Måndag 17/10- torsdag 20/10

17 okt, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Veckan börjar bra. På måndagen är du full av energi och du har en massa bra idéer. Se upp för en arbetskollega som är lite avundsjuk på dina framgångar. Under tisdagen eller onsdagen kan du råka ut för ett mindre bakslag. Det handlar om att du slarvat med detaljerna i ett visst uppdrag. Torsdagen blir den roligaste och mest kreativa dagen den här veckan. Du bubblar av entusiasm och du drar med dig både kollegor och familjen.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir rätt så långtråkig. Du känner dig inte riktigt kry och det gör att du har svårt att motivera dig själv på jobbet. Under tisdagen får du en bra idé som du och en kollega hjälps åt att förverkliga. Onsdagen handlar om att vara aktsam med pengar. Du har lite för lätt för att göra impulsköp just nu. Torsdagen blir stressig med ändå rolig. Du älskar att ha mycket att göra för då känner du att gör nytta. På kvällen är du rätt så utmattad.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här veckan verkar till stor del handla om ditt förhållande till en yngre person. Det kan vara ett barn eller ett mindre syskon. Det verkar som ni två har en väldigt tät och fin kontakt. Under veckan uppstår det en situation där du tvingas agera snabbt för att rädda en situation som annars kunde blivit på gränsen till farlig. Under onsdagen och torsdagen arbetar du långa dagar. Du är trött på kvällarna och riken är att din trötthet förbyts mot grinighet som går ut över familjen.

Kräftan 21/6-22/7

Det är mycket på gång i ditt liv. Pluto gör det mesta oberäkneligt så du får ta dagarna som de kommer och inte planera för mycket i förväg. Särskilt tisdagen och onsdagen är nyckfulla dagar då du inte får mycket gjort av det du tänkt dig eftersom du hela tiden får ta tag i mer akuta situationer som uppstår. Torsdagen handlar till stor del om att säga nej till sådant som du vill undvika. Var inte för snäll utan lyssna till dina inre rös.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Måndagen blir lite långtråkig. Du känner dig ensam på jobbet och söker kontakt med dina vänner och kollegor. Tyvärr har de mer att göra än du så du är mest i vägen. Under tisdagen höjs tempot och du får skynda dig för att hinna med. Det vänta också någon form av nyheter under tisdagen. Var noga med att ta reda på fakta innan du tror på ett rykte. Torsdagen blir en bra och effektiv dag. Du förenar nytta med nöje både privat och på jobbet.

Jungfru 23/8-22/9

Måndagen blir den stressigaste dagen den här veckan. Då måste du hinna med både dina vanliga sysslor och en del annat som har halkat efter från förra veckan. Se till att du är utvilad och på hugget så kommer allt att gå bra. Tisdagen blir lugnare och du hinner med att förbereda för saker som du måste avsluta senare i veckan. Under onsdagen och torsdagen hamnar du lätt i jobbiga situationer. Din nyfikenhet får dig att lägga näsan i blöt.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen eller tisdagen väntar nyheter om en vän. Det blir inte som du förväntat dig, men du är ändå glad för din kompis skull. Under onsdagen ska du undvika att äta för fet mat. Din kropp klarar inte av att hantera det den här dagen. På torsdagen väntar en hel del olika saker både på arbetet och privat. Se till att vara utvilad eftersom det här är en dag som kräver att du är uppmärksam. På kvällen träffar du släkten eller dina vänner.

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen är lagom aktiv. Du har en del att göra, men inte mer än att du både hinner träffa vänner och träna om du skulle vilja det. Under tisdagen blir det betydligt mer stressigt. Du har du fullt upp från att du stiger upp på morgonen tills att du går och lägger dig. Onsdagen och torsdagen handlar till stor del om att vara organiserad. Har du inte koll kommer du få problem. Känner du att din kunskap inte är tillräcklig de här dagarna så ska du inte vara rädd för att be om hjälp.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en ganska stressig men lärorik vecka att se fram emot. Främst måndagen och tisdagen bjuder på en del nyttiga läxor i konsten att vara ödmjuk. Under onsdagen väcker något du gör beundran. Torsdagen blir den lugnaste dagen arbetsmässigt sätt, men då verkar å andra sidan din fritid vara rätt fullbokad. Försök att se till att det inte blir en allt för sen kväll på torsdagen. Du behöver din sömn för att orka med.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har gått in i ett lugn där det mesta handlar om dig och närheten till din familj. Under måndagen och tisdagen blir det många glada skratt. Onsdagen och torsdagen blir stressiga men innehållsrika. Du möter många intressanta personer de här dagarna. Under torsdagen verkar du begå ett misstag som har med en vän att göra. Du fattar förhastade slutsatser och det kan bli problematiskt. Be om ursäkt när upptäcker vad du gjort för fel.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Du har svårt att hitta saker du trivs med på jobbet. Det mesta är invant och tråkigt. Försök att komma iväg på en kurs eller en resa för att kunna hämta inspiration. Om du inte har möjlighet att åka iväg får du försök att peppa dig själv genom att räkna upp alla ljuspunkter på jobbet. Under onsdagen eller torsdagen väntar överraskande nyheter som har med ditt privatliv att göra. De här nyheterna kan komma att förändra din närmaste framtid.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att koncentrera på jobbet. Ditt problem är att du tänker för mycket på saker som rör ditt privatliv när du egentligen borde fokusera på det du får betalt för att göra. En kollega är irriterad på att du är så disträ och hans/hennes sylvassa kommentarer kan starta ett gräl mellan er. Bästa dagarna för att umgås och träffa vänner är tisdagen och onsdagen då Venus står i den bästa positionen.

Annons