Höstfint i garderoben

28 sep, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

  Efter att ha röjt hel morgonen i garderoben känner jag mig riktigt nöjd med resultatet. Nu kommer jag in där utan att risker att få saker i huvudet. Det blev två svarta sopsäckar med kläder. Både favorit mysbrallorna, och det urtvättade nattlinnet fick åka den här gången. Hur kommer det sig att ju fulare ett klädesplagg är, ju skönare är det att ha på sig?

 Madde undrade över Lejonet resten av året. Hösten handlar om att våga byta spår och tänka på vad du vill göra resten av livet. Nu är det viktigt att du kommer framåt och inte bara står stilla och stampar. Detsamma gäller dina kärleksrelationer, har du en fast relation behöver du förändra den för att fortsätta. Är du singel är den här hösten väldigt flirtig. Du gillar uppmärksamhet.

 Cecilia är en Oxe som undrar över kärlek och arbete. När det gäller kärleken så är det mest tal om flirtar och kortare romanser. Det verkar som de relationer du inleder inte utvecklas så som du vill att de ska göra. När det gäller arbete hänger mycket på din egen initiativförmåga och vilja att lyckas den här hösten. Inget kommer att komma gratis så du måste kämpa hårt för att uppnå dina mål.

🙂

Felicia

Annons