Fredagen 14/10- söndag 16/10

14 okt, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen vill du ha roligt och du sparar inte på krutet. Det blir en härlig kväll med massor av nya möten. På lördagen är du trött och har svårt att komma upp ur sängen. Boka inte i några fysiskt krävande aktiviteter den här lördagen. På söndagen ägnar du dig åt din familj. Det blir en skön avslutning på en riktigt festlig helg. Under den här helgen får du goda nyheter av en vän, du blir glad för hans/hennes skull.

Oxen 20/4-20/5

Du har en del att stå i under fredagen. Mycket handlar om arbete och att strukturera arbetet.  På lördagen blir det en familjedag du träffar dem som står dig närmast. Det kan uppstå något av en konflikt på kvällen och i det här fallet är det bra om du sätter åt sidan din vanliga envishet och viker undan för familjefriden skull. Under söndagen vilar du mycket. Du är trött efter en intensiv helg. Njut av att få vara riktigt slö en hel helg,

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har så många projekt på gång att det nästan bli störande med en helg. För dig är vardagen äventyret och helgen avbrottet. Den här fredagen ägnar du dig åt ett riktigt intressant projekt. På kvällen umgås du med en person som står dig ovanligt nära. Lördagen och söndagen blir lite mer enformiga. Du har vissligen saker du borde ta tag i, men du har inte motivation eller ork nog att göra det. Under söndagskvällen hör en person som du inte sett på länge av sig.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inne i en period då du är väldigt familjekär. Venus står i en gynnsam position och skänker harmoni till ditt privatliv. Under fredagen är du ovanligt effektiv och får massor av saker gjorda. Lördagen är lite segare när det gäller aktiviteter. Då vill du helst bara mysa med familjen. Under söndagen passar du på att träffa vänner eller släktingar som du inte ser så ofta. Det blir en väldigt varierande helg.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Lejonet är inte riktigt nöjd med sitt liv just nu och det speglar sig i det mesta som han/hon säger och gör. Du borde försöka att ta det lite lugnare. Fundera över vad det är i ditt liv du inte är nöjd med, hur du kan förändra din situation, men fram för allt, ta tag i problemen. Lördagen blir trevlig. Då träffar du vänner och har kul. Under kvällen kan du stöta på flera intressanta personligheter. Söndagen handlar till stor del om hemmet.

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen får du flera impulser av dina kollegor och det ger dig inspiration till vad du vill göra i helgen. Fredagskvällen bli lugn men mysig. Lördagen blir en aktiv dag då du tillbringar en hel del tid utomhus. Under kvällen passar du på att träffa personer som du inte ser så ofta. Söndagen är den minst aktiva dagen den här helgen. Då ägnar du dig åt dig själv och åt dina egna behov. En riktig ta hand om dig själv dag med andra ord.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det blir en lugn helg och det behöver du efter en så aktiv vecka. Du myser med dina vänner eller din familj. Fredagen handlar till stor del om arbetet och om den stress som du upplever att du har där. På lördagen kopplar du av. Du tar dagen lite som den kommer och struntar i alla måsten. På söndagen är du tvungen att fixa hemma. Det kan vara tvätt eller städning som halkat efter den här veckan. Du känner att du vill städa undan sommaren ordentligt.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu har du svårt att säga varken ja eller nej till ett förslag som du har fått. Ditt problem är att du inte kan bestämma dig. Visst låter det trevligt, men samtidigt är du orolig att du missar något som är ännu bättre. Under fredagen bör du undvika att äta fisk. Horoskopet varnar för problem som kan kom från just fiskrätter. Lördagen blir stillsam, men mysig. Är vädret bra tillbringar du gärna några timmar i skogen. Under söndagen vilar du och laddar om batterierna.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vet vad du vill och du tänker inte låta en enda person hindra dig från at få det du eftersträvar. Din ambition är bra, men försök att dra ned på den lite. Under fredagskvällen kan du lära känna en person som är nyttig att ha som vän. På lördagen får du inte låta känslorna styra. Då kan du hamna i konflikt. Söndagen är den lugnaste dagen den här veckan. Då ägnar du dig åt saker som har med en hobby att göra. Du utvecklar din kreativa sida.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en bra helg, särskilt fredagen och lördagen blir härliga. Du är på gott humör och din glädje sprider sig till andra. Under lördagskvällen verkar du umgås med vänner. Det kan röra sig om allt från ett riktigt stort party till en stillsam parmiddag hemma. Oavsett om du festar loss eller tar det lugnare så blir kvällen riktigt bra. Söndagen är seg. Du somnade sent och det gör att du är trött hela dagen. Unna dig en siesta, det kan ge dig ny energi.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under fredagen försöker att förbereda inför resten av helgen. Du gillar att ligga steget före just nu och det bror på den starka influensen av jord i ditt tecken. Under lördagen ägnar du dig åt vänner eller familjen. Det sur ut att bli en trevlig kväll med både god mat och god dricka. Undvik att diskutera ämnen som kan uppröra personer med hett temperament. Söndagen blir lite seg. Du håller igång, men är egentligen mest intresserad av arr få sova.

Fiskarna 19/2-20/3

Du står inför ett viktigt beslut. Det handlar om att våga säga ifrån även om det känns tungt. Du vet att du kommer att såra en nära vän, samtidigt måste du sätta gränser om ni ska fortsätta umgås. Under fredagen ältar du det här problemet. Lördagen handlar om att våga konfrontera. Det blir en rätt så dramatisk dag. Under söndagen slickar du dina sår och försöker att hitta tillbaka till ditt vanliga gosa humör igen

Annons