Måndag 3/10-torsdag 6/10

03 okt, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen överväger du ett förslag som du fått. Det kanske inte är vad du hoppats på. Men du inser att det är en bra kompromiss. Under tisdagen väntar en del upprörda känslor. Det verka ha med ditt privatliv att göra. Onsdagen och torsdagen blir stressiga. Främst handlar det om att du sätter igång för många projekt utan att ha en chans att avsluta dem. Försök att strukturera ditt arbete lite mer.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en intensiv start på veckan där du hela tiden får ha en övergripande kontroll. Vanligtvis är du rätt så nöjd med att fokusera dig på ditt och låta dina kollegor sköta sig själva, men nu inser du att om du inte håller koll så kan du själv bli lidande. Under tisdagen ska du undvika lögner, även vita. Onsdagen handlar till stor del om känslor. Pluto gör ditt labil. Under torsdagen lugnar du ned dig och det blir en trevlig, men väldigt stressig dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Du har många järn i elden den här veckan och det är tur att Mars ger dig energi nog att orka med. Genom att fokusera dig på rätt saker kan du effektivisera ditt arbete. Det uppstå en spänd situation mellan dig och en kollega på tisdagen. Onsdagen blir lugn och du hinner med att både avsluta och påbörja projekt. Under torsdagen kan det bli en del positiva spänningar. Venus gör dig mottaglig för komplimanger och du har svårt inte flirta med en arbetskompis.

Kräftan 21/6-22/7

Under början av den här veckan är du väldigt fokuserad. Du har ett mål i sikte och du tänker inte låta någon hindra dig att förverkliga dina planer. Torsdagen och onsdagen är bra dagar om du vill träna eller påbörja en diet. Då är du som mest målmedveten och det du påbörjar de dagarna kommer du att avsluta. Torsdagen blir en ganska tråkig dag. Det mesta går på rutin. Du känner en brist på utmaningar.

Lejonet 23/7-22/8

Under den här veckan är du på dåligt humör nästan hela tiden. En negativ påverkan från Uranus gör att du varken trivs med privatliver eller med arbetet. När du mår så här är det viktigt att du omger dig med människor som får dig att känna dig trygg och växa. Om du inte fokuserar på problemen utan ser det positiva i att lära som kommer du kunna vända den här veckan till något bra. Bästa dagen för investeringar och att göra fynd är onsdagen.

Annons

Jungfru 23/8-22/9

Du vill ändra på något på ditt arbete, men du vet att du kommer att stöta på motstånd. Nu gäller det för dig att komma på en plan så du kan förverkliga din tanke utan att stöta dig med dina kollegor. Normalt sett älskar du den här typen av utmaningar, men just nu så tänker du inte lika logiskt som du brukar utan tenderar att låta känslorna styra vilket kan leda till problem. Under torsdagen kan en nyhet få dig att bli på riktigt bra humör.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant inledning på veckan då du fokuserar på fel saker. Fram emot tisdagen eller onsdagen så inser du ditt misstag, men det kommer att ta tid att rätta till. Den här veckan får du ett välkomnat energitillskott från Solen. Det hjälper dig att ta dig igenom både stress och krav. Under onsdagskvällen eller torsdagen kan du förvänta dig en hel del uppmärksamhet. Du skiner som den stjärna du är och det är inte konstigt att människor finner dig intressant.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu har du massor av idéer och arbetslust. Din entusiasm kan kännas lite jobbig för de av dina kollegor som saknar din energi. Försök att ha överseende med beska kommentarer och trötta suckar. Njut av at ha roligt och strunta i vad andra tycker. Under måndagen och tisdagen ska du räkna med många utmaningar. Ondagens tempo bli lugnare bara för att öka igen under torsdagen. Riktiga ljuspunkter den här veckan är familjen och de djur som du möter.

Skytten 22/11-21/12

Du lyckas charma en kollega ordentligt i början av veckan så där kan du räkna med en trogen bundsförvant till alla dina galna idéer. Just nu är du inne i en period då du är ovanligt uppfinningsrik. Några av dina kollegor tycker att det blir lite väl mycket av det goda, men du ignorerar dem och kör på i full fart. Under tisdagen eller onsdagen kan du räkna med att få jobba över lite. Torsdagen är en bra dag att träffa vänner eller släktingar på. Du är du som mest social.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en händelserik vecka där du hinner med både att träffa vänner och göra en bra insats på arbetet. Du vill vara i centrum för all uppmärksamhet och du blir ledsen när fokus flyttar från dig till någon annan. Ditt behov av att synas kommer att avta under veckan så oroa dig inte. Det är en bra vecka om du vill blåsa liv i gammal kärleken eller ta upp kontakten med en vän. Du knyter an till det förflutna och mår bra av att få frossa i minnen.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu pendlar ditt humör ganska mycket och det gör det lite besvärligt för din omgivning som hela tiden måste pejla in dig. Försök att hålla känslorna i styr. Under måndagen och tisdagen inser du något om dig själv som du inte lagt märke till tidigare. Du får en chans att förbättra dig inom vissa områden på jobbet och du antar alla utmaningar med blandade känslor. Bäst dagar att umgås med vänner är helt klart tisdagen eller onsdagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inne i en period då du inte orkar ta tag i problemen som har med privatlivet att göra. Du hoppas att de ska försvinna om du sopar dem under mattan, men du kommer snart att inse att du är helt fel ute. Under tisdagen och onsdagen får du flera bra uppslag. Torsdagen handlar till stor del och att strukturera de projekt du påbörjat och visa att du är lika målinriktad som din kollega. Du gillar inte att näst bäst på någonting just nu.

Annons