Fredagen 28/10- söndag 30/10

28 okt, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en fartfylld helg där du knappast får vila så mycket som du skulle önska. Genom att hela tiden hålla tempot upp hindrar du dig själv från att rasa samman av utmattning. Både fredagen och lördagen ser ut att vara festliga. Det kan vara att du träffar vänner, går på en middag eller fest. Under söndagen orkar du inte lika mycket som du skulle vilja. Unna dig en lång sovmorgon så har du chansen att rädda resten av dagen.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en helg fylld med spöken och godisätande. Det ser ut som du arbetar eller hjälper till med något projekt under fredagen. På lördagen är det barnsligt rolig. Oavsett om du har fest eller stannar hemma kan du räkna med en hel del glada skratt och oläskiga monster som besöker dig. Glöm inte att ladda med godis om du vill undvika att få ägg kastade på ytterdörren. Söndagen blir harmonisk. Kanske tänder du ett ljus och tänker på dem som du älskar med som inte finns nära dig just nu.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte på humör för varken spöken eller monster den här helgen. Oavsett om du blir inbjuden till ett halloween party eller stannar hemma och tittar på tv så kommer du inte helt kunna undvika firandet. Försök att acceptera att andra tycker det är kul att klä ut sig och snaska godis. Fredagen och lördagen är de dagar du har som minst energi. Stressa inte upp dig i onödan utan försök att ta en sak i taget. På söndagen ska du passa på att gå ut i friska luften och ta en promenad.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en rolig och lite annorlunda helg som kantas av svart och orange. Du tycker att det är kul att karva i pumpor och måla spöken, men frågan är om du har tid med ett traditionellt halloween firande eller om du helt enkelt satsar på en mysig helg med kompisarna utan masker och godis. På fredagen väntar en överraskning. Lördagen verkar bli riktigt social. Söndagen handlar om att våga lite mer än vanligt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Har du familj, och barn så kan du räkna med en riktigt spökig helg. Du får stå ut med att den amerikanska högtiden är här för att stanna. Gör det bästa av situationen och tänd oranga ljus, ät pumpasoppa och ha mysigt. Som singel har du mer frihet att välja hur helgen ska tillbringas. Oavsett val blir det en trevlig helg där du träffar vänner och unnar dig lite extra. Lördagen kan bjuda på ett annorlunda möte. Söndagen handlar om att slappa och bara ta det lugnt.

Jungfru 23/8-22/9

Du har fullt upp just nu. Det är mycket både på arbetet och privat. Fredagen blir stressig, men kul. Du får en hel del gjort och du känner dig nöjd med din insats på kvällen. Under lördagen ligger tonvikten mer på socialt umgänge än på arbetet. Oavsett om det blir spökfest eller parmiddag så har du trevligt och det blir antagligen ganska sent. På söndagen är du rätt så seg, men du har planerat aktiviteter så det är bara att bita ihop.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att säga nej till en vän som vill tillbringa en av helgdagarna med dig. Det har varit mycket den senaste tiden så du har inte hunnit med att träffa dina vänner i den utsträckning du skulle önska. Under fredagen kan du räkna med att få jobba över om du tar på dig nya projekt. Lördagen blir trevlig och lagom aktiv. Under söndagen försöker du hinna med några mindre projekt i hemmet. Du vill göra lite höstfint hemma.

Skorpionen 23/10-21-11

Under helgen får du fullt upp att ta tag i konsekvenserna av ett agerande tidigare i veckan. Det blir både roligt och lite jobbigt på samma gång. Jobbigt för att du måste ändra på vissa saker som du planerat in den här helgen. Roligt för att du äntligen får leva ut en dröm. Under fredagen och lördagen fokuserar du mycket på ditt projekt. Du tycker att det är spännande att utveckla och förnya. Under söndagen tar du dig tid att umgås med familjen. En riktig mysdag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Ditt dåliga humör från veckan är som bortblåst. Tack var nya influenser i ditt horoskop har energin återvänt och du är på ett riktigt topphumör. Under fredagen väntar roliga överraskningar. Lördagen handlar om att våga vara dig själv och om att förnya vänskapen med personer som du inte sett på väldigt länge. Söndagen blir precis så där härligt slö som du vill att den ska vara. En riktigt härlig söndag som du ängar åt ingenting alls.

Stenbocken 22/12-19/1

Du gillar traditioner och du är inte rädd för att pröva på lite nya tankar och idéer. Den här helgen handlar det om att göra pumpa lyktor, äta godis och skrämma grannarna. Din lekfulla sida får komma till sin rätt, särskilt om du har barn. Då blir det läskigt roligt. Under lördagen kan det finnas möjlighet att ändra på åtaganden som du vanligtvis har den här dagen. Söndagen blir lite stressig eftersom det är så mycket som du vill hinna med.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du har fullt upp hela helgen och mycket verkar gå i spökernas spår. Fredagen ser rätt så vardagligt ut, det är först på lördagen som du känner av den ruskiga stämningen. Oavsett om du har familj eller är singel så dras du lätt med i den allmänna entusiasmen. Det kan mycket väl bli en bloddrypande fest eller svart spagetti till middag. För dig handlar det mest om att släppa loss fantasin och ha lite kul. Som kontrast väntar en riktigt härlig utomhusdag på söndagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar det lugnt den här helgen. Varken minivampyrer eller ostruka mumier kan rubba dina cirklar. Både fredagen och lördagen verkar till stor del handla om dina behov. Du skämmer bort dig själv i höstrusket. Det kan vara att du reser iväg över helgen eller så myser du hemma med god mat och tända ljus. Har du en partner kan den här helgen blir romantisk. Ni tar verkligen hand om varandra.

Annons