Måndag 10/10- torsdag 13/10

10 okt, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har en tung start på veckan. Efter helgens ledighet har du svårt att komma igång. Här gäller det att ha disciplin särskilt när det gäller att avsluta uppgifter som du påbörjat. Under tisdagen eller onsdagen väntar ett besked av något slag. Det är svårt att avgöra om det är goda eller dåliga nyheter, men det är omvälvande nyheter. Torsdagen blir den segaste dagen den här veckan. Du jobbar med saker som du inte alls är intresserad av.

Oxen 20/4-20/5

Du har massor att göra både på arbetet och privat. Det viktiga är att du ser till att ha roligt. Du är som bäst när du får vara kreativ. Under måndagen får du beröm av en chef. På tisdagen gäller det att hålla tungan rätt i munnen så att du inte missar några detaljer. Onsdagen blir rätt lugn som kontrast mot den jäktiga torsdagen. Planera inget på kvällen under torsdagen. Du kommer att vara trött efter jobbet och inte orka med det du lovat.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inne i en period då du har svårt att utvecklas. Du saknar kreativitet och Mars hämmar dig snarare än driver på dig. Undvik uppgifter som kräver att du tänker utanför ramarna. Under måndagen och tisdagen kan en påverkan från Venus få dig att bli väldigt social. Onsdagen ser mer stressig än rolig ut. Under torsdagen passar det bra att ägna sig åt sport eller fysisk träning. Du har som mest energi den dagen.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar dig själv på största allvar i början av veckan och det kan få oanade konsekvenser. Du skulle må bra av att slappna av lite och låta andra bestämma. Under tisdagen bör du undvika fet mat och för mycket socker. Onsdagen blir bra om du inte gör av med pengar. På torsdagen påbörjar du ett intressant projekt som kommer att följa med under en tid framöver. Våga ta ut svängarna och visa precis hur kreativ du kan vara.

Lejonet 23/7-22/8

Det finns risk för en konflikt mellan dig och en kollega i början av veckan. Du tycker inte att den här personen är tillräckligt lojal och han/hon tycker du är för gnällig. Ni måste försöka att hitta tillbaka till den fina relation som ni haft tidigare annars riskerar ni att förstöra en varm vänskap. Under tisdagen blir du överraskad. Onsdagen och torsdagen bjuder på både skratt och en hel del stress. Du har svårt att hinna med på jobbet.

Annons

Jungfru 23/8-22/9

Du har en hel del att göra i början på veckan så det gäller att du inte ger upp bara för att saker inte faller ut så som du tänkt dig. Genom envishet och en bra planering kan du ändå uppnå dina mål. Under tisdagen bör du vara försiktig med vem du kritiserar. Onsdagen ser ut att avslutas i ett högt tempo. På torsdagen har du goda möjligheter att imponera på en person som du vill lära känna lite bättre.

Vågen 23/9-22/10

Var inte allt för säker på att din lösning är den bästa den här veckan. Genom att lyssna och ta in vad andra tycker så kan du inse att det faktiskt finns smartare lösningar på problemet . Under tisdagen kan det uppstå ett problem som har med att göra dina medarbetare inte lyssnar. Du blir frustrerad och på dåligt humör. På onsdagen är ditt goda humör tillbaka igen. Torsdagen kan upplevas som stressig av Vågar födda sent i tecknet.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu har du inte lust att arbeta och din ovilja smittar av sig. Försök att sprida mer positiva vibrationer. Även om det du gör kan vara tråkigt så hitta ljuspunkterna som dina kollegor, det du tycker är roligt att göra osv. Under tisdagen eller onsdagen så kan mötet med nya människor bli intressant. Under torsdagen ska du se till att vara utvilad. Det händer mycket den dagen och det är bra om du är alert.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Månen ger ditt tecken mer kreativitet än vanligt den här veckan och det resulterar i att du får många bra och många galna idéer. Under tisdagen och onsdagen kulminerar den här påverkan. Torsdagen passar bra för sport och andra fysiska aktiviteter. Det är en bra dag om du vill arbeta med praktiska saker. Ditt hantverk är beundransvärt, men mentalt kan du ha problem att fokusera. Torsdagskvällen lovar mer än den ger i slutänden.

Stenbocken 22/12-19/1

Du visar vart skåpet ska stå den här veckan. Genom att vara så duktig som du är imponerar du både på dina chefer och på dina medarbetare. Det blir en roligt överraskande tisdag där du får pröva på att göra saker du aldrig testat tidigare. Under onsdagen bör du vara lite avvaktande mot en kollega. Du ska inte tro på allt som han/hon säger. Torsdagen blir rolig, men lite stressig. Just i slutet på veckan tenderar tempot att öka.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet vad du vill och du tvekar inte att visa din medarbetare hur bestämd du kan vara. Genom en kombination av ödmjukhet och ett målmedvetet sätt kan du driva igenom de flesta av dina planer. Under onsdagen eller torsdagen ska du undvika att göra av med pengar. Risken är stor att du överköper dig de här dagarna. Pluto gör dig impulsiv och det resulterar i saker som du varken behöver eller vill ha.

Fiskarna 19/2-20/3

Var uppmärksamhet På detaljer i början av veckan. Det finns saker som du lätt missar annars. Under tisdagen ska du spela med säkra kort. Då har du lätt arr fumla till saker i onödan. Onsdagen och torsdagen blir både trevliga och lugna. Njut av den här tillfälliga pausen i en vardag med högt tempo. Bästa kvällen att träffa vänner på är onsdagen. Då står Venus gynnsamt i förhållande till ditt tecken och gör dig social.

Annons