Fredag 21/10-söndag 23/10

21 okt, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har en bra helg att se fram emot. Den bjuder både på variation och på en hel del överraskningar. På fredagen är du fokuserad på jobbet Du vill komma hem så tidigt som möjligt. Lördagen kan bli romantisk om du bjuder till, särskilt om du har ett etablerat förhållande. Din partner finner dig väldigt attraktiv just nu. Under söndagen får du möjlighet att briljera med en av dina talanger. Du gillar att glänsa så ta chansen att visa vad du går för.

Oxen 20/4-20/5

Veckan har som vanligt gått fort och den här fredagen blir både rolig och stressig på samma gång. Du vet att det finns uppgifter som måste göras, frågan är bara om du kan få den hjälp du behöver för att bli klar i tid. Under lördagen verkar det som du träffar din släkt. Det kan vara en enklare fika eller en rejäl middag. Se upp för spänningar mellan dig och en äldre släkting. Under söndagen passar du på att vila upp dig ordentligt.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är engagerad i något projekt och det gör att du kommer att arbeta på det under stora delar av helgen. Fredagen blir lugn, men ovanligt sen. Det kan vara att du arbetar ända fram till kvällen eller så träffar du en vän för att diskutera ett gemensamt projekt. Under lördagen är du rätt så matt, du orkar inte göra något speciellt. Det finns ömhet och närhet i ditt tecken så det är en bra dag för alla Tvillingar med en partner. Söndagen handlar mest om att ta hand om dig.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är Mars i stark påverkan till Tvillingarna och det skänker ditt tecken en rastlös energi. Fredagen är rätt så uppbokad på arbete och fredagsmys hemma. Under lördagen vill du vara ute så mycket som möjligt. Har du någon aktiv hobby så som att springa, orientera eller cykla så ägnar du dig gärna åt den. Under lördagskvällen vill du träffa människor. Mars gör dig social. Under söndagen passar du på att starta en mängd projekt hemma.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har blandade känslor inför en kollega. I ena stunden är ni bästa vänner men i andra sekunden blir du arg och trött på honom/henne. Fredagen är en av era sämre dagar då ni inte når fram till varandra. Under lördagen får du en mängd nya idéer. Frågan är om du hinner genomföra alla. Under söndagen får du inte glömma bort en nära vän eller en släkting som väntar på att du ska höra av dig. Du har lovat att ringa den här personen tidigare och glömt det.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en skön och avslappnande helg att se fram emot. Du har en del måsten under fredagen, men dem klarar du snabbt av och sedan kan du ägna dig åt att göra intressanta och roliga saker på arbetet. Under kvällen umgås du gärna med dina vänner. Lördagen blir en blandning av utomhusaktiviteter och innemys. Har du familj kan det hända att ni gör något tillsammans. Det kan vara bio, bad eller ett museum. Söndagen blir den lugnaste dagen den här helgen.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du har en hel del planer inför den här helgen, tyvärr är risken stor att du inte hinner med allt för att du planerar för mycket. Under fredagen ligger det mesta fokuset på jobbet. Lördagen blir mer social. Då hinner du träffa vänner eller bekanta som du normalt inte ser så ofta. Under söndagen dammar du av ett projekt som du påbörjat för länge sedan men aldrig avslutat. Det blir en minnesvärd upplevelse.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen kan du råka illa ut på grund av att en kollega pratar illa om dig. Det gäller att du bemöter det här skvallret ärligt och inte försöker att ge igen. Under lördagen har du goda chanser att fynda om du planerar att handla eller bara tar en runda på stan med en vän. På kvällen har du chansen att visa någon hur mycket han/hon betyder för dig. Söndagen blir en rolig och aktiv dag. Det verkar som du är utomhus så mycket som möjligt.

Skytten 22/11-21/12

Annons

Du har en lång och riktigt mysig helg att se fram emot. Fredagen blir aktiv, men kvällen blir härligt lugn och avslappnande. Lördagen tillbringar du inomhus, gärna med tända ljus och en varmt kopp kaffe eller te tillsammans med en bra bok. Lördagen är en bra dag att visa dig själv lite extra omtanke. Att färga håret, ta ett långt bad eller göra lite fot spa för hösttrötta fötter. Söndagen blir lika lugn och harmonisk som lördagen, men då ligger fokus på vännerna.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att aktivera dig den här helgen. Fredagen blir ganska ineffektiv och det är ovanligt för dig. Lördagen blir lite roligare, då hinner du både träffa vänner och mysa i soffan framför tv. Kanske myser du i soffan tillsammans med dina vänner, på så sätt kan du slå två flugor i en smäll. Under söndagen finns det risk att du inte ens kliver ur sängen. Du är inte riktigt dig själv just nu så lyssna till din kropp och till vad den behöver.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en intressant och varierande helg. Fredagen handlar till stor del om rutiner och att få vardagen att fungera så smidigt som möjligt. Under lördagen är det vänner eller släkt på programmet. Du bjuder till lite extra och visa både omtanke och förståelse för andra personers behov. Under söndagen ägnar du dig åt en hobby. Du tycker det är skönt att få några timmar för dig själv, gärna tillsammans med frisk luft.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en intressant men inte särskilt stillsam helg. Du hinner med massor av olika projekt och du känner dig både effektiv och engagerad. Fredagen blir faktiskt den lugnaste dagen. Då är det vardag och rutiner som gäller. Du vet precis vad du ska göra. Under lördagen är det full fart från att du kliver upp till att du går och lägger dig igen. Under söndagen har du bokat in både vänner och familj på olika aktiviteter.

Annons