Fredag 30/9-söndag 2/10

30 sep, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen tar du många initiativ och du får uppskattning både av dina vänner och av din familj. Se bara upp så du inte blir för flitig under kvällen. Venus ger dig massor av utstrålning och det kan föreligga risk för svartsjuka. Lördagen blir lika lugn som fredagen var händelserik. Du passar på att ta igen dig ordentligt. Under söndagen passar det bra att träna eller att ägna dig åt utomhusaktiviteter.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en rolig, hetsig och omväxlande helg. Fredagen är den dag då du måste ha kontroll och ligga steget före. Kvällen blir social. Du njuter av att träffa folk som du inte sett på länge. Under lördagen tvingas du agera snabbt och lyckas att rädd en situation som kunde slutat som en mindre katastrof. Under söndagen träffar du vänner och släkt. Det blir en lagom aktivt trevlig dag där du uppdaterar om det senaste nytt i släkten.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen får du ett överraskande besked som kan förändra inriktningen på den närmaste framtiden. Under lördagen väljer du bort vissa aktiviteter för att få mer tid att umgås med dina nära och kära. Du har så mycket att göra i vardagarna att du inte ens hinner med din närmaste bekantskapskrets. Venus gör dig social så det du har missat i veckan tar du igen under lördagen och framförallt under söndagen.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen kan Kräftan få problem som har med arbetet att göra. Inget allvarligt, men det kan resultera i en del övertid. Det är bra att inte boka in saker direkt efter jobbet. Du har en påverkan som ger dig en förmåga att upptäcka bra deals och tänka ekonomiskt. Har du tid och pengar kan du göra fynd om du unnar dig en shoppingrunda i helgen. En vän bär på en hemlighet. Det finns en möjlighet att hon väljer att lätta sitt hjärta för dig under söndagen.

Lejonet 23/7-22/8

Du genomgår en hel del förändringar just nu och många av dem är både lärorika och roliga. Det viktiga är att du håller dig informerad om vad som sker omkring dig. Du vill inte missa ett tillfälle till utbildning. Under fredagen kan du vänta dig en hel del skratt och roliga upptåg. Lördagen verkar till stor del fokusera på aktiviteter, gärna utomhus om vädret tillåter. På kvällen passar du på att träffa vänner. Söndagen blir den lugnaste dagen den här perioden.

Annons

Jungfru 23/8-22/9

Just nu oroar du dig mycket över din arbetssituation. Saker utvecklas inte som du tänkt dig och du måste komma på nya idéer för att tillfredställa dina chefer. Just nu har du ont om inspiration, men du kan ta hjälp från en mer erfaren kollega. Under helgen bör du komma bort från arbetsmiljön. Du behöver få vara ute i naturen för att rensa huvudet och hitta tillbaka till en inre frid. Lördagen och söndagen handlar till stor del om närhet och om harmoni.

Vågen 23/9-22/10

Var inte rädd för att stå och upp för en vän på jobbet. Du kommer att vinna en hel del respekt med ditt agerande. Under fredagen påverkas du av Mars och det ger dig en inre styrka. Under lördagen vill du ha lugn och ro. Du behöver få tid att planera en aktivitet som du kommer att ansvara för senare under hösten. Söndagen blir en riktig familjdag. Det kan uppstå spänningar mellan dig och en äldre släkting, men inget som du inte kan hantera.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu är du känslig för kritik, särskilt från människor som du har respekt för. Under fredagen kan det hända att en chef ger dig vissa råd om hur du kan effektivisera ditt arbete. Det är viktigt att du inte tar hans/hennes tips som något personligt angrepp. Under lördagen får du möjlighet att briljera i en hobby. Ta chansen att visa upp dig. Söndagen blir en lugn dag då du föredrar att vara hemma och umgås med vänner eller med din partner.

Skytten 22/11-21/12

Du har en lång och skön helg att se fram emot. För en gånga skull så verkar du inte ha planerat särskilt mycket. Njut av sovmornar och av att kunna ta dagen som den kommer. Den stressigaste och mest händelserika dagen blir fredagen Där kan det krävas att du kan fatta snabba beslut på jobbet. Lördagen och söndagen är kanske lugna, men knappast tråkiga. Tillåt dig att vara impulsiv. Skyttar älskar att hitta på saker i sista minuten.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Du går in dig själv och det lämnar inte mycket utrymme för andra. Tillåt dig vara lite egoistisk den här helgen. Gör saker som du tycker om att göra som att ta långa bad, promenera i skogen och träffa nära vänner. Du förtjänar att ha en riktigt mysig helg utan krav och måsten. Tillbringa gärna kvällarna i skenet av levande ljus, men god mat och ännu godare vänner. Ett tips, låt inte en släkting reta upp dig och förstöra din ledighet.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att slappna av och ta dagarna som de kommer. Även om du är ledig så vill du ha saker att göra. Din familj kan uppleva din rastlöshet som frustrerande. Försök att varva ned lite. Låt din spontana sida få titta fram. Njut av att ha dem du värdesätter högst omkring dig. En spontanfika, eller en långpromenad kan få dig att bli lugnare. Glöm inte bort ett löfte som du gett en vän. Han hon räknar med att du minns vad du lovat.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en ganska stressig helg, men det gör inte dig så mycket eftersom du har roligt. Under fredagen får du massor av uppskattning på jobbet. Du solar dig i glansen från dina kollegors beundran. Fredagskvällen har förutsättningar för att blir riktigt romantisk. Under lördagen har du en hel del aktiviteter inplanerade. Det blir stressigt, kaotiskt och roligt. Söndagen blir nästan lika fullbokad som lördagen.

Annons