Måndag 24/10- torsdag 27-10

24 okt, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir ganska jäktig. Du vill hinna med mycket och du ser till att öka på tempot hela tiden. Under tisdagen kan du varva med lite. Då handlar det mer om rutiner och att få saker att fungera än att stressa. Onsdagen blir social. Då träffar du vänner och har trevligt. Ett samtal kan överraska dig. Under torsdagen bör du undvika utlägg. Ditt horoskop varnar för att du lätt gör av med för mycket pengar.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en produktiv vecka både på arbetet och hemma. På jobbet har du många projekt på gång och du vill hinna med både att utveckla och förbättra samtidigt som du vill göra alla måsten. Måndagen och tisdagen går på rutin. Onsdagen blir lite mer kreativ. Då gör du något av eget intresse snarare än för att du måste. Under torsdagen är risken stor att du slits mellan två personer som omöjligt kan hålla sams.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här veckan vill du bevisa att du är en kraft att räkna med på jobbet. Genom att vara aktiv och komma med idéer får du ett bra gehör hos dina chefer. Under tisdagen bör du lämna utrymme för att ta hand om en vän som mår dåligt. Onsdagen blir ganska enformig. Då har du en massa tråkiga uppgifter som inte kan skjutas upp. Torsdagen blir den helt klart stressigaste, men också mest givande dagen den här veckan.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du är inne i en period då du är väldigt trött. En dålig influens från Solen tar snarare än ger energi till ditt tecken. Under den närmaste tiden bör du vara noga med att äta mat som innehåller mycket vitaminer, sova ordentligt och se till att komma ut i friska luften i alla fall några timmar i veckan. Måndagen och tisdagen blir lugna dagar med lite arbete. Onsdagen och torsdagen kan bli stressiga, men det beror mer på att du är oorganiserad snarare än att det är mycket att göra.

Lejonet 23/7-22/8

Du vet att du är väldigt provocerande, men du kan inte hjälpa att du tycker att du har blivit felbehandlad på jobbet och nu talar du om det för alla. Försök att se det positiva i de här förändringarna. Genom att inte ha samma ansvar som tidigare får du en ny frihet att utveckla dina idéer. Under tisdagen väntar oroande, men spännande nyheter. Onsdagen ska du unna dig något extra. Torsdagen blir roliga, givande och väldigt uttömmande.

Annons

Jungfru 23/8-22/9

Just nu är du inne i en krävande period där du bör vara på topp. Tyvärr verkar inte din kropp vilja samarbeta så du känner dig trött och hängig snarare än i ditt esse. Försök att inte överboka din fritid. Du behöver vila upp dig när du är ledig så att du kan lägga den energi du har på arbetet. Privat är det här en harmonisk period. Både tisdagen och onsdagen kan bjuda på riktigt romantiska stunder. Är du singel kan det hända att du inleder en flirt den här veckan.

Vågen 23/9-22/10

Du vill så mycket just nu att det tenderar att bli många påbörjade men oavslutade projekt. Försök att strukturera upp din vardag lite mer. Sätt upp mål för ditt arbete och pricka sedan av varje mål du uppnår. Både måndagen och tisdagen är särkilt röriga. Onsdagen blir lite bättre, men du har ändå lätt för att glömma. Torsdagen är full av olika möten med nya människor så det är bra om du är pigg och utvilad. Då är du både charmig och diplomatisk.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Under början av veckan har du en stark påverkan från Månen som gör dig väldigt kreativ och ovanligt intuitiv. Utnyttja dina nyfunna förmågor i ditt arbete. Du kan skaffa dig vänner och allierade genom att vara ditt vanliga charmiga jag. Under tisdagen och onsdagen ärt det särskilt gynnsamt att knyta olika former av kontakter.  Torsdagen blir det mer fysiskt arbete än mentala tankenötter. Då gäller det att du orkar hålla ett högt tempo.

Skytten 22/11-21/12

Under den här veckan är du på dåligt humör och det märks inte minst på arbetet. Istället för att skämta och få folk att skratta går du omkring och muttrar för dig själv. Det är helt okej att inte alltid vara på topp. Tillåt dig vara sur och grinig, men se upp så att det inte går ut över personer som du verkligen älskar. Bra dagar för träning den här veckan är måndag och torsdag. Då har du som mest ork före eller efter arbetet

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att hinna med allt som du planerat i början av veckan. Försök att dela upp dina projekt lite jämnare så att du slipper stressa vissa dagar och får rulla tummarna andra dagar. Normalt sett är du väldigt praktiskt lagd, men just nu så influeras du starkt av luft och det gör dig disträ. En bra dag för att träffa vänner och ta en fika är onsdagen. Resten av veckan är du för trött för att orka vara social. Satsa på mysiga hemmakvällar istället.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inne i en period då du jobbar hårt. Mycket handlar om att du vill hinna med så mycket som möjligt i veckorna så att du slipper jobba extra på helgen. Tänk på att det finns andra som kan hjälpa till. Prova med att delegera trots att du tycker det är jobbigt. Det är dags att du övar upp förmågan att överlåta ansvar till andra. Under tisdagen eller onsdagen är det viktigt att du inte glömmer en familjemedlem som du lovat hjälpa. På torsdagen har du möjlighet att göra någon riktigt glad.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en rolig, kreativ men stundvis rätt så pressande vecka att se fram emot. Under måndagen eller tisdagen tar du på dig för stort ansvar. Du vill så gärna hjälpa till att du glömmer bort att du faktiskt inte kan klara av hur mycket som helst. Ondsagen blir lite lugnare. Då får du chansen att ventilera ett känsligt ämne med en vän. Torsdagen blir stressig. Du har så många olika saker du vill hinna med att du inte märker hur fort dagen försvinner.

Annons