Tjej dag

02 okt, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Dottern och jag  ska på Tom Tit, ett experiment museum. Det blir en riktig tjejdag bara hon och jag. Maken är ut och fiskar, det verrkar som ha tror att han måste fånga all mat till familjen själv. Det där med butiker tycker han är överskattat. Jag misstänker att han i hemlighet planerar att flytta hela familjen ut i vildmarken där vi ska leva på bär, örter och jakt. Det vore något för den här lata och bekväma Oxen. Som tur var delar min dotter min skepsism när det gäller lägerliv och allt för stora doser naturupplevelser.

Lina undrar om Väduren har hälsoproblem. Traditionellt brukar det finnas vissa områden i kroppen som är känsligare för respektive tecken . När det gäller Väduren är det området huvudet och nacken. Relaterade problem som migrän, och nackproblem brukar förfölja tecknet.

Bia undrar om Kräftor och Vädurar inte fungerar ihop. Vatten och eld brukar sällan harmoniera. Det beror på att Kräftan är väldigt känslosam medan Väduren är med rakt på sak, I början kan det upplevas som passion från båda sidorna, men så småningom kommer paret att upptäcka att känslorna hos Kräftan är mer romantiska och familje nära medans Vädurens är mer fysiska och passionerade. En svår kombination.

🙂

Felicia

Annons