Måndag 26/9 torsdag 29/9

26 sep, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen är du stressad eftersom du har höga krav på vad det är du ska hinna med. Under tisdagen så får du chansa lite om du ska lyckas med det projekt som du startar upp. Onsdagen är den bästa dagen för affärer, då har du tur med det mesta du tar dug för. Torsdagen är en bra dag att summera veckan på. En influens från jord gör att du har bättre koll än du brukar och det känner du dig nöjd med.

Oxen 20/4-20/5

På måndagen tar du det ovanligt lugnt. Du orkar inte hålla ett högt tempo. Det enda du bör tänka på är att var noga med detaljer så att du slipper göra om något. Torsdagen blir en dag full av inspiration och experiment. Under onsdagen försöker du att undvika en person som irriterar dig. Torsdagen blir den stressigaste, men också roligaste dagen den här veckan. Det är då du får pröva på att leda och det tycker du är intressant.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen tar du tag i ett problem som du undvikit ända fram till nu. Du blir förvånad över hur enkelt du löser det. Under tisdagen får du en idé av en vän som gör att du blir på gott humör. Du känner dig ovanligt inspirerad. På onsdagen eller torsdagen kommer in en influens från Solen in i ditt tecken och ger dig energi. Du känner att du orkar mer än du brukar och det tycker du är roligt. På torsdagskvällen får du höra nyheter från en vän.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Under början av veckan känner du dig lite förvirrad. Du har svårt att komma överens med en kollega och det ställer till problem. Under tisdagen eller onsdagen så slipper du arbeta med den här personen och då flyter dagarna mycket smidigare. Har du en relation kan det uppstå diskussioner under de här dagarna. Torsdagen handlar om att våga stå fast vid sitt beslut även om andra inte tycker som du gör.

Lejonet 23/7-22/8

Under början av vecka får du problem med en kollega som inte vill inse vart sanningen ligger. Vanligtvis brukar du vara väldigt rak och säga vad du tycker och tänker, men i det här fallet gör du bäst i att ta det lite lugnt. Under tisdagen eller onsdagen får du goda nyheter av en vän/släkting. Torsdagen handlar om att hantera stress. Du känner dig uppe i varv hela dagen och det gör att du ibland slarvar med detaljerna.

Jungfru 23/8-22/9

Var inte rädd för att stå på dig i en viss fråga. Du vill egentligen inte stöta dig med din kollega, men du kommer att upptäcka att han/hon respekterar att du har en annan åsikt än han/hon. Under tisdagen blir det trevligt. Du och en kollega upptäcker att ni verkligen klickar med varandra. Onsdagen är rätt så stressig så det är bra om du är utvilad. Under torsdagen får du chansen att visa vad du går för. Det blir både krävande och intressant.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du tar dig vatten över huvudet under måndagen när du hoppar på ett projekt som du saknar kompetens för. Var inte rädd för att fråga om hjälp. Alla kan göra fel ibland och det är bättre att erkänna sitt misstag än att försöka låtsas som ingenting. Under tisdagen och onsdagen har du sociala framgångar. Bra dagar om du vill ut och träffa nya människor. Under torsdagen förväntas du vara skärpt. Mycket handlar om pengar den dagen så det gäller att du är uppmärksam.

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen förväntas du var tyst och observant, något som rimmar illa med ditt tecken. Det blir en utmaning att låta andra vara i centrum och ta plats. Tisdagen blir ganska vardaglig. Onsdagen handlar om att våga ta för sig, särskilt i arbetet. Du har en härlig utstrålning som bara ökar ju längre veckan går. Under torsdagen kan du få ett frestande förslag som du bör tänka över. På torsdagen är det stor risk att du gör av med för mycket pengar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Som man bäddar får man ligga, är ett ordspråk som stämmer bra in på Skytten den här veckan. Du vet att du är på väg att begå ett stort misstag, men ändå kan du inte låta bli. Både onsdagen och torsdagen går åt till att rätta de fel som du gör i början av veckan. Trots hårt slit och dubbelt arbete är du rätt nöjd med det du åstadkommit. För dig är det slutresultatet som räknas, och det blev till sist riktigt bra.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är inne i en period då du njuter av livet. Du har hittat harmoni och du trivs i din vardag. Tänk på att måndagen och tisdagen kan bli stressig så försök att vara noga med sömnen. Du behöver vara skärpt om du ska hänga med i svängarna på jobbet. Onsdagen ser betydligt lugnare ut och torsdagen verkar bjuda på ett kärt återseende. På det hela taget blir det en bra vecka som försvinner i ett nafs, trots både tidiga mornar och sena kvällar.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Under måndagen misslyckas du med ett projekt och det retar dig under hela veckan. Tisdagen går bättre, men som den dåliga förlorare du är så gläds du inte år framgången utan grämer dig över motgången. Under onsdagen kan det finna plats för romantik, särskilt om du har en relativt ny relation. Under torsdagen ska du tvinga dig att vara på jobbet tidigt. Du behöver en bra start på den dagen om du ska hinna med allt du planerar att göra.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inne i en kreativ period som stöttas upp av både Månen och Merkurius. Det här är en bra vecka för affärer, kreativt arbete och personalhantering. Du kommer att växa i din roll som medarbetare och vinna dina kollegors respekt. De bästa dagarna den här veckan är måndagen och onsdagen då du har som mest flyt i ditt liv. Våga sticka ut lite extra, särskilt under onsdagen. Då kan du vinna en hel del fördelar.

Annons