Du försöker verkligen att komma ur den här onda cirkeln, men det slutar oftast med att du ändå är missnöjd med något. Under helgen kan den här negativa påverka lätta något. En god nyhet under fredagen eller lördagen får dig att börja se ljusare på framtiden. På söndagen finns det goda chanser att möta nya bekantskaper och intressanta personligheter.

Jungfru 23/8-22/9

Försök att acceptera människor som de är. Din största nackdel just nu är du ständigt försöker ändra och förbättra de personer som finns runt omkring dig. Tänk på att många trivs bra som de är, både med sina negativa och positiva sidor. Under helgen kommer det in en påverkan från Månen som ger ditt tecken en ökad intuition. Lördagen är den dag som passar bäst för alla former av träning och fysiska aktiviteter.

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att säga ifrån och det gör att du tar på dig olika uppdrag som du egentligen vill slippa. Både dina vänner och din familj är bra på att utnyttja den här svagheten hos dig, så det är dags att du sätter ned foten. Förutom din tendens att ta på dig för mycket så kommer det här bli en härlig och lite annorlunda helg. Var öppen för det oväntade, särskilt under lördagen. Visa att du kan vara äventyrlig när du vill.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Den här helgen lovar inte särskilt mycket. Det är lugna, nästan lite sävliga influenser över ditt tecken. Det kan vara att du inte riktigt är i högform eller så är det bara en ovanligt lugn period. Är du förälskad så är fredagskvällen och söndagsförmiddagen de bästa stunderna för romantik. Under lördagen kan du känna dig trött, lyssna på din kropp och vila. Allt för ofta tvingar du dig att hitta på saker även om du känner dig lite dålig.

Skytten 22/11-21/12

Det ligger många olika influenser i ditt tecken och det kan göra att både ditt humör och din koncentration pendlar ganska mycket. Under den här helgen ska du satsa på att ha roligt, träffa vänner och skvallra. Undvik saker som kräver hög koncentration och tålamod. Fredagen bjuder på högt tempo och få överraskningar. Lördagen blir mysig och intim. Söndagen är den dag då du har bäst förutsättningar för att påbörja nya projekt.              §

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Under den här helgen ska du unna dig att vara lat. Det kommer att ske en större förändring i ditt liv under hösten så det är bra om du är utvilad innan den drar igång. Familjen står som vanligt i centrum av ditt liv. Många småprojekt blir avslutade den här helgen och du är rätt så nöjd med din kreativa insats. Bästa dagarna att möta nya personer på är lördagen. På fredagen är du för stressad och på söndagen för upptagen för att ta in nya intryck.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu är det du som har många bollar i luften och både din familj och dina kollegor undrar hur du ska hantera alla projekt du tagit dig an. Tack vare en påverkan från jord är du mer strukturerad än du brukar vara. Du har koll och det underlättar en hel del för dig. Under fredagen tar du det lugnt. På lördagen är du på humör för lite äventyr. Frågan är om din omgivning är lika pigga på att testa nya saker som du är.

Fiskarna 19/2-20/3

Du visar en ny sida at din personlighet som både imponerar och skrämmer dina kollegor. Under fredagen är du bestämd och visar vart skåpet ska stå. Under lördagen passar du på att ringa, maila eller sms:a vänner som du inte sett på länge. Du behöver ett stort skyddsnät omkring dig för att trivas. Söndagen blir din alldels egen dag där du kan ägna dig åt saker som du mår bra av att göra, som hemma spa och träning.

Annons