Måndag 31/10-torsdag 3/10

31 okt, 2011
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att möta nya människor och att våga stå för din åsikt. Tänk på att det inte alltid är lätt at sticka ut. Under tisdagen eller onsdagen väntar en rätt så ovanlig utmaning. Torsdagen ser ut att kretsa kring vänskap och lojalitet. Du måste bevisa att du är en bra vän eftersom du nyligen sviket en person som står dig nära. På det hela taget blir det en intressant och utvecklande vecka.

Oxen 20/4-20/5

Venus går in i en bra position i förhållande till ditt tecken och det ger ett rosa skimmer till hela den här veckan. Under måndagen gäller det att jobba på annars kommer du ohjälpligen efter på arbetet. Under tisdagen blir dagen stressig men kvällen kan bli romantisk. Gamla känslor väcks till liv igen. Onsdagen är något av en återhämtningsdag. Under torsdagen blir det högt tempo från morgon till kväll, då gäller det att vara vaken på detaljer.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Den här veckan handlar till stor del om att inte ge löften som du inte kan hålla. Just nu så vill du gärna imponera på en person som du nyligen mött och det kan resultera i att försöker framstå som mer kompetent än du är. Måndagen och tisdagen blir turbulenta men intressanta dagar. Under onsdagen gör du ett val av något slag. På torsdagen tar du tag i arbetsuppgifter som du skjutit upp alldeles för länge.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu handlar ditt liv till stor del om dem som står dig närmast. Oavsett om du redan har bildat en familj eller om du är singel så kretsar dina tankar mycket kring dina närmste vänner och familj. Det verkar vara någon närstående som har problem. Du vill gärna hjälpa till, men personen i fråga har svårt att släppa in dig. Det handlar inte om att han/ho inte litar på dig utan att han/hon vill skydda dig.

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är ditt liv ganska tråkigt och du söker spänning på alla möjliga sätt. Det kan bara en flirt på jobbet, en äventyrlig hobby eller ett utmanande projekt. Måndagen och tisdagen bygger till stor del på rutiner. Onsdagen handlar om att hjälpa någon som behöver hjälp. Torsdagen blir en festbetonad dag. Kanske är du bortbjuden på kvällen. Du får många komplimanger den här veckan. Sug åt dig och njut av uppmärksamheten.

Annons

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en rolig och lite annorlunda start på veckan. Du får prova å att göra saker som ligger utanför ditt område och det blir en riktig utmaning. Under tisdagen eller onsdagen ska du se upp med en bekant som gärna baktalar dig. Han eller hon är avundsjuk på dina arbetsuppgifter. Torsdagen blir den stressigaste dagen den här veckan. Då har du deadlines som du jobbar emot och det tycker du är krävande.

Vågen 23/9-22/10

Det gäller att du har kontroll över känslorna i början av veckan. Särskilt under tisdagen så påverkas du negativt av Månen som gör att du känner dig deppig. Du måste hitta ljuspunkterna de här dagarna och inte bara se det som är negativt. Under onsdagen får du en fin komplimang av en kollega. Torsdagen blir produktiv och du lyckas med något som du kämpat med länge. På kvällarna väljer du att träna eller att ta det lugnt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har mycket att fundera på just nu. Ett erbjudande får dig att känna dig frestad, men eftersom du påverkas så mycket av jord just nu så blir det troligtvis trygghetsbehovet som får dig att till slut tacka nej till den här chansen. Under torsdagen eller onsdagen ska du vara försiktig med att ge kritik, den kan lätt missuppfattas. Torsdagen handlar om ledare av olika slag. Det kan vara du som leder ett projekt eller att du måste fog dig i någon annans beslut.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vet vad du vill, men frågan är om din omgivning vill samma sak som du. Ibland stretar du på åt ditt eget håll utan att ta hänsyn till andra personers känslor. Måndagen handlar om samarbete och om att lyssna på andra. Tisdagen och onsdagen blir mer självständiga. Då kan du låta dina egna idéer blomma. Under torsdagen flirtar du lite väl mycket med en person som du möter. Det kan missuppfattas.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har ett starkt behov av att hålla familjen så nära som möjligt. Under början av veckan så försöker du att inte ha ett för högt tempo. Du vill hinna njuta av din familj/dina vänner. Under onsdagen är du tvungen att öka farten om du inte ska jobba över. Har du inget arbete kan det komma att ställas andra typer av krav på dig som arbetsinterjuver, hemuppgifter eller att ta tag i ett projekt som legat nere under en tid.

Vattumannen 20/1-18/2

 Du är inne i en period då det sker mycket omkring dig både på arbetet och privat. Under början av veckan ställs det rätt så höga krav på att du ska prestera. Du inser att du kommer att behöva hjälp, men frågan är om stoltheten tillåter dig att medge att du inte klarar dig själv. Under tisdagen kan det uppstå gnistor mellan dig och en person som står dig nära. Är du singel så kan det bli inledningen på en kortare romans om du har tur.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här veckan handlar om att lyssna och lära. Ibland har du svårt att ta till dig information, särskilt om den framställs oinspirerat. Det kommer att bli jobbigt för dig att behålla fokus speciellt under tisdagen och onsdagen. Slarva inte med sömnen och se till att hålla dig vaken med hjälp av kaffe eller energidryck. Under torsdagen väntar en positiv överraskning. Det har med en nära vän att göra.

Annons