Fredag 7/10- söndag 9/10

07 okt, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du väser med ett nytt ansvar på jobbet och din positiva inställning smittar av sig på dina medarbetare. Hela helgen har du massor av energi och gott humör. Har du en partner kan han/hon njuta av din uppmärksamhet och massor av omtanke. Lördagen passar bra till alla former av fysiska aktiviteter. På kvällen vill du träffa vänner och vara social. Söndagen blir lugnare. Du fokuserar på saker som har med hemmet att göra.

Oxen 20/4-20/5

Du ser verkligen fram emot den här helgen. Det kan bero på att du äntligen får möjlighet att ta tag i några projekt som du planerat under en längre tid. Fredagen är en rätt så stressig dag så där bör du inte boka några planer för kvällen. Under lördagen blir det fullt upp, men du hinner ändå med både familj och vänner om du känner dig social. På söndagen ska du vistas så mycket du kan utomhus. Den friska luften får dig att må bra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Du planerar som vanligt massor av aktiviteter den här helgen, men risken är stor att de blir avbrutna på grund av att du inte mår så bra. På fredagen är du lite hängig, men du kör på som vanligt. På lördagen eller söndagen kommer du känna dig så passa dålig att det är tveksamt om du lämnar hemmet. En bra helg att titta på filmer, läsa böcker och skämma bort dig själv med saker som du tycker om att äta.

Kräftan 21/6-22/7

Du undrar om du gör rätt när du inte ställer upp för en vän som ber om hjälp. Till saken hör att den här personen är väldigt snabb på att utnyttja dig. Ha inte dåligt samvete, ibland måste din vän få reda ut sina egna problem. På fredagen ska du inte vara rädd för att säga vad du tycker och tänker. Under lördagen finns det en hel del ömhet och närhet i ditt tecken. Det kan betyda kärlek, men det kan också röra sig om ömhet inför ett barn eller husdjur.

Lejonet 23/7-22/8

Du är inne i en period då du är lite missnöjd med det mesta. Inget passar dig riktigt bra och du beklagar dig ofta iför kollegor och vänner. Tänk på att ditt negativa beteende kan upplevas som jobbigt för dem du umgås med. Under lördagen väntar goda nyheter som kan komma att förändra ditt liv. Söndagen blir en dag då du funderar mycket över framtiden. Det verkar som du är lite rädd för att gå vidare nu när du har chansen.

Annons

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en annorlunda helg. Det verkar som du antingen har mycket att göra hemma eller så arbetar du. Både fredagen och lördagen tycks vara väldigt sociala. Du träffar många människor och det kan bli en del intressanta möten. Under lördagskvällen vill du gärna mysa med din familj, vänner eller partner. Du är trött på att träffa folk du inte känner. Under söndagen ska du passa på att träna eller ta en långpromenad. Det kommer att göra dig gott att röra på dig.

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen blir du överraskad av omtanken från en kollega. Du är inte van att den här personen tar så stor hänsyn till andra än sig själv. Lördagen blir festlig, även om det mesta verkar kretsa kring familjen. Kanske är det en födelsedag eller något annat som ska firas. På söndagen vill du inte vara allt för aktiv. Efter en jobbig vecka tycker du att du förtjänar att ta det lite lugnt. På kvällen hör en bekant eller vän av sig till dig.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en riktigt lat helg och du njuter av att slippa bry dig om ansvar. Under fredagen ska du se upp med en kollega som har en tendens att baktala arbetskamrater. På lördagen väntar inga speciella aktiviteter och det tycker du är bra. En perfekt dag att gå på stan och fönstershoppa med en vän. Under söndagen blir du överraskad av en släkting eller granne. Det blir en trevlig eftermiddag fylld av glada skratt.

Skytten 22/11-21/12

Du försöker smita hem tidigare på lördagen, men det går si så där. Tyvärr har du alldeles för många projekt på jobbet som du måste avsluta först. Under lördagen vill du visa en vän hur mycket han/hon betyder för dig. Din omtanke blir mycket uppskattad. Under söndagen fixar du med mindre saker som städning och tvätt. Det är sällan du orkar ta tag i vardagssysslorna under veckorna. Nu känner du dig tvungen att göra fint hemma.

Stenbocken 22/12-19/1

Annons

En helg som kretsar mycket kring en nyhet. Det kan vara en vän som har skaffat sig en partner som du får träffa för första gången, någon som får ett barn eller en släkting som vill fira något. Fredagen handlar mest om arbete, men kvällen kan bjuda på nöjen. Under lördagen och söndagen är du upptagen med det nya i ditt liv. Det blir en skön och lång helg där du får vila ut ordentligt. Du kommer ifrån arbetet helt och det är bra för dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Just den här helgen är du lite seg. På fredagen passar du på att träffa vänner och det blir betydligt senare än du tänkt dig. Resultatet efter din trevliga kväll med kompisarna är du är inte orkar ta tag i de projekt som du planerat under lördagen. Unna dig att få vara hemma och lata dig. Det är så sällan du gör det så du behöver inte ha dåligt samvete. Under söndagen försöker du komma ut och njuta lite av den vackra hösten.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en härlig helg där du hinner med både familj och vänner. Fredagen fokuserar mycket på ett projekt som du vill avsluta. På kvällen tar du det lugn och går och lägger dig relativt tidigt. Under lördagen är du på riktigt bra humör och vill träffa kompisar. Ska du ut på kvällen så kan du förvänta dig en hel del komplimanger, särskilt om du är singel. Under söndagen försöker du att sova ikapp lite av den sömn som du missat under fredagen och lördagen.

Annons